Fashion Police - Top 7- 2nd Round

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מסכים איתך פה ../images/Emo140.gif

הג'קט היה נהדר,הכובע היה מכוער.סיכמתי
.

Theshe

New member
אוי, זה גיל רגיש.

פצעונים זה משהו שהטריד רבים מאיתנו עד סוף שנות העשרים וכנראה גם את מאט. הוא נראה נפלא!

LeAnnDylan

Well-known member
סוף שנות העשרים../images/Emo12.gif

עד גיל 18 גג. אני לא יודעת עם איזה מאה את חלקת את נעורייך אבל בימינו זה בר טיפול
סתם עבודת מייקאפ גרועה אהבתי איך שריאן התבדח על חשבונו של מאט בתוצאות ואמר שלקח לו הרבה זמן להתארגן בגלל המייקאפ XD

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifצודקת

כל ההופעה שלו תהיתי האם הכובע יושב עליו מוזר או שזה רק אני. אהבתי את התלבושת עצמה, חבל שהוא לא בחר בכובע אחר.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 4 ../images/Emo41.gif

קריס אלן- במילה אחת- יאמי!!!1
במלתחה- הוא פאקינג נראה טו-אוב! אין כמו חולצה לבנה פשוטה שמבליטה את מה שצריך להבליט
המכנס נראה פנטסטי, הצבע מקסים ונכון זה היה הכי פשוט ותיכונסטי מצידו אבל הוא כל כך יפה שלא באמת איכפת לי מה הוא לובש. ציון- 7.
פריזורה- כל שערה בדיוק במקום, אף פעם אין לו אוף דיי כשזה מגיע לשיער ואומנם זה נראה הכי "קמתי בבוקר וציפורים, פרפרים ופיות סידרו לי את השיער" אבל עושה רושם שהוא, המוס, הדאקס והמראה חברים הכי טובים. ציון- 10.
ציון משוכלל- 7.6
בשבוע שעבר- 6

../images/Emo47.gif

מהרגע שראיתי את החולצה הלבנה נפלתי
אבל המכנס בתמונה הזאת לא ניראה משהו

AgAm S

New member
מראה מושלם../images/Emo47.gif הייתי שמה אותו מקום ראשון.

בביקורת של השופטים נמסתי ממנו לגמרי

Theshe

New member
אוף, כמה הוא מלוקק.

והפלוס היחיד שמצאתי בלוק הבוי בנד שלו זה חולצת הטי-שירט הלבנה. זהו.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 5 ../images/Emo41.gif

דני גוקי- דני סוגר את החימוש (בסדר אז המצאתי מילה, סתמו
)הקדוש של הסטרייק המנצח.
במלתחה- חולצת וי שחורה שלפעמים נדמה שיודהלוי הוא הגבר היחיד שיכול ללבוש אותן אבל מסתבר שגם גברי איידול עושים חייל כשזה מגיע לצווארון וי. ז'קט עור שחור שנראה נהדר עליו וג'ינס סתמי. עוד הופעה קז'וואלית טיפסית אבל שוב, כמו מאט דני בחר שיר קצבי, התנועע על הבמה בחוסר מנוחה, קיפצץ, רקד ועינטז מה שנותן לו אור ירוק מבחינתי ללבוש דברים סתמיים ונוחים. לזכותו יאמר שהוא נראה טוב בדברים הסתמיים האלה
ציון- 7.
פריזורה- שבוע שני שהזיפים של דני עושים למסך שלי טוב. הוא נראה נפלא והם ממש מחמיאים לו. ציון- 9.
ציון משוכלל- 7.4
בשבוע שעבר- 8.4

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif פעם ראשונה שנראה לי ש..

אני אוהב מה שהוא לובש ואיך שהוא נראה. הכל יושב עליו פרפקט.והצבע של הג'ינס ממש יפה לטעמי. ואוו,הוא נראה סקסי.

Theshe

New member
הזיפים סקסיים.

כל השאר לא משהו, סורי. בכלל דני לא עושה לי את זה.

למעלה