Angel 5X15 A Hole in the World

לא שכחתי את קורדי..

אבל זה לא שאנג'ל איבד אותה רק לפני 3 פרקים, הוא איבד אותה הרבה לפני זה. הוא איבד אותה כשהיא הפכה לרעה ואז כשהיא שקעה בתרדמת. ואז הכל היה נורא מסביב, וכאן- הכל טוב ונפלא, ו.. בום. יש אושר איפשהו וג'וס חייב להפסיק אותו. מיה.

Arielcohen

New member
אני מדבר על פרק 100....

כשקורדי התעוררה ולפתע הכל נראה טוב.... בסוף הפרק אפילו החבורה יצאה לדרינק לא אופייני מרוב שהכל היה טוב... אז אפשר לומר שהכל טוב ונפלא לפני שהיא באמת מתה.... ואת באמת מופתעת שג'וס חייב להפסיק כזה אושר?.... Seeing red?... כשזוג מתנשק בסוף פרק מסוים, אפשר לומר בבטחה שאחד מבני הזוג ימות בסוף הפרק שאחריו....

כן, אתה דיי צודק.

באמת כשקורדי התעוררה כולם היו שמחים, אז לא יודעת- כנראה סתם כאב לי נורא לראות את פרד הולכת.. וברור שהבנתי שהולך לקרות משהו רע, אני מתכוונת מאוד רע, לפרד כבר מתחילת הפרק. למדתי להכיר את ג'וס ואת העובדה שהוא לא יכול לסבול מערכות יחסים טובות למשך יותר מדי זמן.. מיה.

bluesweet

New member
פרק מדהים

אחד הטבים והמרגשים ביותר שהיו בסדרה,איבדנו את אחת הדמויות אם לא ה-דמות האהובה ביותר,עם -ה- הידיעה. פרק יפה עם קטעים יפים לכל דבר,הקטע של הויכוח עם אנגל וספייק היה מאד משעשע במיוחד כשווסלי נכנס ושואל מה קרה וכשהם עונים לו הוא אומר: על זה אתם צועקים 40 דקות,ואז מצטרף לויכוח. כל הפרק מראים את ווסלי ופרד ביחד וזה מאד מרגש ויפה,וכואב שזה נגמר ככה. מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מומלץ לא לפספס את הפרק הבא,הוא מאד חשוב ומאד יפה וגם נותן תשובות,ומה שאמרתי עכשיו זה לא ספויילר אז אל תעצבנו. פרד אוהבים אותך לעד לעולמים בכל עולם ומימד :) :)

MoGanC

New member
פרק טוב

היחיד בעונה הזאת שהזכיר את אנג'ל של פעם. חבל שהם לא המשיכו באוירה הזאת למשך זמן (אולי זה ספוילר,אולי לא.SA DANE!)

charmer

New member
הממפ

אז גם את הפרק הזה ראיתי. בסטאר רציתי ולא יצא, אז היום דאגתי במיוחד לא לפספס. ראיתי עם חברים, ואני די בטוחה שאם הייתי רואה לבד בבית, לפחות דמעה אחת הייתה זולגת. פרד הזו.. מההיכרות המועטה במיוחד שלי עם "אנג'ל", חיבבתי אותה מאוד. היה בה משהו מאוד חמוד, טהור כזה. כמובן שג'וס היה חייב להרוג אותה, הרי זו ההנאה שלו בחיים. וכמובן שזה היה חייב לקרות זמן מועט כל-כך אחרי האיחוד שלה עם ווסלי.. שחס וחלילה לא נזכה להנות מזה יותר מדי. אני לא רוצה לספיילר אז.. אני רק אגיד שדבר אחד טוב יקרה בעקבות הפרק הזה. זהו. אוי, ופייגנבאום! הוא כזה חמוד. אני חייבת להשיג לי אחד כזה. אני לא אכנס אפילו למשמעות שלו בפרק או לקטע המחריד שבו היא רצתה אותו כל-כך ולא הצליחה לזכור מי זה.. כי אתם תיארתם את כל מה שרציתי להגיד כבר, בצורה מעולה. אני אתמקד רק בבובת הארנב הקטנה והחביבה שהעניקה לפרד ביטחון ושלווה בשלב מסוים בחיים שלה, וקל להבין למה. הוא ממש מתוק!

sefa

New member
הפרק הכי עצוב../images/Emo58.gif

אני מתה על הסדרה הזאת.. עליה ועל באפי כמובן.. והפרק הזה .. אין .. אני בכיתי.. הדבר הכי מנחם זה שמצד אחד בסוף ווסלי גם ימות ויצטרף אליה.. אבל מצד שני.. אני ממש לא אהבתי את הסוף..

rds15

New member
../images/Emo58.gif522 מעלי!

רצוי גם לסמן לאיזה פרק הספוילר מתייחס.

found

New member
ויש לך גם טעות ../images/Emo58.gif

מצטער להרוס לך את הנחמה
אבל ווסלי לא יצטרף לפרד שהוא ימות, כי הנשמה של פרד הושמדה לחלוטין והם הבהירו את זה. היא לא הלכה לגן עדן או לעולם הבא, היא פשוט לא קיימת כבר. כשווסלי מבקש מאיליריה לשקר לו בפרק האחרון...היא באמת משקרת לו שהיא אומרת שהם יהיו ביחד. אישית זה מה שהכי מפריע לי במוות הזה....poor fred :(

kittycatbone

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif522

זה מספויילרים לא מסומנים כאלה, בדיוק אבל בדיוק כאלה!!!!!!!!! שהרסו לי שווסלי ימות
ואני לא באה ישירות אלייך, ממש לא.. אבל אני שונאת את הרגע והאדם שספיילר לי את זה
כי זה כל כך הרס
אז להבא!!! אל תגרום למה שקרה לי, שיקרה לעוד אדם!!!!!! תסמן פרק לספויילר!!!!!!!!!!! [וכן, אני אשתמש בהמון סימני קריאה כדי שהרעיון יהיה מובן
]

XxShai10xX

New member
בקשר לפרק.

לא קשור לעלילה אבל תראו בדיוק בעוד 4 שעות נגמרת באיביי המכירה של הבגדים שפרד לבשה בפרק. כרגע ההצעה המובילה היא 330$. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4870895898 T_T

City Of Angel

New member
וואו ../images/Emo189.gif

פשוט מדהים. איזה פרק. הדמות אולי הכי מדהימה בוורס הולכת ככה, כל-כך מהר בלי שהבנו למה ומה קרה. וגאן קולט שהכל קרה בגללו. ממש מקרה ג'אסמין בשידור חוזר, אבל עדיין פרק שעשוי מדהים. אנג'ל וספייק סוף-סוף משתפים פעולה (ומדהים לחשוב שבמאות השנים שלהם הם לא טסו אף פעם), והשותפים הבכירים הצליחו במשימה שלהם - אנג'ל מוכן להקריב חצי עולם, לורן (!) מרביץ לאיב, ווסלי יורה בעובד שמעצבן אותו וגאן מבריח להבריח חפץ מכושף והורג את נוקס כדי שאף אחד לא ישמע על זה. איפה החבורה שהבטיחה להביא את הטוב ל"וולפראם אנד הארט"?

City Of Angel

New member
וגם סכפ"ש מצויין

ב"מסך המפוצל". חובה לקרוא http://www.tve.co.il/story.asp?id=2994

למעלה