Angel - 5X01- Conviction

g a g a

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5X01- Conviction../images/Emo41.gif

תקציר הפרק עפ"י HOT: בפרק הפותח את העונה החמישית, מנסים אנג'ל וחבריו להסתגל לחיים החדשים במשרדי וולפראם והארט, בעוד הם מתמודדים עם לקוח בעייתי - פושע העומד למשפט ומאיים שאם יורשע, יחסל את כל תושבי קלפורניה. ציטוטים מהפרק: Angel: He said "drop the bomb." We don't know what that means. Wesley: We very nearly found out. Angel: What? I'm not allowed to hit people? Wesley: Not people capable of genocide. Angel: Those are exactly the types of people I should be allowed to hit! (Edit) Angel: You're my secretary!? Harmony: Er Hello! Assistant! Angel: Explain why I shouldn't kill you. Harmony: Secretary is fine. (Edit) Hauser: You pathetic little fairy! Angel: I'm not little. (Edit) Voice Mail: You have reached Ritual Sacrifice. For goats, please press '1' or say 'goats'. To sacrifice a loved one or pet, press the pound key. (Edit) Wesley: That's a powerful position for a young woman. Eve: How exactly can you be sure I'm either of those things? (Edit) Wesley: So Knox, how long have you been.. erm.. evil? (Edit) Lorne: I think Fries Junior is about to become patient zero. (Edit) W&H Employee: I need you to initial here concerning your immortal soul. (Edit) Harmony: Creatures of the night.. unite? (Edit) Knox: He was fired... Oh, I'm sorry he was SET on fire. (Edit) Corbin Fries: Buttmunch here got his law degree at dog school! (Edit) Harmony: She was my role model.. All my life.. So anyways, I think you should hire me, and Wes does too. (Edit) Lorne: Yes, that carpet is good because we WANT our clients to get dizzy and throw up. (Edit) Angel: You turned evil a lot faster then I thought you would. Wes: Nonsense. (Edit) Wesley: Spike? Angel: Spike!? Harmony: Blondie Bear? (Edit) Spanky: I don't spank men. It's not a judgement, men have fine firm asses. If you've been to the website you'll know how much I work on mine. (Edit) Angel: So it turns out with this new deal and all, I own a helicopter. (Edit) Angel: That's not a name I want passing through your lips. Eve: And what would you like passing through my lips? Angel: News Flash. You're not cute when I'm angry! (Edit) Harmony: Now, before you go threatening to fire me... Angel: I threatened to kill you. (Edit) Angel: Do you know what I'm doing now? Not using my windpipe. Spanky: Vampire. Angel: Capital "V." And there's something else you should know about me.I have no problem spanking men. (Edit) Wesley: Your run-on sentences have got a lot less pointless. Fred: That's so sweet! And, a tad condescending. (Edit) Fries: I say the magic word, the only people left standin' are gonna be the ones that are already dead. Harmony: That's a relief. (everyone glares) I mean, 'Hey!' (Edit) Wesley: Feng Shui. Gunn: What's that mean again? Wesley: That people will believe anything. (Edit) Wesley: Don't you think it's a bit unseemly adding "Y"s to the end of people's names? Gunn: Does that mean I have to call you "Wessle"? (Edit) סיכום מפורט של הפרק - קליק
צפייה מהנה
נ.ב: צירפתי את הסיכום של הפרק למקרה שיש בעיה עם הלינק, כפי שקרה בעבר.

City Of Angel

New member
איזה מתח...

עונה 5 של אנג'ל - לא להאמין שכבר הגענו לזה אני לא יהיה בבית אבל אני יקליט... כבר לא יכולה לחכות

dudi gun

New member
וואו

ממתי אנג'ל אכזרי כל כך לבני אדם? ומי זה הספייק הזה? (הבנתי שהוא מבאפי...) ושאלה אחרונה: המזכירה של אנג'ל זאת ההיא שהייתה חברה של קורדיליה, הצטרפה לגאנג ואז התגלה שהיא ערפדה רשעית והיא עובדת עם עוד ערפדים?

City Of Angel

New member
כן... וגם לי יש שאלה

לא ראיתי מההתחלה - מי זאת הג'ינג'ית הזאת? ומה הרמוני קשורה לשם? ואממ.. ספייק? הוא לא מת לפני פרק ב"באפי"??

rds15

New member
הג'ינג'ית היא איב

היא הקשר החדש של הגאנג לשותפים הבכירים, כלומר היא המחליפה של לילה. וספייק אכן מת בסוף העונה השביעית של באפי, אבל הוא מת בזמן שהוא השתמש בקמיע שאנג'ל הביא לבאפי, אותו קמיע שהיה במעטפה שאנג'ל פתח בסוף הפרק.

BleedingDeath

New member
רורי לאב לנשום, הוא כנראה לא ראה

כאפי
הממ ספייק הוא ערפד, מבאפי, נכון לכרגע יש לו נשמה, והוא לא הורג אנשים את איך הוא הגיע למשרד של אנג'ל אתה תגלה בפרק הבא

dudi gun

New member
סבבה

הייתי מת לראות את באפי רק לא מתחשק לי להתחיל לראות מעונה שביעית כמו שזה שודר בביפ או לראות בלי תרגום(זה מובן, אבל זה מעצבן). אגב, ביפ הבטיחו שהם ישדרו את כל הפרקים של באפי מהעונה הראשונה רק שהם הבטיחו את זה ממש ממש מזמן ועדיין- כלום.

פרק מצויין וכל כך מצחיק.

