glee live

y a m i girl

New member
../images/Emo41.gifglee live../images/Emo41.gif ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אז אין לי יותר מידי זמן לחפור... אבל באמת שהיה מושלם. (אפילו שלא שרו פריידי!
) מסתבר שהמיקום שלנו היה מדהים! היינו מספיק קרוב לבמה בשביל לראות את כולה ולראות פרצופים וזה, היינו על המעבר של האמצע ( שבו הם כולם הלכו!) וממש על הפינה של הבמת אמצע הקטנה. היה מדהים. דארן כריס והוורבלרז עברו במעבר ( באמת שחשבתי שאני מתה). מארק עבר במעבר! כריס רקד על הבמה הקטנה סינגל ליידיז ושר עליה האפי דייז עם ליאה. אה כן, ואז הוא יצר איתי קשר עין וחייך אלי.*מתה* באמת שנהנתי מכל רגע והיה מדהים! קניתי את החולצה של הוורבלרז וקניתי תוכניה ( למי אכפת שהתוכניה עלתה 15 פאונד?! ) באמת. אני עדיין לא מאמינה שכמעט נגעתי בדארן. כשאני אחזור הביתה יהיו תמונות. אבל יש יותר מ300...XD אה כן, והLXD בהתחלה היו מהממים :) אבל היה מושלם. באמת. הכל. בא לי שוב ( נראה לי אני מחפשת כרטיסים טובים ויחסית זולים לאחת ההופעות שיש השבוע והולכת שובXD) ולסיכום, הנה וידיואים מההופעה שכבר העלו אנשים ( לא אני, ישבתי בפלור...) אז הנה הקליין סקיט שראינו http://www.youtube.com/watch?v=VO8zemViCfg&feature=player_embedded והנה רייז יור גלאס http://www.youtube.com/watch?v=_XyuBKGLnOw

mich223

New member
אומייגאאדד

טוב,אני ממש שמחה בשבילך! את ראית את דארן וכריס בלייב....
כריס..קשר עין..מה...*שוק* אוף מה. גם אני רוצה. אני מתה מקנאה.

A TotalGleek

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אוווףףף !!! גם אני רוצה !! מצטרפת למיכל - כריס. קשר עין. אומייגאד .
"you love the blazer" ראיתי את כל הקליין סקיטים שהיו אבל איך שהוא אומר את זה פה היה הכי טוב מכולם !! HALLLLOOOO London !! - זה כזה מהמם שאני לא רוצה לדעת איך זה נשמע בלייב . אני עדיין לא מעכלת את זה שראית אותם . תמונות תמונות תמונות תמונות !!! ד"א- ליאה שרה DROMP ?

y a m i girl

New member
שמעי../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

זה היה סקיט מצויין! כאילו, ה-יו לאב דה בלייזר.. דארן אמר את זה כ"כ טוב!!! הלוווו לונדון, כןןן את לא מבינההההה, היה מושלם. וליאה לא שרה את DROMP לצערי הרב, אלא קורי שר את ג'סיז גירל... :\

YourStarDust

New member
ואאאאאאאו!

די איזה כיף לך!#?$#@ זה כל כך עושה חשק, ואני ממש שמחה שנהנת. שאלה קטנה - היו הרבה קטעים של דיבורים כאלה ושטויות? או ממש שירים ברצף? אני מאוד מקווה שהם מתכננים סיבוב ענקי ומגניב אחרי עונה שלוש, כי אין מצב שאני מפספסת הפעם

y a m i girl

New member
היו בעיקר בהתחלה ומידי פעם כזה../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

היו וידאיוים של סו ושוסטר מדי פעם... והיו קטעי דיבור של הקאסט תוך כדי...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifיואווו היית עדה לאחד הסקיטים הטובים!!

למרות שהם צריכים לנסות לדבר יותר עם מבטא חחח ציפיתי לזה! 15 פאונד לתכנייה? אומייגאד.. כאילו, אני גם בטוחה הייתי קונה חחחחח אבל מה זאת העשיקה הזאת טוב שמחה שנהנתתת!!! אני בטוחה שהיה אדירררררררר! :) וכן לכי שוב למה לא?? :) או לכי להיות סטוקרית!!!!! the sovay hotel ! ;) (.,.... למה לעזאזל אני יודעת את זה?)

y a m i girl

New member
הם בסאווי?!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

זה מ-מ-ש רע שאמרת לי את זה עכשיוXD

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחחחח למה לא?

הוורבלרס כל הזמן יוצאים החוצה למעריצים!

neurotica

New member
את מסתירה ממני דברים!

איזה חולצה של הוורבלרז? למה לא אמרת לי?

y a m i girl

New member
מה מסתירה?../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

נו, הטישרט של דלטון כאילו...(שמצוייר הבלייזר) והייתה שמה חולצה בגוון חום עם ציור של פאוורוטי בתוך סורגים והיה כתוב רסט אין פיס פאוורוטי אומשו כזה

y a m i girl

New member
אה ו-../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

בצד השני של החולצה יש את הסמל של דלטון וגליי טור 2011 ורשימה של כל ההופעות בUK

sondheims Dot

New member
יאי! אני שמחה שנהינת! ../images/Emo6.gif

ומצפה לפירוט מלא + תמונות כשתחזרי. נ.ב- קשר עין עם כריס?? אני חושבת שהייתי מתה אחרי זה... "סיבת המוות- קשר עין עם כריס קולפר". זה היה יכול להיות דו"ח נתיחה מעניין

y a m i girl

New member
הנחש מה"פ, נו ../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

XD בסיליסק... כריס קולפר, אותו דבר

sondheims Dot

New member
קראתי.. אבל הייתי בת 11...

הפסקתי לאהוב את הארי פוטר אחרי שהיא הרגה את סדריק דיגורי. היה לי עצוב מדי

למעלה