Angel 5X15 A Hole in the World

g a g a

New member
../images/Emo41.gifAngel 5X15 A Hole in the World

ציטוטים:
Lorne: (To Eve) You're going to sing right now, and I'm going to read you. And if I sense one note ... one quarter note, that makes me suspect you had anything to do with Fred, these two won't have a chance to kill you! (edit) Spike: That's madness. Drogyn: This is a place of madness. (edit) Employee: These guys are really important, I just need, I mean, the whole company can't be working Miss Burkle's case. Wesley: Of course. (shoots him in the knee) Employee: Ahh! Aah-huh! Uhh! Wesley: Jennifer, please send anyone else who isn't working Miss Burkle's case to me. (edit) Spike: This goes all the way through to the other side. So I figure there's a bloke somewhere around...New Zealand standing on a bridge like this one looking back down at us. All the way down. There's a hole in the world. Feels like we ought to have known. (edit) Fred: Would you have loved me? Wesley: I've loved you since I've known you. No that's not--I think maybe even before. Fred: I'm so sorry. Wesley: No, no, no. Fred: I need you to talk to my parents. They have to know I wasn't scared. That it was quick, that I wasn't scared. Oh God! Wesley: I need you to fight, you don't have to talk, just concentrate on fighting. Just hold on. Fred: I'm not scared. I'm not scared. I'm not scared. Please. Wesley. Why can't I stay? (edit) Spike: If cavemen and astronauts got in a fight, who would win? Wesley: Oh... you've been arguing for 40 minutes about this? (sigh) Do the astronauts have weapons? Angel and Spike: No. (edit) Fred: That doesn't make any sense! The cavemen have fire. They created it. The austronauts should have weapons! (edit) Spike: Do you ever have any fun? (armored men rush out at them) Angel: I'm about to. Spike: And they even brought us weapons. Strategy? Angel: Just hold my hand. (Spike gives Angel a look, but grabs his hand) Spike(Spike smiles): St. Petersburg. Angel: Thought you'd forgotten. (edit) Angel: To hell with the world. (edit) Wesley: You don't have to say it. Angel: I'll say it anyway. Winifred Burkle. Go! (edit) Drogyn: You're friend talks a lot. Angel: So much that he's right sometimes. (edit) Wesley: Time is not on our side. Spike: Nobody is on our side. (edit) Lorne: (to Eve) If I was about to face your future, I'd make like Carmen Miranda and die! (edit) Gunn: Fred and I are getting back together. (Wes gasps) She was so keyed up from last night's fight, she asked me over. We ended up talking for hours like old times, then, all of a sudd— I can't even keep this up 'cause your face is gonna make me weep. Wes, I am so messin' with you! (edit) Angel: Seriously, he doesn't like questions. Spike: Why the bloody hell not? Angel: He can't lie. (edit) Angel: You and me. This isn't working out. Spike: Are you saying we should start annoying other people? (edit) Spike When is a door not a door? When it's not sodding well there. (edit) Angel: You just like stabbing me. Spike: I'm shocked, shocked that you'd say that! I much prefer hitting you with blunt instruments. (edit) Gunn: (singing) Three little maids, who all unwary come from a ladies' seminary, freed from it's genius tutelary, three little maids from school, three little maids... (sees Wesley, begins rapping) And you don't stop, with all the ladies and the gangsta butt...oh... (gives up) What's up? (edit) Spike: Yeah, it's been freed. Why do you think we're here?(Spike becomes tired of Drogyn's games) And what's your favorite color? What's your favorite song? Who's the goalkeeper for Manchester United and how many fingers am I holding up? You wanna kill me? Try. I don't have time for your quirks. (edit)​
תמונות מהפרק.
אולי תתעניינו בזה.
לסיום: מעריצי הפרק הספציפי הזה ימצאו מעריצים נוספים כאן.

rds15

New member
זה פרק ג'וס-י טיפוסי.

פרק כל כך חד, כל כך מדוייק, כל כך כואב. זה ג'וס ווידון במיטבו, וזה כל כך עצוב. פרק שמצליח לשלב בתוכו את התחלת המערכת יחסים של פרד ו-ווסלי כזוג[סוף סוף], את אחד הויכוחים היותר מפגרים בסדרה[האסטרונאוט היה מנצח!], ואת אחד הרגעים היותר קשים בסדרה. ויניפרד ברקל מתה, בידיים של האדם שאוהב אותה כל כך, מתחננת. "בבקשה, אני רוצה להישאר. בבקשה", וגם אני רוצה שהיא תישאר. אפילו ספייק לא הצליח להציק לי בפרק הזה, אפילו אהבתי את הדמות שלו בפרק הזה. ויניפרד ברקל, נתגעגע
.

