Fall Out Liel
New member
../images/Emo41.gifFOB NEWS../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif
סיבוב ההופעות נמשך! סיבוב ההופעות של חברי פוב נמשך, פיט הודיע באתר הרשמי שהם נמצאים כרגע במונטריאול והכל הולך מדהים, הם נהנים מכל רגע וכבר מתכננים סיבוב הופעות נוסף!
תצוגת אופנה קלנדסטין ליין האופנה של פיט הוצג בתצוגת אופנה ב- 11 בספטמבר 2006, שם הוצגו פריטי ההלבשה של פיט. תמונות,מידע וסרטון קצר תוכלו למצוא באתר הזה: קלנדסטיןן *תודות לשני [שני LOVE פיט] על המידע*
מקום ראשון במצעד פוב ממשיכים להצליח במצעדים שבערוצי MTV וכמעט בכל מצעד הם נמצאים בין המקומות הראשונים, במצעד הTRL שהתקיים ביום חמישי, פוב הגיעו למקום ראשון עם שירם החדש והממכר THNKS FR TH MMRS.
פיט ואשלי עדיין יחדיו פיט ואשלי עדיין מככבים בכותרות, אחרי שנאמר כי "אנחנו באים מעולמות שונים, אנחנו לא נחזור להיות ביחד, אולי רק בעולם אחר", הזוג הצעיר חוגג חודש וכמעט חצי להיווסדו, האם הם יישארו יחד או שמא, ייפרדו שוב?
מפגש הפורום עבר בהצלחה מרובה! המפגש שהתקיים ב-24.5 יום חמישי, עבר בהצלחה מרובה, מאחר ונוכחתי באירוע, אני יכולה להגיד בלב בלם שהמפגש היה מדהים, לאחר הצלחה במפגש זה הוחלט לקיים עוד מפגש לפני יולי, אשר בטוח יעבור בהצלחה גם הוא
.
פרוייקט האלבום פרוייקט האלבום הוקפא זמנית עד למפגש הבא. מי שרוצה להשתתף, צריך להביא: - מכתב באנגלית [מי שלא יודע יכול לשלוח לי את המכתב בעברית דרך המסר/אייסי/מסן, ואני אתרגם]. - תמונות, 2 תמונות שלכם מקסימום. - חמישה שקלים, כדי לשלוח את האלבום. אנא דאגו להביא את שלושת הדברים האלה ולמנוע אי נעימות מצערת
. זה הגיליון הרביעי שסוגר חודש מאז פתיחתו, הינכם מוזמנים להגיב.