Britney Spears - POM Remix

TheMashMash

New member
../images/Emo41.gif Britney Spears - POM Remix ../images/Emo41.gif

היי אנשים, אמנם חדש כאן... אבל הצלחתי לשים ידי על משהו שרץ באינטרנט שני מיקסים מאד טובים של POM וחשבתי להעלות לכאן בהנחה שאתם תרצו את זה (אם לא, תמחקו) המיקס השני הוא מעולה פשוט
Britney Spears - POM Remix
המיקס של MIKERIZZO מעולה פשוט :)) תהנו

theone24

New member
דבר ראשון - ברוך הבא! והשתלבות מהנה! ../images/Emo13.gif

דבר שני - אני יודה לך אם תעלה את הרמיקסים לאתר אחר כי יש בעיה באתר שהעלת... ניסיתי גם דרך "שמירת יעד בשם" וגם דרך לחיצה על כפתור ההורדה ושום דבר לא פעל, ישאיזו שהיא בעיה בשרת של האתר או משהו כזה....

TheMashMash

New member
באמת? מוזר אני עכשיו הורדתי לבדיקה.

Piece Of Me (Mike Rizzo Rough Mix) את השיר הזה. (הגירסא המומלצת) אבל אני אבדוק אופציה לאתר אחר.

theone24

New member
מאוד מוזר! עכשיו זה בסדר והצלחתי להוריד...

אחלה מיקסים, תודה.

Just Anna

New member
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo207.gif שאלה קטנה ..

מי הפיק את Perfect Lover ?
אני כל כך מתה עליו >< וזה נשמע כל כך הפקה של טימבאלאנד, ואני יודעת שהם לא עבדו ביחד .. מי הפיק את השיר הזה ?

אםאין לי כוח להביא עכשיו ת'דיסק../images/Emo3.gif אבל זה

כמעט בטוח דנג'ה, בן טיפוחיו של טימבאלנד. שומעים אותו גם בהתחלה של השיר (Are you ready? are you ready ready?) וזה באמת שיר מעולה

YBNS

New member
שאלה קטנה: נראה לכם שיש סיכוי לhot as ice

לצאת כסינגל? כי בפרסומת של האלבום אומרים שהוא כולל את הלהיטים: גימי , פיס, ראדר ו.....הוט אס אייס!! אז נראה לכם שיש סיכוי?? כי אני מת על השיר הזה!!!

SuperShiro

New member
באופן תיאורטי יש סיכוי שכל שיר יצא כסינגל

למרות שאני לא מאמינה שהוא יבחר. כמו שצחי כתב כמה פעמים בעבר, עם צאת ITZ גם Breathe On Me ו [I Got That] Boom Boom פורסמו על מדבקה שהודבקה על הדיסק, ולבסוף אף אחד מהם לא יצא כסינגל.

למעלה