ProphecyGirl

New member
ויכוח אולי אידיוטי

אבל מסכם בעצם את כל המוות של פרד.....פרד,האסטרונאוט נגד איליריה,איש המערות.איש המערות ניצח....

:( why gad, why?

למה כל הדמויות השוות צריכות למות? זה פשוט עצוב. אכן, אחד הפרקים הטובים ביותר והטראגיים ביותר בסדרה. someday ill go where there eint no rain or snow till then ill travel alone think of a place called home ואל.

פרק מדהים! מהטובים בבאפיוורס.

פרק מדהים (ובסוף ההודעה שלי, יש 2 דוגמאות לגאונות שלו ושל ג'וס). פשוט יצירת מופת ואחד הפרקים הטובים בסדרה. ג'וס במיטבו. אני חייב לציין שמכל בחינה, הפרק היה פשוט מופתי, חוץ מחלקי ג'וס (בימוי, צילום עריכה ועלילה). הייתה גם רמת משחק משובחת מכל השחקנים (איימי אקר הייתה מדהימה). ג'וס הוא בין היוצרים היחידים שראיתי שיודעים פשוט להעביר את התחושה הכי מציאותית של מוות של מישהו קרוב, החל מהפרטים הכי קטנים, הדיאלוגים, השתיקות, התנועות (כמו בפרק "הגופה" בבאפי),. פשוט מדהים. ההתחלה הייתה חמודה עם ההורים של פרד. ולמרות הדבר שנראה חסר חשיבות בהתחלה, פייגנבאום, הוא משהו שהוא בעצם מאוד חשוב לקראת סוף הפרק. הקטע של פרד ו-ווסלי עם האש והיצורים היה משעשע. כל הקטע ביניהם היה חמוד. אבל הקטע עם אנג'ל וספייק והחרב היה פשוט ענק! נקרעתי לגמרי (אין כמו ג'וס שכותב את הדיאלוגים בין השניים). כל הקטע של גאן שר מעין שיר מחזמר כזה ואז מחליף לשיר ראפ היה גדול! וגם הקטע שבו הוא עובד על ווסלי שהוא ופרד חזרו. חח כיף לראות שוב את החברות העמוקה בין השניים. ועוד קטע קטן שנראה פעוט בהתחלה, כאשר גאן מאיים על סוולי לפגוע בו אם הוא יפגע בפרד (דבר שנהפך לכל כך אירוני ואכזרי בהמשך). ואז אחד הקטעים הכי מצחיקים בסדרה, הויכוח בין ספייק לאנג'ל, זה היה פשוט ענק! אני נקרעתי לגמרי מרוב מצחוק. אני מת על זה שהם מתווכחים כמו שני ילדים קטנים או תרנגולות משוגעות. היה גדול שווסלי הבין על מה הם מתווכחים. אבל אולי הנושא נראה שרוט, אבל בעצם זהו מוטיב בפרק הזה. הויכוח מי ינצח, אנשי המערות או אסטרונאוטים, הוא בעצם הדימוי לדמות של פרד (הסבר בהמשך). הקטע שאנג'ל אומר לספייק שהם לא יכולים להיות יחד יותר היה קורע ביותר. כשספייק אמר "אתה חושב שאנחנו צריכים להתחיל לעצבן אנשים אחרים?" היה ענק. הקטע עם לורן ווסלי ופרד היה חמוד, שלורן שר, וכיף לראות את ווסלי ופרד מאושרים יחד. פרד מתחילה לשיר, לורן כמובן מיד קורא אותה ומצליח לתפוס. הקטע שפרד יורקת דם היה די קריפי. הסצנה שבו פרד מתעוררת וכולם סביבה, והיא אומרת "אלה הבחורים שלי" היה יפה. היה יפה לראות איך כל דמות ודמות באמת איכפת לה ממנה ואוהב אותה כל כך. הסצנה שבה שאר הגנג מתאספים ומתייעצים מה לעשות היה יפה (בימוי נפלא של ג'וס). היה יפה לראות את הדאגה של ספייק. הקטע שבו ווסלי יורה בעובד המציק היה גדול. אהבתי את המפגש בין גאן למקשר, זה היה מצוין. כל העניין שהאיש שבא, הוא בעצם בוחר את מראהו של המקשר, ובעצם זה שגאן מקבל את השתקפות של עצמו. מראה כמה גאן נסחף בכל העניין (כמובן לא בכוונה), כמה כל עניין העו"ד הלך רחוק מדי. הקטע שלורן מכה את איב ומאיים עליה היה מצוין. אהבתי שהוא מספר על זה שפרד אמרה לו בלי שום סיבה "שהרבה אנשים היו רוצים להיות ירוקים, והם היו בוחרים את הגוון שלך". אנו רואים כמה לורן אוהב את פרד, היה כיף לראות את לורן כך. היה גדול שהוא קורא אותה ומדבר על העתיד שלה והציע לה "I'd make like Carmen Miranda...and die.". נקרעתי מצחוק. המפגש של ווסלי ופרד במעבדה היה כל כך עצוב. פרד מנסה להחזיק מעמד ולא מצליחה ומבקשת מווסלי לקחת אותה הביתה. והמעבר לחדר השינה היה כל כך יפה, ועוד קטע בימוי נפלא של ג'וס (צילום הסצנה דרך המראה). הקטע של ספייק ואנג'ל במטוס והפחד מטיסה היה משעשע, היה עצוב ומרגש לראות את הדאגה של שניהם לפרד. ומי שרצה התייחסות לקורדי, שאנג'ל אומר שהוא כבר איבד את קורדי, אומר הכל. בקטע שפרד מתחילה