Angel - 5x21 - Power Play

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5x21 - Power Play../images/Emo41.gif

זהירות!!! דיון זה הוא דיון מספולייר!!!!
ספוילרים לאורך כל הדיון!!!
ספוילרים לאורך כל העונה ה-5 של אנג'ל!!!!
טוב אין מה להגיד, הגענ כמעט לסוף
. שני הפרקים האחרונים של אנג'ל הם פשוט מעולים ואסור פשוט אסור לפספס אותם. במיוחד את הפרק של היום שמכיל סיבוב אדיר בעלילה שמקרב אותנו כל-כך מהר לסוף.
גם הפרק של שבוע הבא הוא כמובן פרק חובה. אני כבר ראיתי אותו אבל לצערי לא אוכל לראות אותו עוד הפעם ביום שישי הבא מסיבות אישיות - אבל אתם תראו. וכמובן הציטוטים: Angel: The powerful control everything, except our will to choose... (Edit) Lorne: It's like Angel suddenly started channeling Leona Helmsley. (Edit) Drogyn: No one lies when they're at the mercy of my wrath. Gunn: Then you're the liar, Aragorn. Spike: He has to tell the truth. It's a curse or something. (Edit) Harmony: Sorry. We have a no human blood policy. I can offer you something in a rodent. We have some fruity, unassuming vole— Hamilton: Oh, I think we could make an exception to our policy this time for the senator. Couldn't we, Angel? Angel: Harmony, the lab might have something in the blood bank. Why don't you go check it out? Harmony: Okay. You're the boss, boss...Could I maybe just have a teeny, weeny— Angel: No. (Edit) Lorne: And what if he's skipped too far down that evil brick road? (Edit) Spike: (refering to the Circle of the Black Thorn) They sit around in basements patting each others bums to prove their manliness. (Edit) (Drogyn and Illyria are playing Crash Bandicoot in Spike's apartment) Drogyn: It is a test. You must collect these crystals. And fruit. Illyria: Why? (Edit) Wesley: The small stuff that you can't worry about. Would that include Fred? Angel: I loved Fred. Wesley: That's not an answer. Angel: Then I guess you don't get one. (Edit) Bruckner: I didn't claw my way up from Hell and get installed in a human body just to have some pedophile steal my Senate seat. (Edit) Lindsey: It's a secret society, Gunn: I've never heard of it. Lindsey: That's because it's secret. (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.
נ.ב. עד סוף הסדרה הכל-כך אהובה על כולנו נשאר פרק אחד בלבד!

kittycatbone

New member
אומ איי גוד:|

לא ראיתי היום...
ושבוע הבא אני בחו"ל!
כלומר אני לא אוכל לראות את זה!!!#@!#@!
אעע...
אוף, למה הם תקעו את זה ביום הזה?!?! ועוד בלי שידורים חוזרים הבניזונות... מעצבן שלא יכלתי לעקוב אחרי העונה כמעט...
אני מניחה שאני אחכה לערוץ 3..

talrv

New member
פה נמחקו 2 הודעות

שלא הזהירו על ספויילרים לפרק ששודר בסטאר. הפרקים בסטאר הם ספויילרים לכל דבר, לכן יש להזהיר לפני שכותבים עליהם. הודעות שלא יוזהרו יימחקו. טל.

NimaZ

New member
שאלה../images/Emo108.gif

למעלה כתוב "יש להתריע בכותרת ההודעה על ספויילרים לעונות שעוד לא שודרו בארץ ". זה כן שודר בארץ. בשתי הרשתות. למה זה עדיין נחשב לספוילר?

Loves Bitch

New member
לא בדיוק.

ספוילרים נחשבים לפרקים שלא שודרו בערוץ 3. מכאן נובע - הפרקים של עונה רביעית שלא שודרו עדיין [415-422] והפרקים של עונה חמישית של אנג'ל נחשבם לספוילר יש אנשים שלא אוהיבם או לא יכולים לראות את הסדרה בערוץ סטאר ולכן כשאחרים מדברים על הפרקים זה נחשב לספוילר וצריך להזהיר.

kittycatbone

New member
את האמת..

