Fashion Police - Top 7- 2nd Round

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police - Top 7- 2nd Round ../images/Emo41.gif

ובסיבוב השני של הטופ 7, ביקשתי ממש יפה שהחבר'ה ישתדלו שיהיה מוצלח יותר מהפעם הקודמת. מבחינה ווקאלית היה ללא שום צל של ספק מוצלח יותר. הרבה יותר! האם גם בגזרה הויזואלית הם הצליחו יותר? יאללה ניחושים מהירים ותראו בסוף אם צדקתם או לא
התחלנו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 1 ../images/Emo41.gif

אנופ דסאיי- אחרי איומים על חיי אם אני לא אשים את אנופ במקום בראשון בשבוע האחרון שלו נאלצתי להיכנע ללחץ חברתי...
במלתחה- לזכותו יאמר שהפעם באמת מגיע לו להיות ממוקם גבוה. לא יודעת אם בהכרח מקום ראשון אבל בהחלט בטופ 3. אהבתי את החולצה הוורודה. צריך להיות גבר אמיתי כדי ללבוש צבעים רכים ולהצליח לצאת עם היד על העליונה. החליפה האפורה התאימה לו, הגזרה ישבה עליו כמו שצריך, החולצה המחויטת והעניבה העדינה הוסיפו למראה, הנעלים גם סגרו טאץ' עליז לסטרייט שיעיז, ובאמת הוא נראה כאילו הוא עבד סוג של מייקאובר ולדעתי הוא גמר מנצח. ציון- 8.
פריזורה- לכל הספקנים והציניקנים למיניהם הרשו לי להזכיר לכם שאנופ נשא לאחרונה אחת מחברות הפורום שלנו לאישה(|שורק|) ואפילו התגייר עבורה (!) הזיפים שהוא גידל הם כאות הזדהות עם ספירת העומר המסורתית, לכן גם לא קיבלנו קיצוץ גבות לאחרונה. ראיתם מה זה, שבוע אחד הוא יהודי וכבר נכנס עמוק למסורת ולשורשים... איזה גבר. ומה התירוץ של אדם למברט לגלח"צ? ציון- 9.
ציון משוכלל- 8.2
בשבוע שעבר- 2.4

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אהבתי את משחקי הצבעים

אבל משהו בטוטאל לוק לא מצליח להתחבר לי.אולי בגלל שאנופ נראה כמו ילד מגודל שמנסה להיות.ועם המכנס שיושב עליו נהדר,הייתי בכיף מוותר על הג'קט ומתן את הלוק החליפתי.

Fairywitch

New member
ממש ממש לא מקום ראשון, ולו בגלל הזיפים!!

במקרה שלו זה יותר מבחיל מהרגיל- זה יצר מראה של מחבל מתאבד או סתם נער עזתי ממוצע
והשאר טוב+ אבל לא כזה מפיל.

Theshe

New member
כפרות!

איך שלחץ חברתי עובד בפורום הזה! מתעליך, דילן! }{ וכן, תתפוצצו, מגיע לו את המקום הראשון. הוא נראה מעולה, חמסה. חבל שזו הפעם האחרונה שאראה אותו :(

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 2 ../images/Emo41.gif

אדם למברט- והנה הגיע תורו של האדם לתת הסברים.
במלתחה- חליפת סאטן שחורה שלמרות שהיא נראית קצת כמו לייקרה היא עדין עושה את העבודה. מצד אחד מתחיל קצת לשעמם אותי לראות את אדם כל שבוע שני עם חליפה בגלל שהוא מנסה לצבור לו עוד מומנט לרקורד האישי עם איזה בלדה קורעת לב. נכון הוא נראה נהדר בחליפה אבל תמיד אפשר לגוון, להיות דרמטי ורשמי עם משהו שלא כוללת חליפת ריאן סיקרטס. |סמרמור| ועכשיו לענייננו, אדם נראה נהדר השבוע, החליפה יפה, התאימה לו מאוד אם כי נראה שהיא צריך איזה גיהוץ קל באיזור הברכיים ומטה. ציון- 8.
פריזורה- נכון שאני מעדיפה אותו עם הפוני אימו אבל מאז שהוא הסתפר |נו נו נו| זה לא כל כך יפה לו ככה שהפריזורה התורנית הרבה יותר החמיאה לו. נראה מעולה! ציון- 9.
ציון משוכלל- 8.2
בשבוע שעבר- 6.8

t r e c o o l

New member
../images/Emo99.gif אבל לו ולאנופ

יש את אותו ניקוד, אז איך זה הולך?. לפחות היית שמה את שנהם מקום ראשון..

LeAnnDylan

Well-known member
אם תשימי לב תמיד יש מישהו עם אותו ניקוד

הדירוג עצמו זה כבר שיקול שלי
לא שזה כזה עקרוני אבל בעיקרון יכול להיות אותו ניקוד אבל אחד שאהבתי יותר אז הוא ממוקדם גבוה יותר. הפעם אנופ במקום הראשון כי בכל זאת זו הפעם האחרונה שלו במצעד וגם כי החליפה שלו הייתה מרעננת. של אדם הייתה יפה מאוד אבל די שגרתית.

t r e c o o l

New member
יש סתירה לוגית בשורה האחרונה.

המילים "אדם" ו"שגרתי" לא יכולות להופיע באותו משפט, אלה אםכן מצוינת המילה "לא" לפניה.. אבל חוץ מזה.. אחלה פינה, הרגת אותי עם ליל..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני חושב שהפריזורה שלו

נראית פה טוב מאי פעם.אבל אם כבר חליפה,למה חליפת סאטן?זה מזעזע.

Theshe

New member
אדם בחליפה מפיל אותי מצחוק, סורי.

אין עוררין שהילד יפה, בחיי, אבל חליפה? חה! והפריזורה מהממת דפנטלי. ככה רואים שבאמת יש לו קוים יפים והרבה שארם בהופעתו. איך מתאים לי שישיר הלילה סינטרה, סאמק. ובכלל לא אכפת לי אם ישיר שוב בלדה, נניח It was a very good year. הלוואי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 3 ../images/Emo41.gif

מאט ג'יראד- עם מראה שקצת מזכיר את כריס ריצ'רדסון של העונה השישית [התייחסות ראשונה לעונה השישית] מאט ג'יראד ממשיך את הסטרייק המנצח של הגברברים להערב.
במלתחה- ג'ינס קזוואל חולצה לבנה מכופתרת, עניבה שחורה דקה |ריר| וז'קט עור בורדו. שילוב מנצח של פריטים. ההופעה הייתה קצבית ונמרצת ומאט התלבש בהתאם. אומנם נראה שהיה לו קצת חם עם הז'קט והוא הזיע לא מעט אבל בלי הז'קט היה לנו מקרה בלייק לואיס טופ 8
[התייחסות שניה לעונה השישית] טוב שהוא נשאר עם הז'קט עליו
ציון- 8.
פריזורה- מאט לקח את ענין הפצעון קצת ללב והחליט שהוא לא יוצא מהאחוזה בלי הכובע התורן שלו. הבעיה היא שהפעם הכובע לא כל כך התאים לו. זאת אומרת שבטח שמתאים לו כובע, זה אפילו מבורך הבעיה היא שהכובע הספציפי הזה היה ממש מכוער. הוא צריך את הכובע של קריס מהאודישנים! ציון- 5.
ציון משוכלל- 7.4
בשבוע שעבר- 8.4

למעלה