להשתגע, ולהגיד שהיא צריכה את פייגנבאום ואז נשברת ואומרת לווסלי שהיא לא זוכרת, עלו לי דמעות. בכל מקרה היופי הרעיוני בקטע הזו הוא, שבתחילת הפרק היא אומרת על פיגנבאום שבלעדיו היא לא תוכל לעשות את המסע הזה, ועכשיו כשהיא לא זוכרת מה זה, היא לבסוף לא צולחת את המסע הזה. ג'וס גאון. היה יפה שווסלי התחיל לקרוא מהספר לפרד. (הסיפור, הנסיכה הקטנה). כל הקטע של ספייק ואנג'ל והשמורים היה מצוין. הקטע של החזקת הידיים הייתה משעשעת וסצנת קרב מעולה. הפליטת פה של נוקס הייתה סצנה מצוינת. כל הקטע של ספייק מתחיל לשאול ודורגן מתעצבן עליו כל פעם מחדש ואומר לו לא לשאול היה משעשע. עוד קטע עצוב הוא שפרד אומרת שהאור מכאיב לעיניים שלה, אבל היא גם לא רוצה לכבות אותו, והיא פשוט לא יודעת מה לעשות. ועוד משפט חשוב שהיא אומרת שאנשי המערות ינצחו (הסבר יבוא בהמשך, ולא סתם רואים מיד אחרי את אנג'ל וספייק ודרוגן הוכלים עם מערה ומחזיקים לפיד אש). כל ההסבר על השמירה על השדים הקדמונים וכו' היה יפה. הקטע שבו גאן מגלה שהוא בעקיפין קשור למה שקרה לפרד היה עצוב, והקטע בהמשך שהוא מכה את נוקס שוב ושוב היה חזק מאוד. עוד קטע שמיוחד לג'וס, זה הקטע שבו רואים את פרד סובלת ונאנחת ומתענה על המיטה, ו-ווסלי מנסה להרגיע ולא מצליח, והוא כל כך סובל ומלא דמעות מכך שהוא רואה את פרד סובלת ולא יכול לעשות כלום. היה גדול שספייק התעצבן על דרוגן ושאל אותו מלא שאלות. היה עצוב לראות ששוב אנג'ל צריך להחליט על גורל אהובה כנגד גורל חיי אנשים אחרים. עוד קטע שהעלה בי דמעות זה הקטע שבו פרד ממלמלת על וולפרם אנד הארט (שזה גדול מהם), והקטע שהיא אומרת לווסלי שהוא לא יעזוב אותה. והקטע הכי עצוב שהיא אומרת שהיא בין גיבורים ו-ווסלי אומר לה שהיא אחת מהם. ואז מונולוג נפלא של ספייק (היה כואב לראות את אנג'ל עם דמעות בעיניים), על כך שבקצה השני יש גם מישהו שמתסכל כל הדרך למטה עליהם, ושבעצם יש חור בעולם (מובן לכולנו מה הכוונה). ושווה לצטט אותו שוב: "This goes all the way through to the other side. So, I figure, there's a bloke somewhere around New Zealand standing on a bridge like this one, looking back down at us. All the way down. There's a hole in the world. Feels like we ought to have known." והסוף אוי הסוף, ירדו לי פשוט דמעות. כשפרד אומרת לווסלי לומר להוריה שהיא לא פחדה וזה היה מהיר, ובעצם כשהיא אומרת 3 פעמים "אני לא מפחדת" היא בעצם אומרת "אני כל כך מפחדת". והשיא כשפרד שואלת אם ווסלי אוהב אותה, והוא אומר לה שהוא אהב אותה עוד לפני שהוא פגש אותה בכלל. וכשהיא שואלת "Please, Wesley, why can't I stay?" זה פשוט שובר את הלב. ווסלי נשבר, הגופה של פרד עפה, ואיליירה מגיעה. פשוט אחד הפרקים הכי גדולים ב2 הסדרות. אני חייב לציין שהרעיון של פייגנבאום, הוא פשוט יפהפה וגאוני. שוב, בהתחלה פרד אומרת שהיא לא יכולה לצלוח את המסע בלעדיו, וכאשר היא חולה ומשתגעת ומבקשת אותו, ואז אומרת שהיא לא זוכרת מה זה, אנחנו בעצם בדיעבד מקבלים רמז לסופה של פרד, שבאמת בלעדיו היא לא צולחת את המסע ומתה. הרעיון השני שמובא בתור אתנחתא קומית אדירה, זה הויכוח מי ינצח בין אנשי המערות לאסטרונאוטים. שלדעתי זה בעצם אלגוריה לדמות של פרד. הרי פרד הייתה חיה במערה 5 שנים, אבל מצד שני כשאנו אומרים אסטרונאוט, בין השאר עולים לנו תמונות של מעבדות, ניסויים, מדענים וכו' לתוך הראש, ופרד היא הרי גם מדענית. בעצם, הויכוח, הוא שני הצדדים של פרד. פרד היא ההכלאה של שני הטיפוסים האלו. והויכוח נותר בלי תשובה למרות שפרד אומרת שאנשי המערות מנצחים (יצר ההישרדות כמו של פרד שבעצם לא עובד, וגם הניסיון של אנג'ל וספייק שבעצם היו בתוך מערה, אבל לא מצליחים גם), כי פרד לבסוף מתה. אבל זה לא אומר בהכרח שהאסטרונאוטים מנצחים, כי גם כל הניסיונות המדעיים להציל את פרד לא צלחו (נוקס וגאן). אנחנו נותרים בלי שום תשובה. ג'וס שוב מראה את הגאונות שלו.