פרק מצויין ומלא דברים קורעים שרק ג'וס יודע לכתוב. ההבאה של הרמוני לדעתי מצויינת. היא הייתה כל כך מצחיקה. במיוחד כשהיא בכתה כשהיא שמעה על קורדי, ובאמצע חזרה להיות שמחה. גם הקטע של אנג'ל והמכוניות היה ענק. לורן היה משעשע ביותר בפרק הזה, החליפה שלו הייתה קורעת. ושהוא קרע לאנג'ל "אנג'לטוז". הפרק באמת היה בנוי מצויין, הצגת הדמויות החדשות (איב ונוקס) הייתה טובה. ואהבתי את כל הקטע עם גאן וההשתלה. והסוף! ספייק מגיע. פשוט גדול!

רייל

New member
וואו. פרק נהדר.

פרק פתיחת העונה הטוב ביותר שאי פעם ראיתי. ואני כבר רואה שאני אאהב את העונה הזאת. היו שם הרמוני וספייק על הפרק הראשון!
ופרד נורא סקסית כשהיא כועסת והיה פשוט כלכך כיף לראות את הפרק הזה ירבו כמותו.

Rose131

New member
וואו.../images/Emo79.gif

היה פרק ממש טוב... מי זאת הרמוני? עזרה למי שלא ראה באפי
וספייק- אני יודעת שהוא ערפד מבאפי וזה.. אבל מי הוא בדיוק?
נוו אל תצחקו עלי
אבל מה עם קונור?? וקורדי?? זה לא פייר!!

rds15

New member
הרמוני היתה חברה של קורדיליה

בזמן שקורדי היתה פקצה אמריקאית מצויה. בסוף עונה 3 של באפי עירפדו אותה, ובעונה 2 של אנג'ל היא הגיעה לפרק אחד, החליטה שהיא רוצה להיות טובה, ובגדה בגאנג באמצע מבצע עוקץ שהם תכננו. ספייק הוא ערפד עם נשמה, רק שהנשמה שלו לא קשורה לקללה כמו הנשמה של אנג'ל, כי הוא זה שביקש שיחזירו לו את הנשמה. בסוף עונה 7 של באפי, אנג'ל מגיע לסאנידייל עם הקמיע שליילה הביאה לו, וספייק השתמש בקמיע הזה כדי להציל את העולם, מה שגרם למותו.

MoGanC

New member
את בכלל רואה "אנג'ל"?

גם ספייק וגם הרמוני הופיעו כבר בסדרה. מה הטעם לראות משהו אם בסוף לא זוכרים את זה? <_< בכל מקרה,לדעתי הפרק היה ממש גרוע.לעומת כל מה שהצטבר בעונה שעברה,בעונה הזאת כאילו כלום לא קרה (והם ממשיכים בזה כמעט כל העונה הזאת) קשה לי להאמין שג'וס כתב וביים את זה,זה ממש לא נראה ככה. איזו עונה גרועה,אלוהים! אני לא מבין למה אוהבים אותה ><. אבל זה רק אני....

Rose131

New member
כע..../images/Emo79.gif

אבל קורה שאני מפספסת ויותר קורה שאני שוכחת

gezer5

New member
חופשי

הייתי חייבת להפריד בין העונות הראשונות לזו. כאילו סדרה חדשה לגמרי איפה כל הפואנטה של הרעיון באנג'ל? לא אוהבת בכלל את מה שהתפתח מהסדרה הזו אני מתגעגעת לקורדי (שלא היתה היא כל העונה הרביעית) ולמלון ולפרקים פשוטים שמתחילים ונגמרים באותו יום

MoGanC

New member
דווקא פרקי standalone היו הרבה

בעונה החמישית,אולי יותר מדיי... כלכך הרבה שפשוט לא היתה שום עלילה שאיחדה את העונה הזאת.פשוט בזבזו את הזמן שלנו לאיזה 20 פרקים,ואז פרק לפני הסוף המציאו עלילה ובפרק אחרון סיימו אותה.לא יפה.ולא מעניין.

rds15

New member
מה שנורא הפריע לי בפרק הזה

[כלומר, חוץ מזה שספייק הופיע בו] זה העובדה שאנג'ל הורג בנאדם בכזאת קלות. אני לא יודע אם זה בא להראות שהעובדה בW&H משפיעה עליו, אבל זה ממש לא מסתדר לי עם הדמות של אנג'ל. אבל חוץ מזה, פרק פתיחת עונה טוב. הרבה בדיחות, הצגת דמויות חדשות שנעשתה בצורה טובה, ופרד נירוטית אחת, שצועקת על העובדים המרושעים והנחמדים של המעבדה שלה.

g a g a

New member
עצוב

עונה חמישית ואחרונה
למה?
~~~ אהבתי:
את ווסלי ופרד בפרק הזה.
את החליפה של לורן
את הקטעים עם הרמוני
את הסצה שפתחה את הפרק (הקרב בין אנג'ל לערפד השמוק ההוא). לא אהבתי:
דיוויד השמין נורא. זה מאוד צורם. אבל שטויות, נתרגל לזה. זה דיוויד אחרי הכל
את העובדה שוולפראם והארט בראשותו של אנג'ל מסייעת לפושעים ארורים בלית ברירה.
את הגברת שקוראת לעצמה איב. מתגעגעת ל:
קורדיליה
לילה
הכיף שהיה בעונות 1+2. מצפה ל:
עלילה מרתקת בעונה הזו.
FUN FUN FUN עם ספייק

למעלה