Idol Gives Back

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

וואו איזה שעמום. שעתיים מהחיים שלי שלא אקבל לעולם בחזרה>< נקודות האור היחידות היו קרי אנדרווד וקריסטי בלבן. קרי הייתה מדהימה. השיר הקבוצתי הראשון (של ריהאנה) היה נחמד כל האלה של נולד לרקוד שלהם ממש ממש מוצלחים
השיר השני היה סביל והאחרון וול, מה אפשר לצפות משיר שנקרא הללו את האל. יאללה תוצאות היום מחזיקה אצבעות לסאישה שתעוף

מכיוון שאין לי הוט ובYES זה רק מחר...

ואני ממש לא מתכוונת לבזבז את השעתיים האלה מהחיים שלי תוכלי לרשום מתי קרי היתה בערך? כי רק היא מעניינת אותי שם... תודה

symptoms

New member
../images/Emo58.gif

מתישהוא בסוף, אבל כאן אני לא יכולה להגיד לך במדויק. בטוח שאחרי קרי אבל. רעות

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

דווקא אני בנתיים ממש נהנה.חבל שאני צריך ללכת. השיר הקבוצתי הראשון של ריאנה,היה מדהים לדעתי!היה כ"כ כיף לראות את קמרון,הוק,את ניל משום מה פספסתי,יכול להיות שהוא לא היה?;[ הם כולם היו מדהימים!SYTYCD למי שלא הבין. מארי מרפי כרגיל משוגעת ומפחידה.הקטע איתה ועם נייג'ל היה משעשע
. וכמובן שכמו שאני תמיד אומר,שג'ייסון לוקח שירים שלא מתאימים לו הוא נשמע נפלא.ממש התחננתי שהוא ימשיך בפליס דונט סטופ דה מיוזיק.כנ"ל גם לגבי קוק,הקול שלו סקסי. פרגי הייתה ע-נ-ק-י-ת!אני חייב את השיר הזה! אחת הזמרות והפורמריות המוצלחות ביותר שיש לנו!לא מעריכים אותה מספיק,אבל היא חתיכת כישרון הבת אדם הזו!היא אשכרה עלתה לבמה עם Heart ולא נראתה כמו סתם חובבנית. מיילי סיירוס הייתה ענקית,היה ממש משעשע. האמת היא שאין לי מושג בכלל מי זאת,כאילו שמעתי עליה והכל,אבל אף פעם לא הבנתי ממה היא התפרסמה,אבל הילדה בת ה-15 הזאת קרעה את הבמה הגדולה! הירידות על סיימון היו מוצלחות
! אני לא זוכר עכשיו,אבל אני אגיב בהמשך שאני אזכר מהודעות שלכם.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אה כן ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

גם ההופעה של קארי הייתה טובה.היא נראתה מדהים. אבל מה שהיה יותר טוב זה הקטע של קארי-עקרת בית נואשת עם הגבר הסקסי ההוא שאני תמיד מפנטז עליו ואפילו לא יודע את שמו!#%@%T@% ואז טרי האצ'ר שאני מת עליה מאז ומתמיד שרה את BHC וזה היה ממש משעשע!מאוד נהניתי!
'If you steal my man im,gonna steal your song'

Juliann

New member
ג'יימס (ג'יימי) דנטון. משחק את מייק =>

בעקרות בית נואשות...

NP16

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif$$$$$$

איזה שיר דפוק למחרוזת בהתחלה
המחרוזת השנייה הייתה מעולה. (למה ברוק לא שרה?) השלישית גם טובה והם כולם נראו כ"כ טוב. (אולי חוץ מסאישה.) קארי
איזה הופעה מושלמת^*%*$ וכשטרי שרה את השיר שלה זה היה מבדר. כל השאר לא היה מעניין:)

SUBG

New member
../images/Emo58.gif

זה לא בדיוק מחרוזת.. זה שיר אחד..
אבל אני די בטוח שהמחרוזת השניה הייתה פלייבק.. הם נשמעו יותר מדי טובים.. אפילו קריסטי

למעלה