AnimalLover1

New member
עזרה עזרה עזרה

פיספסתי את הפרק של היום בגלל האמא המפגרת שלי. איפה ואיך אני יכולה להוריד אותו,עם תרגום. המון המון תודה

g a g a

New member
לא קיים תרגום לאנג'ל ברשת.

את הפרק, ללא תרגום, ניתן להשיג באמצעות החמור האלקטרוני

AnimalLover1

New member
אוף, תודה בכל זאת ../images/Emo4.gif

חיכיתי לפרק הזה כל כך הרבה זמן...

Rose131

New member
למה?;[[../images/Emo29.gif

דווקא בעונה האחרונה להרוג את הדמויות?;[[ הפסדתי את הרבע שעה הראשונה- בדיוק בקטע שפרד שרה"you make me smile" פתחתי את הטלוויזיה.. איך בדיוק התחיל הוויכוח של "אסטרונאוטים נגד אנשי מערות" ומה היה עם ההורים של פרד? ואני שונאת את נוקס. הוא ממש דפוק;[[ ויודעים מאיפה אנג'ל והשומר של הבאר מכירים? והקטע של ה"חור בעולם" ממש מגניב.. הייתי בטוחה שבאיזהשהו שלב ספייק יקפוץ לשם

ProphecyGirl

New member
קצת תשובות

הויכוח על איש המערות והאסטרונאוט התחיל די ריקני....ויכוח מיותר לחלוטין בין ספייק לאנג'ל שנראה די חסר משמעות וריקני בהתחלה,אבל הסתבר ככל הפרק בסוף... לא אמרו מאיפה דרוגן ואנג'ל מכירים לפי מה שאני זוכרת. הפסדת בהתחלה קטע ממש מרגל של פרד וההורים שלה.....רק הביא למוות שלה פן דרמתי יותר.תנסי למצוא אותו :)

amir 100

New member
פייגנבאום

מה הקטע עם פייגנבאום ? פרד הזכירה אותו ואמרה שהיא לא זוכרת מי זה ? אז מי זה ?

nick at noon

New member
קבוע בפיזיקה

קבוע בפיזיקה שנקרא כמובן על שם הפיזיקאי שחשב עליו. ההסבר מסובך (בשבילי לפחות), אבל קשור לתורת הכאוס. יותר מידע בוויקיפדיה בקישור פרד קראה לבובת ארנב שלה על שמו. בתחילת הפרק רואים שהיא נזכרת שהיא חייבת לקחת אותו איתה לLA ובסוף הפרק היא זוכרת רק את השם שלו ולא מי הוא.

