Atlantis 1X05 - suspicion

alond

New member
אותי הרגיז שלוקח זמן עד שהפצצה

מתפוצצת. לוחצים - בום! למה כמה שניות עד שמתפוצץ? הריית' צריך את הזמן לתפילה?

kanshoof

New member
צודק ! זה בדיוק מה שמפריע לי כבר

שנים עם הסרט "הטורף" (הראשון) זוכרים בסיום שהחייזר נקרע מצחוק בזמן הספירה לאחור ? למה ? בגלל זה שווארצנגר נשאר בחיים...

lenin972

New member
זה בונה מתח לעלילה

ואפשר להגיד שאנחנו, הניטפיקרים הם האוייבים מספר 1 של הבמאים שרוצים לעשות סצינה דרמתית.

kanshoof

New member
איך קראת לי ???אמא שלך ניטפי-משהו !

חחח, סתם בצחוק... עם המזל שלי אתה בטח קווקזי או משהו בסגנון... in that case: היו שלום חברי לפורום, היה נעים להכיר... אני שוחה עם הדגים בירקון...

subatoi

New member
מת לחיות 3

אולי זה מורכב מכנה חומרים שלוקח להם זמן להתערבב, או שלוקח לפצצה זמן להטען, או משהו כזה. לא לכולם יש טכנולוגיה מאגניבה של הקדמונים.

SL Anubis

New member
ברוך שפטרנו....

האתוסים האלה היו דיי מעצבנים גם ככה. אני מקווה שהם כולם יאכלו ע"י חיות טרף בכוכב לכת בדרכים ממש אכזריות וכואבות עד כמה שאפשר.

Enderew

New member
זה גרם לי להיזכר בשאלה גדולה

מאיפה הם משיגים אספקה כל הזמן שהם שם??? מאיפה יש להם שם אוכל? ואיך לא נגמרים להם הכדורים? והציוד הרפואי? ובקיצור, למה הם לא מנסים להתחיל לבנות שם תעשייה זעירה לציוד שהם צריכים?

Echelon

New member
קודם כל

על חלק מהנושאים תראה בפרקים הבאים. בעיקרון רוב מה שיש להם עכשיו זה אספקה מכדוה"א.

Tollan

New member
הם הזכירו היום

שיש להם בעיה של מזון. כשבייטס הציע לבדוק את האדמה.

SL Anubis

New member
גם אני חשבתי על זה

הרי בעצם כל דבר שהם משתמשים בו הוא ללא תחליף! כל כדור שהם יורים...רימון שהם זורקים וכו' וכו'.... מתישהו הם יהיו חייבים להשתמש בנשקים הגרועים האלו של הריית'... ואני חייב לציין שאלה הנשקים הכי מכוערים שראיתי אי פעם בסדרת מדע בדיוני. ומישהו פה ציין ששפרד מנע מהריית' הזה להפעיל את ההשמדה עצמית....איך הוא בדיוק עשה את זה: ע"י כך שהוא איים להרוג אותו?!?!?!!? תחשבו על זה! זה פשוט מטומטם!!! הרי הריית' התכוון לפוצץ את עצמו! אז פתאום הוא פחד מזה ששפרד יפגע בו?! אני לא מבין למה לא עשו שהוא פשוט ניטרל אותו עם הנשק של הריית' וזהו! stupid....

SL Anubis

New member
crap

עכשיו ראיתי את ההודעה של tealk שזה בעצם מה שאני כתבתי.... מצטער
.

TikTakTapuzim

New member
הוא עצר ממנו להתפוצץ ככה...

כדי לפוצץ את עצמם הם חיבים ללחוץ על מתקן כזה שיש להם על החזה אז בדיוק שהוא עמד ללחוץ שפרד מהר בא עם הנשק והצמיד את היד של הרייפ לרצפה כדי שלא יוכל לעשות את זה

[TNT]

New member
הם פשוט הביאו המון המון דברים

איתם, הם לקחו בחשבון שהם לא יכלו לחזור... ככה שאני מניח שהם לקחו אספקה שתספיק לפחות לכמה חודשים טובים

subatoi

New member
וכמו שכבר אמרנו במקום אחר, זה לא

שהיו צריכים לסחוב הכל למרחק רחוק. רק מצד לצד של השער.

Sedna

New member
הם תמיד יכולים לדוג

זה מה שאוניל היה עושה...

[TNT]

New member
../images/Emo10.gif אוף פיספסתי

בכלל לא יוצא לי לראות את השידורים בערוץ 1 אפילו כשאני בבית :(

למעלה