Idol Gives Back

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

זה היה נחמד בחלקים ופחות מעניין בחלקים אחרים. העובדות היו ממש מפתיעות. כל הנתונים של מה קורה בכל דקה באמריקה פשוט מטורפים. בענייני איידול-השיר הראשון היה נחמד מאוד, משעשע לשמוע אותם שרים משהו כזה.הרקדנים מעולים! השיר השני הוא אחד השירים הטובים, אני מאוד אוהבת אותו ומאוד אהבתי את הביצוע שלהם. פשוט ויפה. השיר האחרון היה בסדר. לא וואו. אהבתי את ההופעה של סנופ דוג וצ'רלי ווילסון, גם את של מאריה קארי, שרה סילברמן וג'ימי קימל היו משעשעים ביותר. הקטעים היו ממש מרגשים. איזה כיף היה לראות את דוהטרי, קארי נשמעה מעולה. הקטע של קארי וטרי האצ'ר היה משעשע ביותר. ערב ארוך ומכובד. אני מקווה שהם גייסו את הסכום שקיוו לו.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo130.gif

היה נחמד :] השיר הקבוצתי של ריאהנה עם SYTYCD היה קטע חמוד...אהבתי לראות את פרגילישס. מדהימה.
גם מאריה הייתה מעולהה :} לא זוכרת יותר מזה..היה נחמד. והשיר האחרון היה מרגש ויפה. בייחוד שקוקי בלט ביותר :] you'r hands are on my waists...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הוא יכול לשים את הידיים שלו על המותניים שלי מתי שירצה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

זה היה ארוך! *אנחת הקלה* ההופעות הקבוצתיות היו נחמדות... קוק.
וואו, הקטע שלו בשיר האחרון... כאילו, ראיתי את זה איזה 5 פעמים ביו-טיוב, אבל בזמן שראיתי את זה בטלוויזיה הייתי קצת עסוקה בלטוות צמיד חוטים.
חילקתי קשב ושכחתי שתורו מגיע... ואז הוא התחיל לשיר וחטפתי כזאת צמרמורת. חסר להם אם הם עושים לו משהו בתוכנית התוצאות. הוא כל כך, כל כך טוב. אהבתי את Band From TV! הם כאלה חמדמדים! חבל שיו לורי לא הצטרף אליהם הפעם.
אבל טרי הייתה אשכרה טובה! קרי הייתה מדהימה... אני לא מעריצה גדולה שלה אבל היא הייתה פשוט נהדרת. מריה קארי הייתה מוזרה לחלוטין. ג'ימי קימל ושרה סילברמן גדולים.
ו, אמ, זהו. איפה התוצאות?!?!!? הבריאות שלי לא עומדת בזה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif Hello?!../images/Emo58.gif

מישהו מוכן לתת לפרגי את הכבוד שהגיע לה הערב?! אתם שמעתם איזה קול יש לבחורה הזאת?!היא פשוט אחת הזמרות עם הקולות המדהימים שיש!!!!#@%@ אני ממש ממש אוהב אותה אחרי ההופעה הערב!ובכלל אחרי ההופעה עם Heart,אין!פרגי בהחלט זכתה לכבוד גדול בליבי! ואחרי צפייה חוזרת,קוק היה כ"כ סקסי בשיר הראשון.איך שהוא זז ושר,אח!

Bleed for Me

New member
הופתעתי ממנה ובגדול../images/Emo58.gif

כל הכבוד לה,היא נשמעה מצויין, וזה כבוד ענק להופיע עם הארט אז בכלל..

MoGanC

New member
גם אני הופתעתי

האמת תמיד תפסתי ממנה זמרת זבל, אבל מסתבר שזה הכל song choice

SUBG

New member
../images/Emo58.gif דעתי..

נתחיל שזה היה יותר טוב משנה שעברה.. ממש אפילו.. אהבתי את טרי האצ'ר ממש.. חמודה לאללה..
קארי הפציצה עם השיר.. מדהים מדהים מדהים.. ממש אהבתי
אבל מי שעשתה לי את הערב הייתה היהודיה שלנו.. שרה ...משו.. שפכה אותי .."She Could Be a nightmare I don't know here.." קיצור.. קורע.. אבל בגדול ערב ארוך מדי.. היה נחמד שהטופ 12 היו עם הטלפונים.. רק אני שמתי לב שדיויד הרננדז פשוט רצה את המצלמה לידו.. כל שניה הוא נופף כמו איזה מחוצ'קן בין 13 שעברה לידו מצלמה באיזה תוכנית של דודו טופז.. בגדול היה נחמד.. אבל ארוך.. היו קטעים מצחקים ונחמדים.. :)

symptoms

New member
../images/Emo58.gif

האמת שלא השתעממתי כמו שחשבתי (אם כי אני לא בטוחה שזה היה קשור לתוכנית) ההופעות של האיידולים היו נחמדות, היו קטעים משעשעים למדי, וקרי הייתה פשוט מדהימה
סה"כ נחמד רעות

zehava d

New member
ספוילר

אני מבינה משלוש התכניות שהיו - שכל הספוילרים על גלגל הצלה לסיבוב הופעות של איידול היו מופרכים. אין דני נוריאגה :(. מישהו יודע משהו על זה? קצת מעצבן שהפיצו את כל השמועות האלה בלי כל ביסוס. זה סתם יוצר ציפיות

noziz mum

New member
מופע משעמםםםםםםםםםם

קארי אנדרווד נראתה זקנה,מריה קארי שרה על פלייבק,וחוץ מפרגי אף אחד לא עשה שמח.. הכי גרועה זו מיילי פרצוץ קציצה סיירוס. ילדות בגילה צריכות ללמוד בבצפר לא לעלות לשיר *פעמיים!!!* על בימת האיידול המכובדת
שנה שעברה היה יותר טוב בעשרות מונים.

noziz mum

New member
אה וזאת רק אני או שקארי אנדוור נשמעה כמו

חיקוי לכריסטינה אגילרה? השירה שלה היתה גרונית באופן יוצא דופן שהיא ממש איבדה את הייחוד שלה

למעלה