../images/Emo38.gifA hole in the world../images/Emo16.gif

לכל מי שקורא בפורום קבוע, היו הרבה הכנות לזה שהפרק של היום הוא אחד הטובים. אם זה היה בשרשור על הפרק כשהוא שודר בסטאר וורלד ואם סתם כבדרך אגב- "אסור לפספס את 04X15", משהו כזה. אבל כלום, ואני רצינית לחלוטין, לא הכין אותי למה שסיימתי לראות ממש עכשיו. אני מניחה שאפילו המילה 'מדהים' לא מסוגלת לתפוש את כל הקטעים היפים, המרגשים, אפילו המשעשעים, שהיו היום בפרק, שאותם אני אזכור תמיד. הפרק הכיל זיק וחלקיק מכל פרק חשוב ויפה שהיה באנג'ל וכל יופי וכאב טהורים שיש בעולם. נשמע פואטי ואולי מטופש, אבל נראה לי שיש אנשים שיבינו את זה. הפרק היה חלקים חלקים, הסדרה עצמה והעוצמה אף גברה. כל האבדות הפכו לאבודות יותר, כל דמעה כאילו הרתיחה את האיברים הפנימיים שלי עצמי(ולא רק של פרד) וכל מבט וכל חיוך עצוב כלל בתוכו את כל מה שעבר על הדמויות, מההתחלה. כי זה פרק ראשון בו מאבדים דמות חשובה כל כך, כשהכל נראה כל כך מושלם. ***** הפרק נפתח, כמו כל פרק בבאפיוורס המתמקד בדמות מסויימת, בפרד. בפלאשבק שקיווינו לראות פעם, אותה- בייתה, עם המשפחה. מתכוננת לעזוב. היא מבטיחה שהיא תהיה בסדר, וגם צוחקת על ההורים שלה על שהם כל כך מגוננים. היא מרגיעה אותם- I'll even be dull, boring. כעבור שנייה, בהווה, היא נלחמת בשדים מגעילים בפנים שעליהם מעולם לא נראתה נחישות כזו. האמת, ככל שהפרקים עוברים, אני מגלה שהמילה 'נחישות' הופכת למרכזית וחשובה יותר, וזה כאילו שבגלל שזה שם הפרק הראשון בעונה, הוא השפיע על כולם, פרש את יריעת הנחישות על הדמויות ומציאותם החדשה. זה אפשרי שזו סתם שטות, לא נורא. וכדרכו האכזרית של ג'וס, הוא מתמקד בדמות המסויימת שהולכת להיפגע וגורם לנו להתאהב בה מחדש. אוקיי, גם לווסלי. הוא לוחם לצידה והם מתנשקים על רקע הלהבות. אנג'ל יצא מהקרב בנזק מעט גדול יותר, חרב תקועה לו בבטן וספייק ממשיך לעצבן אותו.I-I'm shocked-shocked that you'd say that. I much prefer hitting you with blunt instruments. בינתיים חפץ מסתורי מגיע למעבדה... גאן שר, הכל נראה טוב- אצל כולם, הוא מקניט קצת את ווסלי באכזריות קצת אם מותר לי להגיד.. ווסלי וגאן מבהירים את הדברים ביניהם, בלי סודות, בלי הסתרות, מה שנקרא closure בעניין פרד. אבל גאן עדיין מאיים עליו שלא יכאיב לה בשום דרך. אנג'ל וספייק מתווכחים. "אתה לא רואה שום תמונה"! הם מתקרבים ומתקרבים ו.. אוף, הלך החלום של כולנו שהם יתנשקו. Oh, well. הם מתווכחים על מי ינצח- אנשי המערות או האסטרונאוטים, העניין הופך לדיון רציני.. נוקס חמוד במעבדה עם פרד.. I didn't want to make you uncomfortable. I love working with you, and that's plenty for me. פרד שואפת אוויר\ אבק מוזר ובטוחה שזה כלום. סתם מוזר. אנג'ל וספייק מודים שזה לא עובד