~
~Hell Hath No Fury~
~

Phoebe again

New member
שישאירו את המילה כמו שהיא.

פיורי. בלי לסרס אותה. ולמה לחזות לרשע? ארג! זה פשוט נוראי!

PopPy

New member
ואני בטוחה שכוווווווווווווולם../images/Emo85.gif

יודעים את זה! אוי באמת... התרגום פשוט עלוב, ולא צריך גם לנסות לייפות את זה בכל מצב. במקום "הוא היה במתח נמוך" או כל דבר בסגנון, "הוא היה בוולטאג´ נמוך"?! שישיגו מילון אנגלי-עברי או משהו! אם אני אישית הייתי רואה את הפרק הזה עכשיו לא היה לי מושג למה לעזאזאל קוראים לפיוריז "פוריות", וההנחה היא שמרבית האנשים רואים את הפרק הזה בפעם הראשונה. ותום- למה להיות כ"כ שלילי? מאז שהתחילה העונה אתה פוסל כל פרק בטענות שונות ומשונות! שד רצח את אחותן לא מזמן, אם הם לא היו מתנהגות כמו שהן מתנהגות ומגיבות כמו שהן מגיבות, הסדרה היתה מאבדת כל קשר למציאות! הן בנות אדם!

SaberTooth

New member
כי זה לא מה שאני רגיל אליו....

אפילו העונה השלישית יותר טובה, ואני מדבר בשיא הרצינות. לדעתי, האיכות של הפרקים ירודה יחסית לרמה של מכושפות. הפרקים חוזרים על עצמם, בסדר... הבנתי שהן איבדו אחות, שהן איבדו חלק חשוב מהחיים שלהם ומכוח השלוש, אבל חאלס... כמה אפשר לטחון את זה
כמו שאמרתי "מכושפות שוב - חלק ג´". הדמות של פייג´ ממש לא מוצא חן בעיניי, אני מבין שהיא חדשה בעסק, שהא מפוחדת ולא בדיוק קולטת מה קורה לה ולמה, אבל בכל זאת, זו לא סיבה להמרות את פיה של פיבי לאחר שאמרה לה שהספר לא יוצא מהחוזה בשום אופן וזו לא סיבה להיות כל כך... כל כך... פייג´ית.

Woogyman

New member
סייבר... ../images/Emo110.gif

2 פרקים שעוסקים באובדן זה בסדר גמור. אם אתה היית מאבד, חס וחלילה, את אחותך (בהנחה שיש לך כזאת) היה לוקח לך יותר משבוע להתגבר על זה. העובדה שהסדרה עוסקת בזה בצורה מציאותית, בתסביכים של האחיות, באבל, רק עושה את כל העניין יותר חזק לדעתי. מה רצית? שפייג´ תבוא, הן יקבלו אותה, ישכחו שאי פעם הייתה מישהי בשם פרו, ויתחילו ישר לכסח שדים? נו באמת. שני פרקים שעוסקים בהתמודדות עם מוות זה לא כל כך נורא.

SaberTooth

New member
אבל....

הפרקים באיכות ירודה יחסית למכושפות, לפחות לדעתי. קשה להסביר את זה... זה פשוט ככה. למרות זאת, מה שכן מוצא חן בעיניי, זו הידידות (בלשון המעטה) ההולכת ומתחזקת בין ליאו לקול... כל הפרק השלמתי את המשפטים שלהם... היה מצחיק
למשל "ליאו, תתרחק ממנה, בוא אלי קרוב קרוב", השאר לא מתאים לפורום הזה

Woogyman

New member
איכות ירודה? ../images/Emo110.gif

זה פשוט סגנון אחר של פרקים. הרבה יותר דרמטי. העונה הזאת הופכת יותר ויותר דרמטית ויותר ויותר אפלה מפרק לפרק. אם אתה לא אוהב את הסגנון הזה, אתה לא תוכל לצפות בפרקים הבאים.

Woogyman

New member
סייבר... ../images/Emo110.gif

2 פרקים שעוסקים באובדן זה בסדר גמור. אם אתה היית מאבד, חס וחלילה, את אחותך (בהנחה שיש לך כזאת) היה לוקח לך יותר משבוע להתגבר על זה. העובדה שהסדרה עוסקת בזה בצורה מציאותית, בתסביכים של האחיות, באבל, רק עושה את כל העניין יותר חזק לדעתי. מה רצית? שפייג´ תבוא, הן יקבלו אותה, ישכחו שאי פעם הייתה מישהי בשם פרו, ויתחילו ישר לכסח שדים? נו באמת. שני פרקים שעוסקים בהתמודדות עם מוות זה לא כל כך נורא.

SaberTooth

New member
מכושפות שוב - חלק ג´....

זה בעצם מה שהיה המפרק הזה... פייפר מתקשה לקבל את העובדה שפרו באמת מתה ושהיא לא תחזור, פייג´ מתרגלת לכל הרעיון של הכישוף והקסם ופיבי משמשת כמגשרת בינהן. אין לי ממש מה להגיד על הפרק הזה, חוץ מלהחמיא להולי על המשחק המצויין שלה, כרגיל. אהבתי את פייפר - פיורי, יפה לה התסרוקת הזו.

Woogyman

New member
התסרוקת באמת הייתה יפה ../images/Emo110.gif

האיפור של השדות היה צולע (למרות שרק עכשיו שמתי לב לידיים המזעזעות שלהן). בכל אופן, אהבתי את כל הקריצות לעבר. "ווגי?" "אל תשאל..."

HuGo Hell

New member
זה לא מכושפות שוב ../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

זה בפרק פני עצמו. זה "זעם מין הגהנום" לא מכושפות שוב חלק ג´

Woogyman

New member
הוא התכוון שמבחינת התוכן ../images/Emo110.gif

הפרק הזה היה המשך לסיפור של פייג´ והקבלה שלה למשפחה. נראה לי.

Charmed Gal

New member
הוא יודע../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

הוא אומר שמבחינת תוכן זה כאילו כמו "מכושפות שוב חלק ג´"... הוא לא התכוון שזה באמת פרק המשך והוא יודע שיש לו שם משלו! דיי לתקן אנשים שהם בעצם לא טעו! כמו שתיקנת אותי על משהו שאמרתי על פרק 504.....

HuGo Hell

New member
הצלחת לעצבן אותי, מזל טוב.../images/Emo1.gif

עכשיו תפסיק. אז חשבתי שהוא טעה. העולם עדיין קיים.

Charmed Gal

New member
גם אתה אותי, שאתה מתקן....../images/Emo56.gif

דברים נכונים וזה לא פעם ראשונה וזה מציק שאתה מתקן שאין מה!!!!!!!!!!!! ועוד בטוח בזה שאתה צודק ואחרים לא, אז אולי אתה קורא את ההודעות בריפרוף וסתם מתקן או לא יודע מה, מצידי תקרא הודעות 389017840816439017846901470814790184790 פעם אבל אל תתקן דברים נכונים זה פשוט עושה קריזה!!!!

Woogyman

New member
תפסיקו כבר, כמו שני ילדים ../images/Emo110.gif

בגן. מזלכם שלין לא כאן, כי לפי מה שזכור לי, כבר קיבלתם אזהרה בנושא הריבים הדפוקים שלכם.

HuGo Hell

New member
האני, האני..../images/Emo1.gif

אני לא רב. פשוט אני חושב שהבנתי ממך ומסייבר שטעיתי שחשבתי שהוא טעה בשם. ולא צריך לחזור על שזה מאה פעם
o_O

למעלה