Atlantis 1X05 - suspicion

TikTakTapuzim

New member
היה דווקא פרק נחמד

מענין מי זה שהם תפסו - הוא מישהו חשוב לא - ראו אותו בפרק השני שהם במקום הזה שהוא כמו בסיס של הרפאים לא?

Enderew

New member
נראה לי שהם פשוט נראים לנו אותו דבר

סכ"ה תחת כל האיפור הזה, איך תזהה תבנאדם... אבל הם לא חוששים באמת שיש על הרפא משדר או משהו?

kanshoof

New member
מה יעזור משדר ?

כולם יודעים טוב מאד שהוא באטלנטיס, הוא גם אמר שחברים שלו יבואו להציל אותו, לא אמר "ימצאו אותי" כי הוא לא מוחבא.

SL Anubis

New member
מממממ?

תקנו אותי אם אני טועה... אבל אני חשבתי שהריית' לא יודעים איפה אטלנטיס....הרי כל הקטע הוא שהיא הייתה במקום מסתור (מתחת למיים....) וזה מה שמנע ממנה ליפול.... גם יש איזה קטע אם אני לא טועה (או שסתם המצאתי את זה) ששפרד אומר שמתישהו הריית' ימצאו אותם (הכוונה לאטלנטיס) או משהו כזה.

lenin972

New member
הרייט' כן יודעים איפה אטלנטיס

צריך לזכור שהם צרו עלייה במשך 100 שנה. סביר להניח שהם פשוט לא התעניינו יותר בעיר ברגע שהקדמונים עזבו את גלקסית פגסוס, אחרי הכל הרייט' לא ידעו שיש בני אדם בגלקסיות אחרות וכל מה שנשאר להם לעשות זה לרבוץ, לאכול ולישון, שזה חיים לא רעים הייתי אומר.

lenin972

New member
אהה וגם שכחתי

הם אמרו שלמשדר יש טווח מוגבל, יכול להיות שאטלנטיס הייתה רחוקה מידי בשביל להגיע עד לרייט'. עוד משהו ששכחתי, אטלנטיס מתחת למים ולרייט' אין מגנים כמו לקדמונים, כך שקשה להם להגיע לעומק שאטלנטיס הייתה בו.

kanshoof

New member
אבל יש להם זימים, ושפמים כאלה כמו

של שפמנון אז אני חושב שזה בא להם טבעי הצלילה...

Enderew

New member
לא הבנתם אותי

הרייט' לא יודעים להבנתי שבני האדם גרים באטלנטיס, וכנראה שהם גם לא יודעים שהיא עלתה לפני השטח. אחרת כמו שאמרו בפרק, למה הם לא באים ומוחקים אותם (בפרק מישהו טען שאם היה לרייט' מרגל באטלנטיס הם היו יודעים עליה ואז היו באים אליה לקנות ארוחה במזנון, רק לא במילים האלו). אבל אני דיברתי על זה שאולי לרייט' יש משדר עם טווח יותר גדול על החבר'ה שלהם. וככה הם באמת יגלו איפה החטוף, ובאמת יבואו, אם לא לחלץ אותו אז כדי לאכול את הסוהרים...

lenin972

New member
אני מניח

שלפני שהביאו את הבחור שלנו לאטלנטיס הם הפשיטו ממנו כל דבר שעלול להוות איום על העיר.

Echelon

New member
פרק נחמד.

אהבתי את הקונפליקט בין אטלנטיאנס לאותוסים. רודני במיטבו
. היה איזה קטע שבייטס אמר משהו ואז רודני אמר "זה כי אתה לא יכול לדמיין שום דבר". גדול

Chelnak

New member
אכן פרק נחמד.

אני חיכיתי כל הזמן שיתברר שהסרג'נט ההוא האחראי על הבטחון הוא הבוגד. ובאמת - מק'קיי מתחיל להיות יותר ויותר נחמד...

tealk

New member
אהבתי איך שהם בנו את הסיפור כך

שנהיה בטוחים שהיא הבוגדת , ויצאו מזה באלגנטיות ,כך שהיא לא בוגדת , וגם נפטרו מכל האתוסים שהיו בעיר, בכך שהאתוסים בעצמם רצו לצאת מהעיר.,מעניין למה הרפא הזה לא פיצץ את עצמו,בניגוד לרפא הראשון שהם תפסו שכן פיצץ את עצמו.

tealk

New member
איךבדיוק הוא עצר אותו ?!

איך אפשר לעצור אדם שרוצה לפוצץ את עצמו, מה אומרים , תעצור או שנירה בך?

למעלה