ביניהם, השותפות הזו. אנג'ל מציע לספייק ללכת. Hmm. Anywhere but here. פרד ו-ווסלי מדברים, היא מתחילה לשיר כשלורן עם גבו אליה, הוא מסתובב מהר ותופס אותה אחרי התקף שבו היא מתמוטטת. היא מתעוררת בחדר אחד, במטה, עם כל ה"בחורים שלה". היא מתבוננת באנג'ל. Handsome man saves me. ממש כמו שהיא אמרה בפייליאה, ממש כמו שראינו אותה מסיידת את הציור שציירה על הקיר במלון, עכשיו הוא חזר להציל אותה. או שהוא לפחות ינסה. אנג'ל לא ידע על ווסלי ופרד, בניגוד לכולם. סתם נקודה. כולם מתאחדים למען פרד, בצילום סצנה מעולה שמראה את האחדות ממש יפה, בתנועה מעגלית של המצלמה. הם רק צריכים מילה אחת. "וויניפרד ברקל". למשימה. ווסלי עובד על הנושא ברצינות תהומית, עד שמגיע למשרדו מישהו שלא עובד על אותו הדבר הוא יורה ברגלו. עד כדי כך פרד חשובה לו. גאן מדבר עם עצמו בחדר הלבן, משחק מצויין, הוא ממש גרם לי לראות שם שתי דמויות שונו. גאן "המוליך" אומר לרגיל שהוא לא יכול לתת את חייו תמורת חייה של פרד. הם כבר לקחו אותם. לורן, אנג'ל וספייק מגיעים למקום בו איב מתחבאת. מלוכלכת, מוזנחת. היא עדיין איב, אבל היא מבועתת, מהכל. אפילו מלורן. עד כדי כך שהיא שרה לו. ועוד את השיר של לינדסי, זה היה נחמד אני חייבת לציין. לורן מעיר שהיא נקייה, אבל העתיד שלה לא נראה כל כך טוב. כדי לה פשוט למות. זה רק מראה עד כמה הנחישות משפיעה על כולם, באמירות, במבטים, במעשים. כולם מרוכזים סביב פרד, מה לעשות נגד הגרוע מכל. הם מגלים שלדבר קוראי אילירייה, ובשלוש מילים- זה לא טוב. אה, וזה רחוק. אנג'ל וספייק יגיעו לאנגליה תוך 4 שעות. We have really good jets. אנג'ל וספייק יוצאים. "להציל את המצב". ופרד משתגעת, היא לא עלמה במצוקה, היא לא מסכנה, היא לא תיק שאחרים יעבדו עליו. המשחק של איימי הימם אותי לאורך כל הפרק, ובמיוחד בסצנה הזו, משום מה, ולאו דווקא בסוף. ווסלי לוקח אותה הביתה, כמו ילדה קטנה, ולאט לאט היא ממש הופכת לכזו. האור מכאיב לה בעיניים, היא מבקשת שיקרא לה סיפור והיא נאבקת להישאר בחיים, להישאר בעולם. אנג'ל וספייק מנסים להיות אופטימיים, מדברים על מטוסים והליקופטרים, אבל לבסוף זה יוצא. אנג'ל לא מוכן לאבד את פרד. הוא כבר איבד את קורדי. פרד משתגעת כשהיא מחפשת מישהו ולא מוצאת ואפילו לא מצליחה להיזכר מי זה כשווסלי שואל אותה. היא מחליקה, מחייה ולתוך זרועותיו. היא דואגת בקשר לאיך שהיא נראית ו-ווסלי כל כך נפלא. הוא מביט בפרצופה החיוור ואומר שהיא הדבר היפה ביותר שהוא אי פעם ראה. ואוו, הוא נפלא. אנג'ל וספייק לוחמים זה לצד זה, ונוקס מתגלה כחלק בקנוניה, אמנם לא לגמרי ג'סמין- like, אבל משהו כזה. הוא סוגד לזה, ולא לה. "אופס". פרד נודדת בין חלומות, למציאות למציאת שארית כוחותיה להילחמות שמשהו שמנסה לצמוח מתוכה ולהעלים אותה. Everything's so bright and