~
~Hell Hath No Fury~
~

SaberTooth

New member
אוי... באמת ../images/Emo4.gif

מה כל כך שולת בפרק הזה
אני באמת רוצה שתסבירו לי... כי אני לא מבין. המשחק הנהדר של הולי
ראינו כבר. הקטעים הרגשניים
גם בסרט הזה כבר היינו. פייפר כועסת, עצובה. פייג´ מתרגלת לעולם הכישוף ופיבי באמצע
את זה כבר היה לנו ב-401 וב-402. אז באמת, מה כל כך שולת בפרק הזה
כי אני באמת לא מבין.

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifאני באמת רוצה שתגיבו../images/Emo41.gif

אז אם לא אכפת לכם...

Ophel McNeil

New member
סייבר, פשוט קרא את השרשור.../images/Emo117.gif

כל אחד אומר בו מה הוא אהב בפרק. אני אהבתי את השילוב המדויק של קומדיה עם רגש, ואת העובדה שהייתי קרובה מאוד לסף דמעות (כן, למי-שזה-לא-היה - לבכות במכושפות. למה, לשלוף סכין על זה שחתכו אותך בכביש יותר טוב?). אתה לא אהבת, לא נורא. גג הפסקת לאהוב מכושפות. אבל האמת? אני מרגישה שאתה פשוט בא בגישת אנטי.
אין שום סיכוי שתצליח לאהוב ככה כל סדרה שהיא, וחבל.

Phoebe again

New member
לא הבנתי, מה רצית?

שפייפר תפצח בשירים ובמחולות, בזמן שפייג´ תלחם בשדים ופיבי וקול יריבו? זה פרק רגשני, זה המטרה שלו, זה הרעיון שלו. בכל סדרה יש פרקים כאלה, והפרק הזה הוא כדי לגרום לסדרה להיות כמה שיותר מציאותית. אם מישהו שיקר לך היה נרצח, כמה זמן זה היה מטריד אותך? כמה זמן היית מתאבל? סביר להניח שהאובדן היה מטריד אותך לנצח, והחזרה לשגרה הייתה לוקחת לך בערך חודש. ואני גם רוצה לעשות הפרדה קלה, בין לאבד קרוב משפחה קצת יותר רחוק (דודים/דודות, סבים/סבתות), לבין לאבד קרוב משפחה קרוב (אחים/אחיות, אבות/אמהות). כמישהו מאבד קרוב משפחה רחוק יותר, שהוא לא רגיל לראות כל יום, ושהוא לא חלק מהשגרה שלו, קל לא יותר לחזור לשגרה, כי ברובה היא לא כוללת את המנוח. לעומת זאת, כשקרוב משפחה קרוב אובד, הרבה יותר קשה לחזור לשגרה, כי המנוח הוא חלק ממנה. במקרה של פייפר ופיבי, פרו הייתה לא סתם חלק מהשגרה שלהן, אלא השגרה שלהן. הן נלחמו על חייהן מידי יום יחד, היא תמיד הייתה זאת שהשגיחה עליהן, זאת שתמכה בהן, היא היייתה הרבה יותר מסתם אחות בשבילן. הן היו רגילות להתעורר בבוקר ולראות, ללכת לישון בלילה ולראות אותה, היא תמיד הייתה שם, ועכשיו היא נעלמה לגמרי. זה דבר שנורא נורא קשה להתמודד איתו, ועסקו בו בדיוק במידה הנכונה בסדרה.

הסוף, עם הקבר של פרו...

או מצבה, איך שלא תקראו לזה - פשוט מדהים! מ-ד-ה-י-ם! הולי שחקנית מדהימה! הקטע הזה מדהים! בכלל כל הפרק יפהפה... דרך אגב, יש לי שאלה... נכון שכשליאו נוגע במישהו, אם הוא מנצנץ, אז הוא מנצנץ גם אותו? אז איך זה שכשהוא חיבק את פיבי וניצנץ היא לא ניצנצה איתו? וגם תמיד שהוא מנשק את פייפר? כאילו, הוא יכול להחליט אם הוא לוקח אותם או לא? הא? הסבר! מישהו...
נ.ב. פייפר כל כך יפה כפיורי! ואו!
(לא בצורה הזאת, סוטים!
)

Ophel McNeil

New member
ליאל, די עם הרווחים! ../images/Emo117.gif

לא אכפת לי שאת נהנת מהם, זה ממש ממש מקשה על לקרוא את ההודעה. צר לי, אבל בין כל פסקה לא אמור להיות יותר משתי שורות רווח! וכן - ליאו יכול לנצנץ את מי שהוא רוצה. אחרת הוא היה מנצנץ את הרצפה איתו כל פעם שהוא היה עושה אורבינג.... @_@

הגרהS

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gifאיזה פרק מצחיק אהבתי!!!

חחחחח הקטע עם החזה של פייג´ הרג אותי איזה קטעים איתה...החזה גדל וגדל..היא לא יכלה לנהוג והקטע שהוא היתפנצ´ר חחח ופיבי הסתכלה עלייה
ככה איזה קטעיםםםםם אההה ועצוב הקטע שהולי בכתה..היא שחקנית מעולה !! בקיצור אהבתי חחחח אהה... איסה חמודה הייתה פייג´ בפרק הזה עדיין בחושך..לא מבינה מה? מי?מו? איזה קטעים איתההה שאלה לי אליכם...
מה המספר טוהשם של הפרק "ווינדיגו" או משהו כזה שפיבי הופכת לאיזה רוח..
והפרק שבו פייפר הופכת לאיש זאב..
ותנו לי שמות של פרקים (אם אתם יכולים) שפיבי הייתה במרכז.. תודה הגר!!

