Angel - 5X01- Conviction

•BluEyeS•

New member
אהבתי מאוד!

ונכון שהמדען הזה היה בדיוק בפרק של השבוע בפיירפליי? :) נוקסי אני חושבת שזה השם שלו... ובפיירפליי הוא היה טרייסי בין לבין זפזפתי אבל כמובן שחזרתי לסוף לראות את ספייק =]

rds15

New member
יש לג'וס משהו עם השחקן הזה

הוא גם הופיע ב707 של באפי, בתור ערפד-פסיכולוג שבאפי הורגת בסוף הפרק. אה, וקוראים לו נוקס. נוקסי זה סתם כינוי חיבה שפרד נתנה לו.

rds15

New member
בעיקרון השחקן הופיע

בשלושת הסדרות של ג'וס. באנג'ל הוא פשוט הופיע ליותר מפרק אחד.

קידבו

New member
פתיחה מעולה

המכוניות, הרמוני, לאנג'ל יש מסוק, כל כך הרבה דברים מצחיקים בפרק הזה. אני אישית גם נכלל בין אלה שאוהבים את העונה הזאת, ומחכה לראות שוב את כל העונה (פרק 14 here i come). הסוף הפתיע, ואם זכור לי טוב בפרק הבא יש הסברים נורא מצחיקים. אתם כבר תראו. אנגל הולך בשקט, מסתכל בפנים רציניות על צי המכוניות שלו, לאחר מספר שניות הוא נשנק בשמחה ואומר they're so beautiful. תגידו לי שזה לא היה מצחיק.

לגוטל

New member
פרק נחמד, אבל...

לדעתי חסר משהו מהמסתורין שבימים שלהם במלון או במשרד הקטן לפני. הפרק היה טוב מבחינת עלילה ודיאלוגים, אבל משהו באווירה שלו הפריע לי, כל המשרדים והאנשים מסתובבים כל הזמן... שהם היו לבד נגד הרוע, זה נתן לסדרה הילה מיוחדת, הרעיון של המחיר במלחמה נגד האופל, הבדידות והסיכונים. עכשיו האווירה הזו השתנתה לחלוטין למשהו מורכב יותר, וגם הדמויות נראות קצת מבולבלות ולא מתאימות לזה.

Aspen

New member
מישהו שם לב

לאיך שתירגמו את השם משפחה של ג'יימס? עיוותו אותו לגמריי! הוא משהו כמו ג'יימס מארסטס. עונה 5, כל כך כיף!! חיכיתי המון זמן!

Aspen

New member
לא, אני יודעת התכוונתי

שעיוותו אותו למרסטסט או משהו כזה. אני יודעת מה השם האמיתי.

g a g a

New member
בעיתון "רכבת ישראל" יש אזכור

נחמד מאוד על העונה החמישית של אנג'ל, ועל המעריצים של אנג'ל [ובאפי]. יש כאן חבר'ה שנוסעים ברכבת? הייתי סורקת את זה, פשוט... אין לי סורק

talrv

New member
באמת? של איזה יום?

(כן אנחנו מדברות על העיתון של הרכבת, תתמודדו עם זה..) טל.

רייל

New member
יש לרכבת עיתון?Oo

אף פעם לא ראיתי אותו ואני נוסעת די הרבה ברכבת];

g a g a

New member
כן. כבר יצאו 15 גליונות...

כל יום בצהריים יוצא גיליון חדש. בתור מכורה לשתחצים ותשבצי היגיון אני לא מפספסת אף גיליון

למעלה