לא הבנתי.
ש שני love פיט New member 28/5/07 #22 ../images/Emo108.gifכן גם אני ראיתי אמ............... שיר ממש טוב אהבתי אמ...אין לי מושג איך קוראים לשיר אני רק יודעת שלזמר קוראים וויליאם והוא חבר טוב של פיט מקווה שעזרתי במשהו .....
../images/Emo108.gifכן גם אני ראיתי אמ............... שיר ממש טוב אהבתי אמ...אין לי מושג איך קוראים לשיר אני רק יודעת שלזמר קוראים וויליאם והוא חבר טוב של פיט מקווה שעזרתי במשהו .....
1 1הדור הבא New member 28/5/07 #23 וואי, שכחתי איך קוראים לשיר הזה../images/Emo122.gif... שני בטוח זוכרת, אאל"ט יש לה אותו
S ScreamingForSomethin New member 28/5/07 #24 זה השיר החדש של דה אקדמי איז..../images/Emo223.gif רשמתי על זה כשהוא יצא.. אני רק זוכרת שלאלבום קוראים סאנטי שכחתי את השם של השיר
זה השיר החדש של דה אקדמי איז..../images/Emo223.gif רשמתי על זה כשהוא יצא.. אני רק זוכרת שלאלבום קוראים סאנטי שכחתי את השם של השיר
S ScreamingForSomethin New member 28/5/07 #26 מצאתי:../images/Emo223.gif we've got a big mess on our hands
2 2DarK AnGeL2 New member 28/5/07 #25 אני לא יודעת איך קוראים לשיר אבל הוא של דה אקדמי איז... אם תחפשי באתר שלהם נאי חושבת שיש שם את הקליפ וככה תדעי איך קוראים לו מקווה שעזרתי
אני לא יודעת איך קוראים לשיר אבל הוא של דה אקדמי איז... אם תחפשי באתר שלהם נאי חושבת שיש שם את הקליפ וככה תדעי איך קוראים לו מקווה שעזרתי
נ ניק בלי הכוכבית New member 28/5/07 #27 ../images/Emo204.gifכמובן. the academy is... - we've got a big mess on our hands האמת יש לי המלצה חמה לאלבום הראשון שלהם. במיוחד לslow down, תשמעי אותו. (
../images/Emo204.gifכמובן. the academy is... - we've got a big mess on our hands האמת יש לי המלצה חמה לאלבום הראשון שלהם. במיוחד לslow down, תשמעי אותו. (
S ScreamingForSomethin New member 28/5/07 #28 ../images/Emo99.gifslow down../images/Emo223.gif כששמעתי אותו בפעם הראשונה הייתי יכולה להישבע שפטריק גם שר שם יש להם כמה שירים ישנים נחמדים אבל לא אהבתי את החדש
../images/Emo99.gifslow down../images/Emo223.gif כששמעתי אותו בפעם הראשונה הייתי יכולה להישבע שפטריק גם שר שם יש להם כמה שירים ישנים נחמדים אבל לא אהבתי את החדש
נ ניק בלי הכוכבית New member 28/5/07 #35 ../images/Emo204.gifסלואו דאון מעולה. (( זה השיר הכי יפה בדיסק, והחדש באמת לא משהו... הרעיון של הקליפ חמוד למרות זאת.
../images/Emo204.gifסלואו דאון מעולה. (( זה השיר הכי יפה בדיסק, והחדש באמת לא משהו... הרעיון של הקליפ חמוד למרות זאת.
F Fall Out Girl New member 28/5/07 #29 ../images/Emo207.gif איך התגעגעתי אליכם... היי היי היי לכווווולם חזרתי מצרפת.. התגעגעתי לפורום הזה כ"כ שכחתם ממני, אה?! לא נורא...בקטנה, אני עדיין אוהבת אותכם..
../images/Emo207.gif איך התגעגעתי אליכם... היי היי היי לכווווולם חזרתי מצרפת.. התגעגעתי לפורום הזה כ"כ שכחתם ממני, אה?! לא נורא...בקטנה, אני עדיין אוהבת אותכם..
ש שני love פיט New member 28/5/07 #31 ../images/Emo108.gifטוב שחזת !../images/Emo24.gif מקווה שנהנהת בצרפת [בטוח שכן!!]
2 2DarK AnGeL2 New member 28/5/07 #32 היייייי../images/Emo13.gif אני לא שכחתי אותך...! חח קנית משם משהו????
F Fall Out Girl New member 28/5/07 #36 אמממ ת'אמת.. שקניתי רק חולצה ושימלה לברית [כי נולד לי בן דוד ] וזהוו... הכל שם יקר בטירוף... רק כדי שתבינו.. מחזיק מפתחות עלה 8יורו.. תכפילו ב 5.35 =\\
אמממ ת'אמת.. שקניתי רק חולצה ושימלה לברית [כי נולד לי בן דוד ] וזהוו... הכל שם יקר בטירוף... רק כדי שתבינו.. מחזיק מפתחות עלה 8יורו.. תכפילו ב 5.35 =\\
M mili2828 New member 28/5/07 #34 איזה שכחנו ממך!?!? יאאאאאאא קרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני פאקינג עשיתי עלייך שירשור געגוע!!11 ברוכה הבאה =) **מקפצת ושמחה!!!!!!!!!!***********8 ********מאושרת************** איך היה?
איזה שכחנו ממך!?!? יאאאאאאא קרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני פאקינג עשיתי עלייך שירשור געגוע!!11 ברוכה הבאה =) **מקפצת ושמחה!!!!!!!!!!***********8 ********מאושרת************** איך היה?
F Fall Out Girl New member 28/5/07 #37 באמת...?! ../images/Emo46.gif איזה כייייפ ליייי =]]]]]]]]]]]]]]]]]] ****** מקפצת משמחה גם************ איזה חמודההההההה אחת כולכם חמודים
באמת...?! ../images/Emo46.gif איזה כייייפ ליייי =]]]]]]]]]]]]]]]]]] ****** מקפצת משמחה גם************ איזה חמודההההההה אחת כולכם חמודים
F Fall Out Girl New member 28/5/07 #40 באמת?! ../images/Emo9.gif**** ../images/Emo122.gif סורי על הטעות... אני רגילה מהאייסי...