HuGo Hell

New member
;_; אמממממ..../images/Emo1.gif

זה הפרק 112 (12 של עונה ראשונה) קוראים לו "הווינדיגו" "ה ווינדיגו" פייפר הופכת לווינדיגו - איש זאב רע שאוכל לבבות של אנשים. 115 -"האם יש ווגימן בבית?" פיבי הופכת לווגימן. או יותר נכון הווגימן ניכנס בתוכה. 321 - "תראו מי נובח" פיבי הופכת לבאנשי.

הגרהS

New member
תודה!!!!

יש לי עוד שאלה.. איך קוראים ומה המספר של הפרק בו האחיות חוזרות לעבר ורואות טת עצמם כילדות.. ונראה לי שהיה פרק שבו נחשפים הפחדים הכי גדולים של האחיות?!? אם אני לא טועה...נראה לי ששניי הפרקים היו עונה הראשוונה

HuGo Hell

New member
ושובבבב.... - ../images/Emo1.gif

פרקים עם מיקרים מיוחדים - 112 - "הווינדיגו", פרק בו פייפר הופכת לזאב-אדם מפחיד. 115 - "האם יש ווגימן בבית?", פרק בו פיבי נדבקת ברשע (אין מילה יותר טובה. כי היא לא הפכה לו. היא הודבקה על ידיו.) 117 - "שנות השיבעים", הבנות חוזרות אל העבר. 202 - הבנות באות אל העתיד. 304 - הבנות הולכת לעבר היותר רחוק. וזהו. היתר אלה כבר ספוילר

הגרהS

New member
תודהההה אני מתה על פיבי :)

ולא ידעתי שהיו כול כך הרבה פרקים שהם חזרו לעבר.. אני הולכת להוריד את כולם (ששש לא נגיד מאיפה כי ימחקו את ההודעה) אז שוב תודה!!! הגר!

RutyGive meSOME

New member
אוי מצטערת...

אני חדשדושה מה אתם רוצים ממני..:) פ-ר-ק מ-ד-ה-י-ם *אין יותר כוסית מפיבי

Charmed Gal

New member
כישפת כשפים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif

אני ממש דביל תמיד חשבתי ש- Cast a spell זה להטיל לחש, טיפש שכמוני, זה בכלל לכשף כשפים
טיפשים ערוץ 3 כל כך
ולמה פוריה? מה היא עץ? או שהיא עכשיו הגיעה לגיל ההתבגרות? למה לא לכתוב "פיורי"
ועל הפרק עצמו זה אחד הפרקים האהובים עלי בסדרה וראיתי אותו איזה 10 פעמים נראה לי, והמשחק של
הולי
בפרק הזה במיוחד בסוף ממש מצוין! אבל המשחק שלה תמיד מצוין! ופיבי מדהימה בפרק הזה! היא ]שוט נראית כל כך טוב!!!! והשיער שלה מהמם! ואחר כך היא תסתפר איכסי!!!! למה אליסה למה???????????? ו- scry זה לחזות????? זה בסדר, אבל לדעתי יש פירוש יותר מתאים אבל אני לא מצליח להזכר, מישהו זוכר?

cutie pooh

New member
איזה פרק מהמם!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

(ושימו
שזו פעם ראשונה שאני רואה - שלא כמוכם - את העונה הרביעית אז בכלל התלהבתי!!!) אהבתי את הפתיחה המצחחיקה ובכלל את כל הפרק!!! פרק שולת!!

Woogyman

New member
בקשר לתרגום ../images/Emo110.gif

זה בסדר גמור. פיוריס, מלבד התרגום הפשוט של "זועמות" או וואטאבר, הן גם שדות זעם במיתולוגיה, ובעברית קוראים להם פוריות. בגלל זה תרגמו את זה ככה. לא צריך בכוח לחפש פגמים בתרגום.

Phoebe again

New member
בעע... אבל פוריות?!

זה נשמע נורא... כמו פוריות... מלהפרות, הפרייה, וכו´.. בעע... לא מתאים!

Phoebe again

New member
בסדר?! את מי מפרים פה בדיוק? ../images/Emo12.gif

היו צריכים להשאיר את זה פיורי... בכלל, היה צריך להיות דגש יותר גדול על הקטע של הזעם, והתרגום לא עזר.. ומה זה ל´חזות לרשע´?! מה רע ב´לאתר´? *דופקת את הראש בקיר*

SaberTooth

New member
אבל...

איך רצית שהם יתרגמו את זה, "הזועמות"
"הזעם"
לדעתי, בהתחשב בכך שהישות "פיורי" או "אלת הזעם" לא הומצאה ע"י הסידרה, אלא הן ישויות ידועות במיטולוגיות שונות, "פיוריה" או "פיורית" זה התירגום הכי טוב שאפשר בלי לשבש לגמרי את הרעיון מאחורי המושג.

למעלה