~
~Hell Hath No Fury~
~

As I Am

New member
~../images/Emo41.gif~Hell Hath No Fury~../images/Emo41.gif~../images/Emo103.gif

פרק ענק לפי דעתי... מקווה שתהנו...
תזכורת: לשרשר כל מה שיש לכם לומר על הפרק לכאן בלבד (!!!), אחרת זה יימחק... אלא אם כן מדובר, כמובן, בחדשים שלא יודעים טוב מספיק את חוקי הפורום. (שוב, תסמונת המבחן, אני אתחיל לפרסם הודעות קצת יותר קרובות לשעת הפרק לפעמים הבאות, אני פשוט לא בטוחה שאני אהיה כאן.. ^^;) מקווה שאני אספיק להשתתף בשרשור...
לין.

As I Am

New member
כשהוא ישודר תדע.. :)../images/Emo103.gif

זה הפרק השלישי של העונה הרביעית...

HuGo Hell

New member
אמממממ..../images/Emo1.gif

השם בעברית זה "הזעם מין הגהנום" לפי ערוץ 3

PopPy

New member
וול, זה כנראה הכי טוב שאפשר

לעשות עם המשחקי מילים שיש בשמות הפרקים באנגלית... אני תוהה איך הם יתרגמו fury. אני מקווה שכ"פיורי" ולא שדה או "זעמה" (
)

ChArMinG bOy

New member
וואלה......../images/Emo3.gif

אכן, הפרק הזה הוא באמת אחד הפרקים הטובים של עונה 4, ביחד עם Brain Drain Charmed and Dangerous ו- Womb Raider אה! ד"א, למי שלא מכיר אותי, אני חדש פה, אני בן 15 מהצפון ואני חולה על מכושפות ובמיוחד של פייפר......

red toro

New member
אם זה הפרק השלישי בעונה הרביעית,

אז זה היום... ואתם ראיתם כי הורדתם מהאינטרנט.... האם אני טועה (בשניהם...)?

ChArMinG bOy

New member
תשובה ל- red toro

כן, אתה צודק, הורדנו מהאינטרנט....אבל אסור לדבר פה על הורדות אז...ששששש....

אוי! אוי! זה הפרק עם ה...

וה... וה... אאאאאאאאאאאאוווווווויייייי!!!!! פרק שולת במיוחד!!!! *מתרגשת* *מקפצת סביב המחשב*

PopPy

New member
הנה זה מתחיל..

אכן, "זעם מן הגיהנום". פרק מעולה, אני אראה אותו עם התרגום רק אחרי רק בישראל ואז נגיב עליו, למרות שהציפיות שלי לא בדיוק גבוהות..

PopPy

New member
"הוא היה בוולטאג´ נמוך?!?!?"

הלו?!?! "הוא היה במתח נמוך" או משהו כזה?! אני רואה את זה רק בהפסקות הפרסומות של רב"י וזה פשוט זוועה!

HuGo Hell

New member
פרק שולת!!!../images/Emo1.gif

אין פרק יותר שולת מזה.. (טוב יש את 115 ו-505 ו-504) הפרק מעולה ומרגש ואני חולה עליו!! זה הפעם המאה שאני רואה אותו. וזה ממש גורם לי להתגעגע לפרו *פוץ בבכי*

Phoebe again

New member
אני לא מאמינה שבכיתי.

פעם ראשונה שאני רואה את הפרק הזה ואשכרה בוכה, או בכלל רואה פרק של מכושפות ובוכה. וואו, איזה פרק שולת1

למעלה