Angel - 5X13 - Why we fight

g a g a

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5X13 - Why we fight../images/Emo41.gif

מה לא נפתח שרשור לפרק של היום?
ציטוטים: Lawson: Come on chief, give me a mission. (Angel stakes him) (Edit) Angel: We need them. I'm not getting trapped at the bottom of the sea! Spike: And I'm not getting experimented on by his government! (Edit) Spike: Sneaky bastards, the SS. Don't ever go to a "free virgin blood party". Turns out, it's probably a trap. Angel: You were captured at a "free virgin blood party"? Spike: I know. Who'd'a thought? (Edit) Angel: You're a Nazi. Spike: What? Oh! No, I just ate one. (Edit) Spike: Bloody brilliant. Turn the poor sod to save the ship, then make him dash for dry land before Mr. Sunlight scorches him a new one. You're still a dick. Angel: Yeah. I am. Spike: Bollocks! (Edit) Nostroyev: I will tear you open and play "Coachman, Spare Your Horses" on the lute of your entrails! (Edit) Lawson: Aren't you going to ask how I got in here? Angel: Nah. You'd be amazed how many people break into this building on a regular basis. (Edit) Angel: Spike's not in the S.S. He just likes wearing the jacket. (Edit) תמונות: http://www.screencap-paradise.com/caps/thumbnails.php?album=260 היה אחלה פרק לטעמי. ספייק, כרגיל, קורע... ואני אוהבת פרקים שהם פלשבאקים לעברו של אנג'ל/אנג'לוס

g a g a

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אבל... למה?
מה היה כ"כ גרוע בו?

MoGanC

New member
המון

דבר ראשון,כללית הוא משעמם. דבר שני,ספייק. הוא לא רשע מספיק.ספייק של לפני הנשמה בחיים לא היה נותן לאף אחד בצוללת ההיא לשרוד (אני לא זוכר את הפרק הרבה אבל הם באמת דיברו על זה שהם לא יכולים לשרוד מתחת למים? איפה ההגיון אם הם לא נושמים?).דבר שלישי,אין התקדמות עלילתית בהווה של הסדרה,משהו שנדרש כבר 12 פרקים ואנחנו לא מקבלים.פילר בפרק 13 של סדרה,זה פשוט לא לעניין.זה ה clipnotes של למה זה גרוע.אין לי כח להרחיב.

nick at noon

New member
שטויות

נכון שזה פרק פילר, אבל זה בסדר. הבעיה היא שאחרי ההתקדמות העלילתית בעונה 4 קשה לאנשים עם זה שאנג'ל בעונה 5 חזר להיות עם פרקי פילר. הייתה מספיק התקדמות עלילתית בעונה עד כה, רק פרק שעבר סיכם את ההתקדמות הזאת. גם באפי הייתה מלאה פרקי פילר. הבעיה של הפרק היא שהוא זונח לחלוטין התפתחות של דמויות המשנה והיחידי בו שמתפתח בו משהו הוא אנג'ל. לגבי מה שאמרת. ערפדים לא ימותו מחוסר חמצן אבל זה לא אומר שהם מתכוונים עכשיו לצאת מהצוללת וללכת על קרקעית האוקיינוס במשך כמה שנים עד שהם ימצאו יבשה. לכן ספייק הסכים להשאיר את הצוות בחיים (אחרי שבהתחלה הוא כן רצח את אלו שהוא מצא). אחר כך הוא פשוט מפחד מאנג'ל (די הגיוני אחרי שזה הביס בשניה את הרוסי המפחיד (המאהב של רספוטין). ונחמד גם ששילבו את המקורות של היוזמה. ובמיוחד שספייק שם כשהם מדברים על ניתוחי מוח לערפדים.

פרק מעולה!