hollow. בדיוק כמו פרד. השיר שהיא שרה קודם, you are my sunshine.. היא כל כך בוהקת אך כל כך חלולה. יותר נכון, היא בהקה קודם מהאהבה, ועכשיו רק מהעובדה שהיא נעלמת אט אט, ונותרת חלולה. Cave men win. Of course the cave men win. היא נכנעת, ברור שהדבר שבתוכה ישתלט, זה מובן מאליו, הוא עתיק וישן ועצום, ומה היא? היא רק היא. אסטרונאוטית. אשת מדע. מובסת על ידי משהו קדמוני ממנה, שהיה הרבה לפניה. נוקס מראה לגאן שהוא עצמו חתם על ההעברה של ארון המתים למעבדה, הוא שלח אותו לפרד. זה היה חלק מהעסקה שהוא עשה. גאן משתגע, ממש כמו ווסלי לפניו, ומכה את נוקס בכל כוחו עם מתכת. כלי של אסטרונאוט. וזה לא יעזור, כי איש המערות יפרוץ לחייהם בכל מקרה. אפילו פרד עצמה כבר הבינה את זה. ווסלי יושב לצידה של פרד ודמעות מתחילות להיראות בעיניו, הוא נואש אך לא מסוגל לעשות דבר. אנג'ל מחליט לעזאזל עם העולם. פרד חשובה יותר, אבל מגלה שזה לא כל כך קל. הברירה הקשה ביותר היא זו שבה עליו ולבחור, הוא נותן לה למות. There's a hole in the world. Feels like we ought to have known. פרד ו-ווסלי קרובים מתמיד, היא מבקשת שינשק אותה והוא עושה זאת. ברוך אך בתשוקה, כפחד בלתי נשלט שיאבד אותה. היא שואלת אם הוא אהב אותה, והכל בלשון עבר. I've loved you since I've known you. No, that's not-I think maybe even before. זה כל כך נכון, מהשנייה הראשונה בה ראינו אותם יחד הוא אהב אותה, הביט בה, השתוקק אליה. ועכשיו הוא איתה, מחבק ומנשק אותה, אך זה לא מספיק. דברים שלא בשליטתו קורים ממש מולו, הוא לא יכול לעשות דבר כנגד. ופרד מוותרת, I'm sorry. ווסלי מנסה לעזור לה, למשוך אותה חזרה אליו,You have to fight. You don't have to talk, just concentrate on fighting. Just hold on, אך היא כבר נפרדת מהכל. והיא לא מפחדת. ווסלי מתחנן, אך הוא נזרק הצידה, פרד מתפתלת על הרצפה. וכשהיא קמה.. היא פשוט אחרת. שונה. אילירייה. This will do. מיה.

AnimalLover1

New member
תגידו...

השיר שלינדסי שר...ועכשיו הבנתי שגם איב שרה אותו...אפשר פרטים עליו? זתומרת מה השם שלו? של מי הוא?

זה שיר שלינדסי שר

בפרק שהוא עוזב, 02X18. אם אני לא טועה, אחד המפיקםי של אנג'ל\הכותבים כתב את השיר הזה בשביל הפרק. השיר נקרא LA. song.

Arielcohen

New member
מיה, סיכום מקסים.....

סיכום מרגש כמו הפרק עצמו.... רק הערה - " כי זה פרק ראשון בו מאבדים דמות חשובה כל כך, כשהכל נראה כל כך מושלם..."
קורדי? ושימו לב לפעם הראשונה שמתייחסים אליה מאז שמתה - "כבר איבדתי את קורדי", אנג'ל. תגובה מעצבנת וריקנית, שלא מביעה שום אבל אמיתי. מזכיר לי את הקטע כשהזכירו ב7X05 בבאפי כשוילו גילתה שזאנדר שיקר לבאפי ב"התהוות", אך לא באמת הגיבו למקרה ולא שמענו תגובה נורמלית מוילו פרד אהובתי... יהי זכרה ברוך

למעלה