Being Eve

../images/Emo41.gifBeing Eve../images/Emo41.gif

מי רואה
נכון אדם פשוט gorgeous??!?!?
והיום היה סשההההה וג'יי בוניאן
ועל העטיפה של הכיסוי לאסלה היה כתוב שזה מצמר כבשים ניו זילנדי והכי מאגניב!!!!!!!!>>>>>>> במסדרון על התקרה יש שלושה דגלים (שרואים בד"כ כנראה, רק היום שמתי לב)- דגל ניו זילנד ולידו דגל ישראלללל
איזה שולט!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifשכחת משו אולייייייי../images/Emo35.gif אבל נגיע אליו בסוף, כי הוא שווה לשמור אותו../images/Emo99.gif כן אדם גורג'ס כל כךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, לא סתם כתבתי את שמו על דף פוליו שלם משני הצדדים אתמול בשיעור אנגלית, וכןןן את דייויד מאמייייי ראיתי כבר מאתמול איש שולטטטטט../images/Emo99.gif וג'יייייי מממממממממממ לאכול אותו (רק באישור החצי השני של המוח שלי../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif) וכןןן שמתי לב לדגלים עוד בפרק של אתמוללללל../images/Emo6.gif קוווינסידנס../images/Emo35.gif איי דונט תינק סווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה סימןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והכיסוי אסלה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אבל הכי חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב, דייויד דה לאטווווווווווווווווווווווווווווווווררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאפשר גם: אדם לה בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

slallum

New member
שקד../images/Emo35.gif שלומי../images/Emo35.gif שגיא../images/Emo35.gif מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

slallum

New member
לכ הדביקות הזאת.. ../images/Emo5.gif

עושה לי לא טוב בקיבה, וזה לא טוב כשלא טוב לי בקיבה.. אני צריך לאכול כאילו

slallum

New member
בדיוק מה שעמדתי לעשות../images/Emo9.gif../images/Emo21.gif

לילה טוף =]

Ivy Riddle

New member
בלע....

גם אני רוצה לישון ויש לי עבודה לעשות רק שאני כאן וגם עושה אותה בו זמנית

darkboy1879

New member
ממ

שאק מת,שלומי עזב,ושגיא בפנימייה. נשארת הבן היחיד פה עופר. אלא אם כן מחשיבים את פאר.

קטרפי

New member
אאאאאאאאאאאאהההההההההמ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

ומה אני, אוטו

MI§§ING

New member
לא רואה

אני אף פעם לא בבית בשעות כאלו! אוף הם לא יכלו לשדר את זה ב5 או משהו יש אנשים שלומדים בשעות כאלו!!! זאת עדי דרך אגב שיניתי כינוי

למעלה