../images/Emo7.gif אני בשוק../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif
אני די בשוק טוטאלי. לקחתי אפטר מהבסיס, ויצא לי לחשוב קצת על הפרק באוטובוס, וניסחתי בראש את מה שבא לי להגיד. אני פשוט לא מאמין שזה קרה. שהיוצרים העזו לתת לזה לקרות. שהצופים, ברובם, לא שמו לב לעניין. שכאילו כלום לא קרה באמת. אני מדבר על ההתעלמות המזעזעת בפרק ממותה של קורדיליה. אחת הדמויות שיותר אהבנו בבאפיוורס. כל העונה העלימו לנו אותה. היא הייתה ברקע, "בתרדמת", וזה היה בסדר מצדי. ידעתי שהיא תחזור, ידעתי. וצדקתי. היא חזרה. היא נתנה את השואו הכי טוב שהיא יכלה, ובסוף הפרק היא מתה. זהו. "טיפלנו בקורדי", אמר ג'וס ושות'. "יאללה, לעבודה". הרי גם אם עברו חודשים בין הפרק הזה לפרק 100, עדיין אסור להתעלם מהעובדה שקורדי, ידידה טובה של כל החבורה, כרגע נפטרה. אחרי שהיא חזרה ונפגשה עם כולם. אני אפילו לא אבקר את העובדה שלא הייתה סגירה בשיט ליחסי קורדי-גאן, קורדי-פרד וקורדי-לורן. מבחינה הגיונית, הם החברים היחידים של קורדיליה. אחרי שאנג'ל גילה שהיא נפטרה, הוא היה אמור לספר לכולם. הם היו אמורים לארגן את סידורי ההלוויה שלה. לבחור בית קברות, ארון, ועדיין להיות בהלם מהעובדה שהם ראו אותה מחייכת לפני מספר שעות. הם היו צריכים להודיע להורים שלה. לבכות. להתאבל. להתאושש. נראה כי בפרק הזה דילגו על הכל. דבר לא השתנה מבחינת החבורה מהתקופה שבה קורדי הייתה בקומה. אז עכשיו היא מתה, זה לא משנה. היא גם ככה היא הייתה מחוץ לתמונה. אפילו לא הערה, אפילו לא סימן של אבל. לא מאנג'ל, לא מאף אחד. אני מרגיש כאילו בגדו בי. אני מחפש הסבר הגיוני ולא מוצא. כשדמות חשובה מתה, יש רק תנאי אחד שיכול להצדיק את ההתעלמות מהאבל: מדובר בסוף עונה, ואין זמן. לא ראינו ממש את האבל על באפי בסוף עונה 5. כמובן שכולם בכו והכל, אבל ראינו רק את התגובה הראשונית. לא ראינו את האבל על אניה בסוף עונה 7, בכלל. אני לא כועס על כך למרות אהבתי לאניה - פשוט לא היה זמן לזה. כשג'ויס מתה ולא בסוף העונה, ראינו את תהליך האבל. כשטארה מתה ראינו את האבל וההתמודדות אותו היטב (דון בוכה כל היום, לדוגמה. אם כי באפי וזאנדר היו בהחלט להגיב יותר ברגש, לעניות דעתי). אפילו כשלילה מתה ראינו את ההתמודדות של ווסלי היטב. אבל קורדי? פשוט עשו פרק ענק, וסימנו עליה וי. יותר נכון איקס. וזהו. אף התייחסות בפרק שאחרי. כאילו היא לא הייתה איתנו מהפרק הראשון ב"אנג'ל" וגם ב"באפי". זה רק אני או שזה ממש מכעיס ולא בסדר? נ.ב. ולגבי הפרק - לא משהו בכלל.