Angel - 5x21 - Power Play

c o n n o r

New member
עם ניסיון של 400 שנה אין מצב

שהיא יכולה להיות גרועה במיטה ולא לשכוח שהיא שכבה עם אנג'לוס אינספור פעמים. הסיבה היחידה שאנג'ל לא איבד את הנשמה היא שהוא שכב עם דרלה מתוך יאוש מוחלט אז לא יכול להיות סיכוי שמיאוש מוחלט הוא יקבל אושר מוחלט. ואם אני לא טועה שדרלה חזרה ללוס אנג'לס היא אמרה לפנג גאנג שהם שכבו 3 פעמים באותו לילה.

קידבו

New member
אתה לא זוכר את השיחה ביניהם

כשהם קמו? אנג'ל ודרלה לא הבינו איך הוא לא הפך להיות אנג'לוס והלך ביניהם דיאלוג ככה בערך: Darla: i dont understand,but u... Angel:yeah Darla: and i... Angel: 3 times LOL, עוד דיאלוג מצחיק. לזה היא התכוונה.

Marsha Figg

New member
היו דברים לא ממש ברורים ../images/Emo58.gif521

זה פרק שהשאיר אותי עם שאלות... השאלה הכי קטנה, למשל- איך אנג'ל ונינה שכבו והוא לא הפך לאנג'לוס? יש איזה טריק או משהו? איך לא שמענו על אופציה שכזו קודם? כל הקטע עם הנקמה הזאת בוולפרם והארט... מה שהם מתכננים בעצם לעשות זה להרוג את כל חברי המסדר הזה, לתת מכה לוולפרם והארט שבעקבותיה הם כולם ימותו? ו-וולפרם והארט יתקיימו עדיין? אז מה בעצם יש להרוויח מזה, חוץ מלהרוג כמה באד גאיז? (ואלה הרי רק מתחלפים...) וכל הקטע עם דרוגין... אנג'ל הרג אותו, בעצם הרג חף מפשע כדי להוכיח שהוא רע- ועוד לוחם דגול וטוב וכל זה? משהו בזה לא קצת דפוק איפושהו?
רחלי
, רק עוד פרק אחד לבאפיוורס....

אני ינסה לענות ../images/Emo58.gif 521

בקשר לאנג'ל ונינה, כמו שכבר אמרו פה, כדי שאנג'ל יאבד את הנשמה שלו הוא צריך לחוות אושר נפשי ולא רק אושר פיזי (סקס). ראינו את זה בפרק 410 אנג'ל חלם שהוא ו-ווסלי משלימים, שהוא וקונור משלימים, שהוא הורג את החיה ומחזיר את השמש ורק אז הוא שכב עם קורדיליה ואיבד את הנשמה שלו. כלומר אנג'ל צריך להיות בנקודה בחיים שלו שבה הוא מרגיש טוב ולא אומלל כמו שהוא רוב הזמן (הוא היה אומלל גם כשהוא היה עם נינה) ואז אם הוא ישכב עם אישה שהוא אוהב (באפי,קורדיליה וכו') הוא יאבד את הנשמה שלו. בקשר לוולפראם אנד הארט, הבלק טורן הם הכלי של הסניור פרטנרס בכדור הארץ ודרכם הם מבצעים את כל התוכניות שלהם במימד שלנו. אנג'ל מתכנן להרוג את כולם כדי להנחית מכה קשה לסניור פרטנר, מכה שיהיה להם קשה להתאושש ממנה. הוא יודע שזה כנראה יעלה בחיים של כל הפאנג גאנג, ולכן הוא נותן להם אפשרות לבחור אם להצטרף אליו. ובקיצור כל המטרה של התוכנית התאבדות הזאת היא להראות שגיבורים לא מקבלים את המצב כמו שהוא ומנסים לשנות אותו בכל מחיר, גם עם המחיר הוא החיים שלהם. Heroes don't accept the way the world is לגבי דרוגין, לא נראה לי שאנג'ל ידע שהוא יצטרך להרוג אותו, אבל בכל מקרה זה לא פוטר אותו מאחריות והוא יצרך לשלם על זה. ובכלל, אנג'ל הוא לא כזה צדיק, גם אחרי שהוא קיבל את הנשמה שלו הוא עשה דברים נוראים, לפחות מהדבר הזה ייצא משהו טוב.

Elsewhere

New member
עזבו את זה,../images/Emo58.gif521

הוא כבר שכב עם דרלה ועם איב לפני כן. בשביל שהוא יחווה אושר אמיתי, הוא צריך להיות עם מישהי שהוא אוהב בצורה עמוקה [AKA באפי]. אני לא מאמין שזה קשור לתקופות בחיים שלו, או למצברוח הכללי, אלא למשמעות של הסקס. עם נינה זה היה.. ובכן, סקס. עם באפי זה היה הרבה מעבר לכך. משהו כזה, נו, אני גרוע בניסוחים. ><

למעלה