פרק באמת נהדר ועשוי מעולה. אציין את השחקן שמשחק את לוסון, הוא ישראלי, שחקן בשם "איל פודל", שבאמת עשה עבודה טובה. ספייק היה משעשע לכל אורך הפרק. פרק עם טוויסטים מעולים. ובעל רבדים עמוקים לדעתי. אני חייב לציין שהפרק הזה מאוד מזכיר את הפרק "The Messege" הפרק ה-10 בפיירפליי, כאשר החייל שחוזר לחללית (שמשוחק על ידי גונ'תן אם וודווארד, "נוקס" באנג'ל), יש הרבה דברים מקבילים והפרקים מאוד דומים מבחינת המבנה. ההתחלה הייתה חזקה וטובה. הקטע שבו ניתז הדם על לוסון היה מעולה. הישיבה של הגנג במשרד של אנג'ל הייתה משעשעת. אהבתי כשהם יצאו, אז פרד שאלה מה הם עשו לפני העבודות שלהם, אז ווסלי אמר שהוא זוכר הרבה "גנ'גה". המפגש של לוסון ופרד היה מעולה (משום מה פרד הייתה מתוקה בסצנה שאמורה להיות חזקה, וזה היה ממש חמוד). אני פשוט נקרעתי שחזרו בפלשבק לאנג'ל של שנת 43, וכמה צפוי, רואים אותו יושב ומהרהר (זה פשוט קורע אותי כל פעם מחדש). נקרעתי משום מה כשהסוכנים נכנסו ומיד היכו את אנג'ל. האדישות של אנג'ל הייתה משעשעת. אהבתי את הקריצה ומעין סגירה מסוימת, כאשר אחד הסוכנים אומר שהם הקימו סוכנות חדשה בשם " "Demon Research Initiative("היוזמה" כמובן, ריילי וכו'). אהבתי את זה שכאשר ווסלי נכנס למשרד ורואה את פרד קשורה, הוא מבין מיד שהחוטף מאחוריו (בדרך כלל בטלוויזיה הדמות שנכנסת לא הייתה מבינה או מתנהגת בטיפשות), אבל הוא פשוט לא הספיק להגיב ולהתחמק. המפגש "המחודש" בין אנג'ל לספייק בצוללת היה ענק! נקרעתי כל כך, כשאנג'ל אמר לספייק שהוא נאצי עכשיו אז ספייק עונה "אה לא, פשוט אכלתי אחד עכשיו". כל המפגש של אנג'ל עם נוסטרייב ופרינס אוף לייס היה משעשע ביותר. פרינס אוף לייס, זה פשוט דמות הזויה וקורעת! היה גדול שהוא שאל כזה "אנחנו מתחת למים?" וגם שהוא צחק בפראות כזו וכולם הביטו פה בצורה משעשעת. הצחיק אותי שספייק צעק כזה הייל היטלר. אהבתי את זה שלוסון עקב אחרי אנג'ל במשך השנים (מעין משימה שהוא בחר לעצמו, יתברר בהמשך...), חח היה משעשע שהוא אמר שהוא עוקב פעם בעשור, אז הוא באמת ראה את אנג'ל אוכל עכברושים ופתאום ראש חברה. היה גדול שפרינס אוף לייז הציק לאחד מאנשי הצוות, ואז כזה התעסק בתדהמה עם האוזניות. ואז מגיע דיאלוג מאוד חשוב בפרק הזה (אולי החשוב ביותר). כשלוסון מנסה להבין מה קורה ולמה. אהבתי שאנג'ל זילזל בלוסון ואמר לו שהצבא זה בעצם למלא פקודות בלי לשאול למה. ואז לוסון מסביר שזה לא כך, שהוא הצטרף לצבא בגלל מטרה מסוימת, וזה מה שחשוב בעצם. הידיעה שאתה עושה משהו בשביל מטרה נעלה זה מה שמחזיק אותך. אהבתי מאוד, את הצילום כאשר לוסון מוביל לאחר הקרב בינו לבין אנג'ל, את אנג'ל למשרד, ואז יש שוט צילום יפה של לוסון עומד ומאחוריו שאר הגנג תלויים. היה גדול שספייק התנהג כמו ילד, ומבקש מאנג'ל לעשות משהו, לשחק עם ההגה ואחרי זה דורש שיקראו לו "קפטן" ואנג'ל פשוט מעיף אותו. ואז עוד קטע שמתחיל בצורה משעשעת. שפרינס אוף לייז מגלה את המסמך. היה מגניב שאנג'ל הרג אותו. אני נקרעתי שספייק שאל "מישהו קורא נאצית?" בכל סצנת התחקור ספייק היה משעשע. וגם בקטע שהוא שאל "אני היחיד שלא יודע לדבר גרמנית?" הסצנה שבה לוסון נדקר על ידי הנאצי הייתה חזקה. המונולוג הקצר של לוסון (בחזרה לאנג'ל ולגנג), על מה עובר לו בראש כשהוא גוסס, שבעצם הוא לא נזכר בדברים חשובים וטובים שקרו לו, אלא חושב לעצמו "wow... this really sucks.", הוא מעולה. הטוויסט שבו אנג'ל הופך את לוסון לערפד היה מצוין. היה משעשע שאחרי שאנג'ל מורה ללוסון לעזוב, ספייק חושב שהוא נשאר וכו', ואנג'ל מעיף גם אותו. ואז שוב אחד הקטעים הנהדרים בפרק. הקטע שלוסון מתעצבן ומסביר, שכולם זקוקים לסיבה כדי לחיות. מה שאהבתי בדמות הזו. שבעצם לוסון הוא הגיבור האמיתי, וגם כשאר הוא נהפך לערפד, הגיבור נשאר בו, זה משתמע מכך כשהוא מסביר שהוא עשה כל מה שערפד אמור לעשות, אבל הוא עדיין הרגיש כלום. ואז הקטע המאוד חזק, כאשר אנג'ל עומק לתקוע את היתד בלוסון, לוסון על סף ויתור ואומר לאנג'ל " Come on, chief. Give me a mission.". והסוף, שספייק מגיע ושואל לגבי לוסון, ואנג'ל מסביר לו שכל מה שהוא רצה זו סיבה. זהו פרק מעולה. לוסון הוא פשוט דמות מצוינת. הגיבור האמיתי, וגם כשהוא ערפד, הוא לא עד הסוף מפלצת ונשאר משהו מהגיבור האמיתי (שימו לב שלא רואים אפילו פעם אחת את פני הערפד שלו). כשאנג'ל הופך אותו לערפד, הוא בעצם לוקח ממנו את המשימה ואת התכלית ממנו, והופך אותו ליצור חסר תכלית. וזו כל הנקודה בפרק הזה והשם הפשוט והנפלא של הפרק ((Why We Fight פשוט מתמצת יפה את כל הנושא. מה שחשוב היא המטרה, התכלית. ובלעדי הדברים האלו, נשארים בלי כלום. זה פשוט מעביר בצורה מצוינת את אחד הנושאים המרכזיים בעונה הזו.

