Being Eve

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאת דווקא כן מפסידה... סדרה ממש משעשעת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל לא נורא, יש לי את כל הפרקים בווידאו, 2 קלטות במספר (2 מלאות כמעט לגמרי כשתגמר העונה ה-2 והאחרונה, סדרה קצרה מדי../images/Emo4.gif) , אני אוכל להשאיל לך אם תרצי מתישהו... אבל את תצטרכי להכין אותי נפשית לזה, לא כל קל להפרד מדייויד דה לאטווווווווווורררררררררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

tribe spirit

New member
אל תריבו...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כי לי זה הובטח עוד לפני שזה שודר
נכון דפע? לחיי לילות שרוטים ומלאי מרתונים של באינג איב...
ומלאות דייויד דה לאטווווווווווווווווור השקסי
והקשת

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיש מספיק דיוויד דה לאטורררררררררר לכולן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אבל רק באופן זמני כי הוא שלי ושל נדיה../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif|מוח|... נדיוש את רואה את זה איתי במילא נועהלה את תקבלי את הקלטות אחריה ואח"כ עדי אם היא תרצה, כי הבטחתי לנועהלה קודם../images/Emo13.gif

קרניjack

New member
הפסדתי../images/Emo3.gif שוב../images/Emo3.gif../images/Emo104.gif

אין לי חיים בכלל עם הלימודים האלה

למעלה