לגמרי. עכשיו אפשר למות בשקט.
Y y a m i girl New member 26/6/11 #16 לגמרי../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif חברה שלי צחקה עלי ממש. אבל היא יותר צחקה על ההבעת פנים שלי כשדארן והוורבלרז עברו בשביל... באמת שמתתי שמה.
לגמרי../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif חברה שלי צחקה עלי ממש. אבל היא יותר צחקה על ההבעת פנים שלי כשדארן והוורבלרז עברו בשביל... באמת שמתתי שמה.
M mich223 New member 26/6/11 #19 את צוחקת? אני לא יודעת מה הייתה ההבעת פנים שלך,אבל היא לגמרי הייתה שווה את זה.שום הבעת פנים לא תסביר את..את.. מ-אמגגגג. את מה שקורה כש^%$#@... כשדארן פריקינג כריס עובר לידך. (^%$#@Q!) לא שזה קרה לי.אבל זה יקרה.מתישהו.ואני אמות.מילולית.
את צוחקת? אני לא יודעת מה הייתה ההבעת פנים שלך,אבל היא לגמרי הייתה שווה את זה.שום הבעת פנים לא תסביר את..את.. מ-אמגגגג. את מה שקורה כש^%$#@... כשדארן פריקינג כריס עובר לידך. (^%$#@Q!) לא שזה קרה לי.אבל זה יקרה.מתישהו.ואני אמות.מילולית.
L Loriella New member 26/6/11 #20 דארן פריקינ כריס עבר ליידך!$#@@$#@@ איזה כיף לך הכל נשמע ממש מושלם וחוויתי!!
B boopy 1 New member 26/6/11 #21 יוו איזה כייף!! כריס הכי חמוד בעולם!! איזה כייף לך!! והם עברו ליידך!! אין דברים כאלה...
H hodaya96 New member 26/6/11 #24 אוימיגאד *מקנאה בטירוף* יווווו איזה כיף לך!!! אני מתה פה בקנאה!!! כריס. חייך. אלייך? וואוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *הולכת לקבור את עצמי מקנאה*
אוימיגאד *מקנאה בטירוף* יווווו איזה כיף לך!!! אני מתה פה בקנאה!!! כריס. חייך. אלייך? וואוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *הולכת לקבור את עצמי מקנאה*