Cheryl cole-Messy little raindrops

spiceupmylife1

New member
../images/Emo41.gifCheryl cole-Messy little raindrops../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

ביקורת האלבום : זהו האלבום הסטודיו השני של שריל . הוא שוחרר ב1 בנובמבר 2010. האלבום מביא את הצד היותר פופ דאנס של שריל. האלבום בא בעקבות הגירושין של שריל משחקן הכדורגל אשלי קול והקרב שאיים על חייה עם מחלת המלריה. היא החלה להקליט את האלבום בפברואר 2010 והמשיכה להקליט אותו בלוס אנג'לס כאשר החלימה ממחלת המלריה. האלבום משלב פופ דאנס ואר אנ בי. שיתופי פעולה עם וויל.אי.אם, טרוויס מקויי , ועוד. הכותרת של האלבום Messy little raindrops לקוחה מתוך השיר באלבום אשר נקרא Raindrops. שריל מתארת את האלבום כ"יותר מרגש, מאוד אישי,מאוד אני". קריאה האזנה מהנה

spiceupmylife1

New member
1.Promise this

הסינגל הראשון מהאלבום. שהפך להיות הסינגל שנמכר במהירות רבה ב2010 באנגליה והגיע למקום הראשון במצעדים באנגליה ובאירלנד. השיר מוצא את שריל מהרהרת בקשר למוות מבקשת תפילות מעבר לקצב מצעדי. היא קוראת לאהובה שיתפלל למענה. "אם תעזוב תדע שאני רוצה ללכת איתך". שיר קצבי ומדבק שאחרי כמה שמיעות ( אפילו אחת ) קשה להוציא אותו מהראש. לדעתי זהו אחד השירים הטובים ביותר באלבום ובצדק הוא יצא כסינגל הראשון.
וכמובן מיותר לציין שהקליפ מהממם

theone24

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לקח לי זמן להבין כמה השיר הזה ענקי. בהתחלה הוא נראה לי סינגל חלש אחרי 3 סינגלים מעולים אחד אחרי השני, ובטח בתור סינגל ראשון מאלבום חדש, אבל היום אני לגמרי מכור! החירובשים בצרפתית שהיא ממלמלת פשוט מדבקים, והפיזמון ענקי.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

בזכותך אני
בשיר הזה (ובשריל בכלל) והיא לא מחרבשת כבר אמרנו זה משהו שקשור לציפורים וכנפיים.

WhyTheFace06

New member
שיר ממכר

אבל נפילה קשה מהאלבום הקודם שלה... לזכותו של השיר שהוא להיט, יש בו כמה קטעים יפים- אבל אני לא סובל את האדווטה ווטה הזה!!
האיכות ירדה אחרי האלבום הקודם והאיכותי שאי אפשר להגיד עליו דברים רעים. מקווה למצוא בהמשך שירים יותר איכותיים כי היא הייתה אצלי בתדמית של הזמרת האיכותית והמיוחדת.. ואחרי השיר הזה אני כבר לא יודע מה לחשוב.

spiceupmylife1

New member
למה../images/Emo35.gif בגלל החלק המעצבן בשיר ../images/Emo35.gif

ויש פה בהחלט כמה שירים איכותיים בדיסק אני מקווה שתסכים איתי

HanAn189

New member
מת על השיר הזה! ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ואני בין הראשונים [כן!
] שעליתי על הגאונות שלו
כשהיה את המצעד השבועי של טל, בכל הפעמים הוא דורג אצלי מקום ראשון! בהמחלט להיט שרק שריל מסוגלת לעשות. לא רואה את השיר מולבש על שום זמרת אחרת. וזאת מחמאה. ל-3 הלהיטים שלה עד עכשיו יש משהו מאוד אופייני, משהו בומבסטי וקליט, אבל בו זמנית מאוד איכותי, צנוע, אלגנטי! נגיעות צרפתית בשירים זה כ"כ רולז!
במיוחד כשזה כ"כ קליט (אלואטו-אטו-אטו). הקליפ: הכי טוב שלה לדעתי. ממש מתאים לרוח השיר, קצבי, מהיר. הכוריאוגרפיה מ ע ו ל ה. שאפו.
בקיצור, לייק אחד גדול.

candyheart

New member
בהתחלה לא אהבתי אותו

הוא היה נשמע לי סתמי,והצרפתית מעצבנת בטירוף. כיום,הצרפתית עדיין מעצבנת,אבל השיר דווקא טוב.כנראה שלוקח זמן לאהוב אותו.אבל שוב,בלי האלו אטו אטו אטו הוא היה הרבה יותר טוב לדעתי.
וחצי

spiceupmylife1

New member
2.(Yeah yeah(feat travie maccoi

עוד שיר קצבי שמכניס לאווירת מסיבה. שריל מדברת על בחור שהיא רוצה, ושהיא שתהיה איתו לנצח ושהוא מה שעושה אותה מאושרת ואם הוא רוצה את זה גם שיגיד. שיר טוב ומדבק אחלה מקום בשבילו בדיסק.
וחצי אני מהמרת עליו בתור הסינגל ה3 *לא מצאתי לינק *

theone24

New member
אישית, אם היא לא מוציאה את השיר הזה כסינגל...

אני אטוס במיוחד לבריטניה לתת לה נוגרה בראש! שיר ענקי וממכר! אני אוהב שהיא הולכת לכיוון יותר דאנסי \ טראנסי. יושב עליה מצויין כמו 3" מילים".

HanAn189

New member
אופוריה ../images/Emo99.gif

הפזמון כ"כ ממכר.
Yeah yeah yeah, We could do this forever, That's if you wanted to? Could you?​
השיר הזה בכלל גורם לך "לאנוס את לחצן ה-Repete" כמו שכותבים ביוטיוב
5 כוכבים ללא ספק.

להיט היסטרי!

חייב להיות הסינגל השלישי. אחד השירים החזקים באלבום, ללא ספק.
+

candyheart

New member
שיר טוב לסינגל

שיר דאנס טוב.אי הרבה מה להגיד עליו.
(דרך-אגב,אני כותבת את התגובות אחרי התרשמות ראשונית בלבד,מכיוון שאני רוצה להגיב לשרשור כשהוא עוד עדיין קופץ).

spiceupmylife1

New member
3. Live tonight

שיר שמתחיל עם צלילי גיטרה ושריל שאומרת לפעמים היא רוצה להיות לבד. ולהרגיש שהיא חיה. אחלה קצב יש לשיר הזה. לא שמעתי אותו מספיק פעמים אבל אולי הוא עוד יגדל עלי. אבל בהחלט יש לו פזמון קליט.
וחצי *לא מצאתי לינק ליוטוב*

למעלה