Dire Straits - Lady Writer

ran 15

New member
../images/Emo41.gifDire Straits - Lady Writer../images/Emo41.gif

הקלטתי עם קובץ של גיטר פרו , פה ושם יש פיקשושים קטנים אבל אני חושב שיצא חמוד... בעיקר היערות על דברים רעים יתקבלו בברכה...(ויש הרבה אנישמער אז יאללה שוט ) תהנו (מקווה חח...) ...

ran 15

New member
אפ'חד ? ..טוב נו..ניסיתי לפחות-נצלש

מי הגיטריסט של הסקורפיונס? ומי הגיטריסט של יהודה פוליקר ?...וסתם בכלל רציתי ללהגיד שליהודה פוליקר בהחלט יש שירים מעניינים ויפים...

ran 15

New member
אמממ...כה אחי בלי בעיה..

ננסה
...ואם אפשר תשובות לשאלות שלי...
תודה

ran 15

New member
איח בשבילך ../images/Emo13.gif ....

ישר מהתנור..http://download.yousendit.com/12ED67F5758DBA56

avivmoshe2

New member
יפה

אני לא מכיר את השיר אבל אני חושב השתלבת ברקע די טוב,הדבר היחיד שהציק לי הוא שהסאונד חד מדי לפעמים.

ran 15

New member
אחלה , אבל מה הכוונה חד מידי..

האם להוריד HIGH יעזור ???... ותודה אחי..

avivmoshe2

New member
כן

אבל אני שם חושב שזה בגלל שיכול להיות שאתה מנגן על הפיקאפ גשר אז אם כן אז אני ממליץ לך בקלין לנגן על הפיקאפ צוואר.

ran 15

New member
הגיטרה היא..

לס פול איפיפון , אז זה האמת משנה את הצליל הצורה די קיצונים המעבר מצוואר לגשר. אבל אני בהחלט מבטיח להעלות הקלטה יותר מלוטשת לקטע... חברה תודה רבה

Katarzis

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

שומעים שהשקעת בקטע. יש כל מיני פיקשושים, אבל יש לך את הבסיס וקצת יותר מזה. אני בטוח שאחרי קצת פרקטיקה תעשה את זה חלק כי אתה כבר יודע כל פיפס שהוא עושה שם.

ran 15

New member
אני פשוט מאוהב בבחור ../images/Emo3.gif

חס וחלילה טפו...(לא שיש לי משהו נגד אבלל..חחח סתאאם) כה אני ממש אוהב את הנגינה שלו , אני אפילו עובד על הדרך פריטה שלו למשל החלק האחרון שם הוא עושה את זה עם האגודל והאצבע...אז אני ממש עובד על זה חזק.. אישית? לא חושב שזה שיא השלמות אבל בשביל מתאמנים לא ?!...אני ממש שמח לשמוע את הדיעות האלה..עוד חשק לנגן
..

yehuda kotton

New member
כמה דברים

שומעים שממש הפנמת את סגנון הנגינה, עם הרבה מהדקויות ובעיקר עם הדינמיקה וסגנון הפריטה הייחודי לל נופחלר עם האצבעות. החדות והחספוס זה חלק מהסגנון כך שאם תעבור פיקאפ זה ידלל את העניין. גם יפה שאתה מצליח לעשות את זה עם לספול כעשר הסגנון כל כך מזוהה עם סטראט. זה רק מראה כמה הכל באצבעות. אבל... עם כל זה שאוהבים כל כך סגנון של מישהו, נראה לי די בזבוז להשקיע כל כך הרבה זמן בהעתקת סגנון של מישהו בהמקום לפתח משהו ייחודי משלך. הייתי מעדיף לשמוע נגינה של רן מאשר חיקוי נגינה של נופלר. מצד שני.. נופלר גם פיתח את הסגנון שלו מזה שחיקה לעומק את הנגינה של צ'ט אטקינס ואז הוסיף משהו משלו.

ran 15

New member
אמממ...

האמת אני דיי מסכים איתך בעניין של החיקוי והכל...באמת באמת... אבל! , אני חושב שבדרך שהוא מנגן אי יכול לבטא כל רגש במהלך הנגינה...למרות שהאמת אני עובד על הטאצ' האישי שלי
, אני פשוט מנסה להגיע שללמות שתיהיה לי לאוזן ואחר כך לאחרים , ואני מאמין שעם הזמן והאימון אני אוכל לתת את אותו טאצ' מיוחל לגיטרה וממנה הלאה לסאונד , זה עניין של "כמה זמן" "כמה כישרון" "כמה רצון"... אני יודע שיש לי רצון ויש לי זמן (משתדלים..) אז אני בהחלט מאמין שעם האימונים יבוא הטאץ' הזה של "רן"...אבל תמיד תיהיה לי השפעה חזקה מנופלר כי הוא פשוט מבחינתי מנגן מושלם...אני אוהב את הצלילים שהוא מוציא , משום מה שהוא מנגן אני מדמיין לעצמי גיטרה בוכה ולזה אני שואף להגיע , למצב שהגיטרה פשוט מייללת...זה נשמע הזוי\ מוזר...מודה. אבל זו הדרך שאני חושב שיכול להסביר את עצמי הכי ברור... ואני ממש מודה על ההשקעה בהודעה
, עם הזמן נשפר גם את הטאץ' האישי... ד"א שבת שלום כולם

yotamn9

New member
יפה מאוד

חוץ מהפיקשושים הקטנים זה יפה מאוד, וגם האיכות לא רעה בכלל. תעבוד עליו עוד קצת והוא ייצא ממש מעולה.

doc monti

New member
אוקיי

הייתי מחליש קצת את הליווי, הוא טיפה עולה לך על הקטע... אגב, אני חושב שהצלחת להוציא סאונד בכלל לא רע בקטע הזה!

ran 15

New member
*מסמיק* ../images/Emo13.gif , תודה רבה...

אהבתי תחתימה שלך חחחח.....

mistero

New member
מצאת עם מי להתעסק

Dire straits
הסולן שמה מנגן ושם...ועושה את שניהם בצורה מעולה...יופי לך, אחלה תחרות. תא'מת? עמדת בה בכבוד יוצא דופן. כל הכבוד, נשמע באמת מעולה.

למעלה