~
~Hell Hath No Fury~
~

מתן ב

New member
איזה פרק יפה!!!!!

איך בכיתי כשפייפר התחילה לצעוק על פרו, והתחילה לבכות... ואני לא כמוכם, ראיתי את הפרק פעם ראשונה...
איך אהבתי אותו... ואיך שמחתי שפייפר באה לפייג´ והביאה לא את המאפינס, והבוס שלה שואל אותה "מי זאת?", אז פייפר אומרת "אני אחותה"...
היה פרק מהמם! אחד מהטובים ביותר שראיתי עד עכשיו (מהעונה הראשונה, השלישית ו3 פרקים מהרביעית...)

גל1234

New member
אז קודם כל אני חדש אז היי לכולם דבר

שני פרק ממש עצוב כאילו אני יודע שזה לא ממש כבוד גדול אבל ירדו לי דמעות ובד"כ אני לא בוכה בסרטים כאילו הקטע שהיא אמרה לפרו איך היא יכלה לעזוב אותו על הקבר שלה וכל זה פשוט מרגש בתור אחד שאיבד את הדבר שהכי חשוב לי בגיל קטן יחסית אני מרגיש שהרגשתי ואני עדין מרגש בדיוק אותו דבר כאילו איך הוא היה יכול לעזוב אותי והבתחלה שנאתי אותו על זה סורי ששיגעתי לכם תשכל אבל הייתי חייב להוציא את זה

Skiter

New member
1... 2... 3... אני פטריה../images/Emo70.gif

3... 2... 1... אני לא קבוע(ה)... היי למי שלא מכיר אני שקד (בן) וחשבתי על משהו.. פייפר מאוד מאוד מאוד רוצה לדבר עם פרו.. אני לא מבין למה היא פשוט לא מזמנת אותה כמו שהן כל הזמן מזמנות את סבתא שלהן ואמא שלהן.. אני מבין שזה קצת קשה כי דוהרטי עזבה אבל עדיין... משהו נדפק בסדרה... היה פרק ענק

ChArMinG bOy

New member
אם לא שמת לב...

בפרק הקודם הסבתא אמרה לפייפר שייקח זמן עד שהיא תוכל שוב לראות ולזמן את פרו....

Adrienne

New member
עד ששאנן תפסיק להיות כלבה../images/Emo168.gif

אני חושב שהם צריכים להחליף שחקנית, אחת שדומה לשאנן שתשחק את הדמות של פרו...

ל י א ו

New member
../images/Emo26.gifאנשים תקראו...../images/Emo36.gif

היה פרק מדהיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! גם עצוב גם מצחיק גם חמוד.... בפרק הזה היו הרבה כישופים... פייג´ מדהימה פיבי פצצה ופייפר שולתת[וגם קול וליאו...] אבל יש בעיה אחת: אני רוצה להקליט את כל העונה וכבר הקלטתי את 4X01 ואת 4X02 ושבאתי להקליט היום הוידיאו לא עבד....אז מישהו מכם יכול להגיד לי מאיפה אפשר לקחת את הפרק[ואני רוצה פרק עם תרגום ולא מהמחשב...] יעל שאלתי אותך אתמול שאלה אז תעני לי...

Phoebe again

New member
אם אתה מתכוון למסר, החזרתי לך

מסר. אם אתה מתכוון למשהו אחר... אממ.. ארג?

ל י א ו

New member
יעל לא קיבלתי את המסר

טוב אז תעני לי בפורום או בצאט אבל עכשיו.... אנשים מה הפרק אתם יודעים מאיפה אני יכול להשיג????????.

תירגע, יהיו שידורים חוזרים.

בשבתות. כשהעונה תיגמר בטח... או בשבת בערב במקום פסדינה... לא יודעת...

1Shir

New member
איתמר - ממש לא.