אין לי כוח לתגובה ארוכה, אבל..

גם לי זה ממש הזכיר את The message ואת טרייסי שחוזר לסרניטי. טוב, אחרי הכל, שניהם זה ג'וס, וג'וס זה תמיד טוב. ונו כבר, שיתחילו הפרקים הטובים באמת, המותחים.. לא ראיתי אף פעם את העונה הזו, אז אלה רק הציפיות שלי וזה מן הסתם לא אומר כלום על המשך העונה האמיתי. עוד 9 פרקים, אנשים! אוי, זה כל כך נפלא. מיה.

כל הקטע שהפרק הזה הוא כן חלק

מהעונה "האמיתית". זה אחד מהפרקים שמאוד מאפיינים את הסדרה ואת ג'וס. זה נראה כנושא לא קשור או "פילר", אבל זה מעביר בצורה מעולה, אפילו די גאונית, את אחד הנושאים שעוסקים בו הרבה בעונה הזו, הסיבה, התכלית, למה, איך ובשביל מה. אני מציע לאלו שראו את הפרק בפעם הראשונה, שיראו אותו שוב.

Veganiny J

New member
בטח שרואים

את פני הערפד של לוסון. אחרי שהוא מתקן את הצינורות. בדוק שנית.

rds15

New member
מוזר, זכרתי שזה פרק יותר גרוע.

אבל הוא פרק די טוב, יחסית לפרק פילר. יש התייחסות למה קורה לאדם שעורפד ע"י ערפד שיש לו נשמה - מה שלא אמור לקרות. זה אומר שגם כל האנשים שספייק עירפד בעונה 7 היו "מתים" מבפנים? היה יותר מדי פלאשבקים, בניגוד לפרקים בעונה השנייה שבהם היתה התקדמות עלילתית יחד עם הפלאשבקים, וחבל שזה ככה.

Aspen

New member
משעמם!!!

הפרק כל כך משעמם, והדבר היחיד הטוב בו היה הבדיחות של ספייק. וזה שאפשר לצחוק על איך שספייק נראה.

City Of Angel

New member
מעולה ../images/Emo70.gif

פרק פשוט מצויין, לא מבין את התגובות פה. תמיד כיף לגלות על מאה השנים "האבודות" של אנג'ל, ובפעם הראשונה אנחנו מגלים שהוא וספייק נפגשנו בזמן שבין הטבח בסין לסאנידייל, ושאנג'ל עירפד בנאדם מאז שקיבל נשמה. כמו תמיד הפלאשבקים משתלבים מעולה עם העלילה (שכאן באמת הייתה די סתמית), ספייק במדי אס.אס ("Your Nazi?!" "No I just ate one") מקבל הוראות מאנג'ל (שכבר אז למד לקחת פיקוד) ומשיב לו ב"הייל היטלר" הצחיק אותי בפעם הראשונה העונה, ואהבתי את כל הרעיון של ארה"ב שמגייסים את אנג'ל למאמץ המלחמתי (זאת אותה "יוזמה" מבאפי?) הנאצים שמנסים לבנות צבא של ערפדים, ואנג'ל שידע שהסיכוי היחיד להציל את הצוללת הוא לערפד את הקפטן.
מה נסגר עם האבטחה (שאין) ב"וולפראם אנד הארט"? וכמה פעמים כבר אפשר לשבור את הקיר זכוכית במשרד של אנג'ל??
וכן, גם אני שמתי לב שלא קורה כלום בעונה הזאת.

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

מסכימה@קיר הזכוכית! אני אומרת שצריך להקים ועדת חקירה בנושא

City Of Angel

New member
למרות שגם כש-W&H היו רעים

אנגל היה פורץ לשם בלי בעיה בכל פרק בערך

dudi gun

New member
שאלה שאלה שאלה

מה לעזאזאל היה נסיך השקרים ההוא? הוא היה ערפד אבל נראה כמו שד. ערפדים זה לא רק בני אדם? אפשר לערפד גם שד? דווקא היה פרק טוב ומותח.

City Of Angel

New member
תשובה תשובה תשובה

לא אי אפשר לערפד שד, אבל ערפדים ממש עתיקים (כמו המאסטר מ"באפי") מתחילים לאבד את הצורה האנושית שלהם

dudi gun

New member
אוקיי :)

פשוט ידעתי שהכותרת של התגובה תיהיה: "תשובה תשובה תשובה"

למעלה