../images/Emo41.gif../images/Emo175.gif סיכום שבועי! ../images/Emo41.gif
עוד שבוע עבר חלף לו על הפורום הקט שלנו, שבאמת עדיין קטן, אבל אנחנו עוד בתקווה להתפתח
בינתיים השבוע הייתי ממש מרוצה משרישור הפרק השבועי שהיה ממש מפוצץ בהודעות, וזה כיף לראות את זה, כי זאת מהות הפורום. ואני מקווה שעם הזמן אנחנו רק נצרף עוד אנשים לפורום ואנשים לא יפרשו. אבל בינתיים כל הכבוד על מי שפה, כל המציפנים, וגם כאלה שלא נכנסו לשם, כל הכבוד על ההתמדה ואני מקווה שכיף לכם כאן! מי שהרגשתי בחסרונו השבוע הם א פ ק ט ה פ ר פ ר ושירי116, וכול מי שנעלם קצת אני מקווה שיחזור מהר! "מציפניי" הפורום : (39) Damn Regret (43) IreeEena (52) moomi123 (56) iSeeYourTrueColor (64) Galuush (66) NevaEva (80) gal194 (81) דורדור4 (84) שירי116
(135) אמריאל
+
ועכשיו לשאלון
: משהו שקרה השבוע שהזכיר לכם את "בטי המכוערת"(יכול להיות כל דבר, אז שתפו): משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: פאדיחת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת השבוע: מאכל השבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איש השבוע: תכנונים לשבוע הבא: משהו שאתה מקווה שיקרה שבוע הבא: יש לכם משהו להוסיף: שיהיה סוף שבוע מקסים
עוד שבוע עבר חלף לו על הפורום הקט שלנו, שבאמת עדיין קטן, אבל אנחנו עוד בתקווה להתפתח