זה הדבר הכי הורס ולא אמין שיכול להיות. לדעתי. *משום מה שלחתי את ההודעה הזאת לפני דקה והיא לא הגיעה
*

buffgirl

New member
כן, בל אז זה יהיה כמו באופרות ../images/Emo80.gif

סבון האלה שפתאום בילי (סתם שם שקפץ לי לראש.... אופרות סבון וטלנובלות זה בעעעעעעעע....!) הוא בלונדינית ולא בלונד תות כמו שהיה מקודם (למרות שאני עדיין טוענת שבלונד תות זה כתום אבל לא משנה-תות=אדום, בלונד=צהוב ביחד זה=כתום! אני באמת צריכה לשיר לכם את השיר עם הצבעים שיתגלגלולולו להם ויתערבבובובו להם כל היום???)! בעעעעע... סטיתי מהנקודה שלי... אם שאנן לא תחזור זה אפילו להופעת אורח, זה סתם יהיה דפוק....

1Shir

New member
אוקיי, היה פרק מקסים.

הרבה יותר נהניתי מאשר משני הפרקים הקודמים, גם ציפיתי שזה רק ילך וישתפר. כן, גם אני בכיתי... בקטע שפייפר מגיעה לקבר של פרו. הסדרה לא מאבדת את סוד הקסם הרגיש שלה, שמאפיין אותה מהעונה הראשונה ועד עכשו... סוף סוף אני מבינה מה זה פיורי... לאט לאט אני אתחיל להבין את כל המלים ששמעתי מכולם החודשים האחרונים! פייפר היום נראתה יותר טוב מזה המון זמן לדעתי, גם מתאים לה להיות פיורי... הדינמיקות בין כולם היו יפהפיות, פייג´-פיבי, פייג´-פייפר, פייפר-פיבי, השינוי שעובר כשפיבי נהיית האמצעית, פתאום פייג´ נמצאת במצב של פיבי לפני שלוש שנים. קול מקסים, היום דווקא הוא וליאו היו בפסק זמן מאהבתם. לא מספיקה לי צפייה אחת, אני לא מעכלת הכול, אני אראה את הפרק שוב בלילה ואמשיך להגיב מחר.

Ophel McNeil

New member
איזה פסק זמן, ואיזה נעליים?! ../images/Emo117.gif

"קול, אמרתי לך, אנחנו צריכים להיות עדינים. ליאו עלול להיפגע, הוא רגיש. אל תכאיב לו. יותר מדי." "ליאו, תתרחק ממנה לאט לאט. כמובן שזה בגלל שהיא עלולה לפגוע בך, כן. זה לא שאני מקנא ורוצה אותך לעצמי, מה פתאום!" תודו, תודו שזה כישרון טבעי אצלי בדם!
(אגב, הקטע של פייפר שהיא רק נהפכה לפיורי והכתה את ליאו.... יאמי
).

Marsha Figg

New member
הנה לכם משהו-

היום בפרק פייפר בטעות מקפיאה את קול, ואומרים שהוא לא חסין לכוחות שלה. לעומת זאת, בפרק הראשון של עונה 3, עם בית המשפט ההוא, כשאנחנו מגלים שקול הוא בעצם שד (אבוי!), פייפר מנסה להקפיא את כולם ומגלה שכולם כמעט שדים והכל, וקול מעמיד פנים שהוא קפוא כדי שהיא תחשוב שהוא בן אדם נורמלי והכל, אבל הוא בעצם חסין לכוחות שלה. הא?
רחלי

buffgirl

New member
לא, לא, לא! פייפר הקפיאה ../images/Emo80.gif

רק אינוסנטס, כלומר: חפים מפשע.. בגלל זה גם כל השאר לא קפאוץ למשל הרוצח הוא לא חסין והיא לא הקפיאה אותו בגלל שהיא רצתה להקפיא רק את החפים מפשע.....

Marsha Figg

New member
אממ...

אז למה היא לא הקפיאה את הלא-חפים-מפשע אח"כ? כי היה להם קטע מרדף דיי בלאגני איתם...

Ophel McNeil

New member
הוא לא מעמיד פנים! ../images/Emo117.gif

אם אני נכנסת שוב לויכוח הזה אני תולה את עצמי, ואת כל מי שמשתתף בו! ושוב, חד וחלק - קול לא מעמיד פנים. הוא קפא בהתחלה, ואז הפשיר מהר (כי הוא חצי שד), ורק אז התחיל להעמיד פנים. ברור??

למעלה