The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif The Silent Weekend ../images/Emo80.gif

קצת באיחור.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום
נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית טוקיו הוטל
המציפנים
(59) Cry For The Moon (61) Nights Unseen (65) TheImpactBoy (69) אזירפאל (71) ZuLi90 (94) Ice Queen 7 (123) The phantom of opera (143) Fairywitch (152) אטומיק בייגל (267) מגרש השוודים
(מרוצה?
)
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מהנה.

סופ"ש נהדר לכולם!../images/Emo113.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:
אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין:
אין אלבום השבוע:
אין
מה את/ה שומע/ת עכשיו:
הנה ההומור שלי - אבטיפוס. ועכשיו Yellow - Coldplay דבר טוב שקרה השבוע:
לא זוכרת דבר רע שקרה השבוע:
הייתי חולה, לא באו חניכים לפעולה הראשונה במד"צים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
לא יודעת
אתר השבוע:
אין ++ מאכל השבוע:
אמממממממממממממממ ריבת חלב. וצ'אי ורדים. וכדורים. ספר השבוע:
המיתולוגיה הסקנדינבית/יעקב שריג סרט/סדרת השבוע:
סדרות: שנות ה70, פוקימון (D::::), באפי (ראיתי בונוסים של DVDים, נו
) תמונת השבוע:
אין

Learn To Fly

New member
../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:Restless שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Stevie Wonder - Isn't she lovely Carpenters - (They Long to Be) Close to You יותר מדי שירי אהבה אלבום השבוע: Geva Alon - The Wall of Sound מה את/ה שומע/ת עכשיו: Geva Alon - Modern Love דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת גיוס, קולנוע, התנחלויות למיניהן דבר רע שקרה השבוע: שומדבר רע
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לונה פארק אתר השבוע: יוטיוב סרט/סדרת השבוע: אבודים

Liquid Dreams

New member
די כבר עם הטוקיו הזה >_>

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אמארנת' אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: אני חולה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: חיים על דלת המקרר סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: אין

bachner1

New member
וואי, גם אני קראתי את זה, היום ../images/Emo12.gif

גמרתי אותו תוך איזה שעה, אבל זה ספר כל כך אמיתי, מרגש ומיוחד

Liquid Dreams

New member
זה ספר של חצי שעה וגמרנו ../images/Emo3.gif

אבל הוא מאוד מיוחד. יש משהו מאוד מאוד חזק בלראות איך האין-קשר הוא בעצם קשר מאוד חזק. ותודה

שומעי טוקיו הוטל

הזדהו :-{ ~גרזן~ שיר/י השבוע של ווית'ין: TSS שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אוור דרים- נייטוויש אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: אוור דרים דבר טוב שקרה השבוע: המחשב חזר לחדרי {: דבר רע שקרה השבוע: חוסר זמן פנוי ועייפות מטורפת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיגמר הלחץ של העבודות מבחנים? אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: ה"פ
סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

אזירפאל

New member
../images/Emo163.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: נגיד ש-TTBTR. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ממ. Bjork - Declare Independence Bjork & Thom Yorke - I've Seen It All Chopin - Funeral March Radiohead - Let Down Nightwish - Master Passion Greed ועוד המון רדיוהד.
אלבום השבוע: כל האלבומים של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Funeral March של שופן. דבר טוב שקרה השבוע: באמת לא זוכר. דבר רע שקרה השבוע: הגיוס מתקרב.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סתם שבוע עבודה שגרתי ונחמד.
אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: אורז! ספר השבוע: אין.
סרט/סדרת השבוע: הישרדות הישראלית. נו מה, זה מגניב.
תמונת השבוע: אין.

Learn To Fly

New member
הישרדות הישראלית?

זה מזוויע, ראיתי את כל העונות של הגרסא המקורית והספיק לי פרק אחד בעברית בשביל להבין כמה מטומטם זה

Endogenisis

New member
סופשבוע נעים ^^"

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא ממש שמעתי ._. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- She Is My Sin אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו:- דבר טוב שקרה השבוע: אין לי כוח לחפור כמו שחפרתי בנייטוויש
דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נובי גוד D: אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: יש ילדים זיגזג :S סרט/סדרת השבוע: הפרקליטים, שנגמר, ולא מתחילה העונה החדשה -___- תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
אני ברשימהההההההD:::

[אז מה אם הפורום לא היה ככ פעיל P:] שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: סהרה, DCOW, SOW של נייטויש. אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: I Walk Alone - Tarja Turunen דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 במתמטיקה D: דבר רע שקרה השבוע: ממ.. ספורט]: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: 2008 D::ףףף אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע: צילה של הרוח - קרלוס רואיס סאפון
סרט/סדרת השבוע: ממ
תמונת השבוע: סהרה

Nights Unseen

New member
מה שניזכרתי עכשיוXD

בשיעורי תנ"ך יש מלא ציטוטים למשל "למה בת פרעה שלחה את משה למינקות עיבריות?" "כי הוא עברי אז הוא ירצה מיינקת עיבריה" "לא! לתינוק לא איכפת אם זה ציצי עברי או ציצי מצרי, הוא לא יעדיף ציצי עברי על ציצי מצרי. בשבילו הכל זה אותו ציצי, הוא בסה"כ רוצה חלב!" XD

למעלה