שאני לא יודעת אם מישהו אפילו זוכר את זה... אבל טכנית, ספוילרים לפרקים שלא שודרו בכלל בארץ מסמנים ב-
.. אבל לפרקים ששודרו רק בסטאר ולא בערוץ ישראלי (כלומר ערוץ 3) מסמנים ב-
לכן הכותרת של ההודעה הראשית מסומנת ב
הממ זהו

Loves Bitch

New member
חשבתי אם לכתוב את זה או לא

אבל מילא שבוע הבא נגמר אנג'ל ככה שאת כל הספוילרים יהיה אפשרי לסמן ב-
אבל זה סתם מבלבל...אז פשוט אוטומטית מסמנים בסמל שלו

talrv

New member
נכון ../images/Emo13.gif

פעם היה הבדל ברור, כיוון שהעונה הרביעית והחמישית עוד לא שודרו בסטאר, והיה צריך להיות הבדל ברור בין מה שמשודר בסטאר לבין מה ששודר בארה"ב. עכשיו זה פחות משמעותי, עצם ההזהרה (אם זה
עונה 5 של אנג'ל, או
עונה 5 של אנג'ל) יתריע אנשים מלהיכנס להודעה. וכמו שנאמר, סטאר הוא לא ערוץ ישראלי, אין תרגום ישראלי, לכן לא נחשב מבחינת הפורום שהוא שודר כהלכה במקום שכולם יכלו לראות אותו (תזכרו גם שפעם שודר סטאר וורלד רק לחברי הכבלים בלבד). טל.

Leuko

New member
פרק מדהים! ../images/Emo58.gif

בכלל לא הבנתי מה עובר על אנג'ל עד שעלו על כל הblack thorn הזה, חשבתי שהוא ויתר באמת... זה הפרק לפני אחרון או שיש עוד? אהבתי את המשחק של כולם בפרק הזה, פרד (אני לא מתרגלת לקרוא לה איליריה) היתה כל כך חמודה - הקטע שלה ושל השומר הזה משחקים - או מנסים לשחק- במשחק וידאו הזה, היה כל כך מצחיק!

קידבו

New member
../images/Emo58.gif

מת על איליריה! אומנם מתגעגע לפרד אבל מת על איליריה. כשהיא מרביצה לספייק זה יפה. שיער כחול וכוח מטורף תמיד יפה.

קידבו

New member
../images/Emo58.gif|כוכב|

נינה היא אישה שננשכה בפרק השלישי בעונה החמישית על ידי איש זאב והודות לאנג'ל יש לה מקום ללכת כל חודש כשהירח מלא. היא מגיעה לוולפראם והארט שם יש לה כלוב נחמד בו היא מבלה את זמנה כשהיא משתנה. יש קטע קורע בsmile time שהיא קורעת את הבובה אנג'ל ואח"כ הוא צולע עם צמר יוצא מהקרעים ולורן צועק, "יש כאן ג'פטו באיזור?" בקיצור, נינה דיי נדלקה על אנג'ל והוא הבין את זה בsmile time. כנראה הוא לא משתנה לאנג'לוס כי הוא לא חווה אושר אמיתי טהור כמו עם באפי, הוא לא מאוהב בנינה והיא לא אהבת חייו כמו באפי. כמו שנאמר בעונה השניה כשווסלי התחפש לאנג'ל, הקללה לא ממש ברורה.

הדוגמא הכי טובה לגבי

הקללה, היא מתי שאנג'ל שכב עם דרלה ולא הפך לאנג'לוס. שם אנו מבינים שהקללה היא לא אושר פיזי (הכוונה לסקס כמובן), אלא אושר נפשי.

קידבו

New member
הקטע עם דרלה היה קטע חזק

אנג'ל היה בנקודת שפל כזאת שמזל שזה היה אחרת הוא לא היה מתעורר. חחח איזה אושר יצא לו מזה- נולד לו בן שרוצה להרוג אותו ולא לדבר בכלל על ההמשך, היות וזה מספיילר כמובן. בכלל יש דיאלוג מטורף שגאן אומר לו: what, eppifany and bang? והוא עונה לו: actually it was the other way around. LOL!! חח לא מצאתי איך כותבים התגלות אז השארתי את זה (eppifany) עם בטוח שגיאות כתיב. בכל מקרה, אתם יודעים למה אני מתכוון.

זו לא אפשרות.. דווקא להיפך.

להזכירך, לפני שהיא הפכה לערפד, היא הייתה זונה שחולה בזיבה.

זה היה בצחוק

ואז מה עם היא הייתה זונה, זה לא אומר שהיא טובה במיטה, זה רק אומר שיש לה יותר ניסיון.

למעלה