Angel 4x22 - Home

../images/Emo41.gifAngelx22 - Home../images/Emo41.gif

פרק מספר 88 "בית": קונור משתגע, והפאנג גאנג מקבלים הצעה שאי אפשר לסרב לה. קישור לתקציר של הפרק כרגיל בתחתית הדיון... והציטוטים: Wesley: It's a lie. Lilah: Lah. It's, uh, Lilah. Gunn: Vampire? Lilah: Ew, please. Angelus drank from me, it's true, but like with most men, it was a one-way street. I was dead already. Lilah: I have been authorized to make you kids an offer. Fred: You can't possibly think there's anything we'd want from you. Lilah: I don't think you'll want it, but you'll take it, because this is the offer of a lifetime. (pauses) Just not, you know, mine. Fred: But there is no L.A. office of Wolfram & Hart. The Beast destroyed it. Lilah: Oh, it's back, restaffed and zombie free. We're bigger, better, and shinier than ever, and we want to give it to you. Gunn: You want to give us your evil law firm? We ain't lawyers! Fred: Or evil. Currently. Lilah: What we're offering you is a turnkey, state-of-the-art, multi-tasking operation. What you do with it, well, that's up to you. Gunn: (re: finding Connor) Can't help thinking it might cut down on the work load some if we got a little help, a few extra employees, or a turnkey, state-of-the-art, multi-tasking operation. Wesley: You can't possibly think that's an option. Gunn: Well, now, I know it's an option, cause I was standing there when the dead lady offered it to us. Gunn: Couldn't have been easy for you seeing Lilah again like that. Wesley: Oh, yes. That was awkward, wasn't it? When you decapitate a loved one, you don't expect them to come visiting. Lorne: I'm not saying we ended world peace or anything, kids, but, uh, it's a mess out there, and considering the banner year we've had, that's up against some pretty stiff competition. Preston: I had this prepared. Confidential list. Peepers only. I thought you might like to take a gander at our roster. Just a run down of some of the talent we represent here. Lorne: Uh, no. No. No. No. I don't think you have to tell me what you represent here, young man. Evil. Pure evil in the... (stunned as he looks at the list) Huh. Which is also apparently everyone I've always wanted to meet. (laughs) Angel: Well, (chuckles) what do you know? Lilah: Yep, just you and me, boss. Come on, Charlie. Let me show you around the chocolate factory. Fred: So are you a lawyer? Uh, you don't look like a lawyer. Knox: (laughs) No, I'm strictly R & D. Although, occasionaly, some D & D. D & D. Dungeons and... we actually have a dungeon. I can show it to you later if... um, I manage the science division. Angel: This is what you came back from the dead for? To play "Let's Make An Evil Deal"? Lilah: Show him what's behind door number one, Bob. Lilah: (shutting the blinds) Goodbye, Mr. Sunshine. Hello, Gloomy Avenger. Lilah: Think of what you could do with the resources of Wolfram & Hart at your fingertips, the difference that would make. Nothing in this world is the way it ought to be. It's harsh, and it's cruel, but that's why there's you, Angel. You live as if the world were as it should be. With all this you can make it that way. People don't need an unyielding Champion. They need a man who knows the value of compromise and how to beat the system from inside the belly of the beast. Angel: The beast's belly? Doesn't that usually mean you've been eaten? Angel: Buffy can handle herself. Lilah: But isn't it more fun when you handle her? Gunn: (re: the white room) Only thing I seek is the lobby. I already rubbed elbows with Little Miss Muffett once. Don't need a repeat with her replacement. And here I was, thinking I'm getting seduced. Lilah: You broke in here for my contract? Wesley: I'm here to release you from it. Lilah: Wesley. Wesley: You've suffered enough. (lights the contract on fire) I want you to find some peace. Lilah: Gallant to the end. But I knew what I signed up for. Wesley: It's done. Lilah: Look in the drawer. Flames wouldn't be eternal if they actually consumed anything. But it means something that you tried. Connor: there's only one thing that ever changes anything, and that's death. Everything else is just a lie. You can't be save by a lie. You can't be saved at all. Angel: I really do love you, Connor. Connor: So what are you gonna do about it? Angel: Prove it. Connor: (toasting) To family. מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב

talrv

New member
../images/Emo41.gif Angel 4x22 - Home ../images/Emo41.gif

הפרק האחרון לעונה הרביעית. מה אתם אומרים? טל.

dudi gun

New member
פרק סיום עונה מצוין.

אומנם הסוף מבאס, ואני לא חושב שאנג'ל היה צריך לוותר ככה על קונור(אם זה מה שהוא עשה). אלא לחנך אותו ולנסות עוד ועוד לשנות לו קצת את האופי.חבל... הקטע עם הלימוזינה שלורן היה בפנים והתלונן על שחסר דובדבנים היה קורע!!! וגם בהתחלה שהמצלמה התקרבה לפרצוף של לילה, זה היה ממש מצחיק. מעניין אותי כרגע מה הולך עם גאן והנמר השחור(בלי ספוילרים!!!) ואני מתאר לעצמי שבעונה החמישית הגאנג הולכת להילחם במלחמות היותר קשות שהיו להם עד עכשיו, כי עכשיו יש להם משאבים ממש רציניים. ללא ספק עונה מעולה!!! עכשיו מישהו יכול לומר לי אם Hot 3 קנו את העונה החמישית? פעם שעברה שאלתי ואף אחד לא ענה.

ענבררר

New member
גם אני שאלתי אמרו שכן ../images/Emo13.gif אגב.. אנג

אנג'ל** רצה לתת לקונור מה שהוא תמיד רצה - משפחה אמיתית.. למרות שגם אני לא אהבתי שהוא ויתר עליו אפשר להבין אותו..

dudi gun

New member
אני לא כל כך מבין אותו

ככה לוותר על הילד שלו, זה פשוט אבסורד. ואיך עכשיו הגאנג יכולים לחיות עם זיכרון בלי קונור אחרי שלקונור היה חלק מאוד גדול ממה שקרה להם בעונה החולפת. אם הם לא זוכרים את קונור- אז הם לא זוכרים גם את כל מה שקשור אליו... ג'סמין, המוות של דרלה, החטיפה של ווסלי וכו'. זה פשוט יותר מדי מוזר לי ולא מסתדר לי. עוד משהו: מישהו זוכר בעונה השלישית את השד שרצה למנוע את הולדת קונור כי הוא פחד שקונור יהרוג אותו? קונור הרג אותו מתישהו? כי אני ממש לא זוכר, ואם אנג'ל וויתר ככה על קונור אני מתאר לעצמי שהוא גם לא יהרוג אותו.

זה כמו

משפט שלמה- שהאמא האמיתית מעדיפה לוותר על הילד שלה והעיקר שיחייה כמו שצריך.

dudi gun

New member
יש בזה משהו.

רק מה עם שאר השאלות שלי? יש למישהו תשובה?

סיום עונה מדהים.

אני מוריד את הכובע בפני ג'וס וטים מיינר. פרק מצחיק וכל כך עמוק. פשוט מצויין! ההתחלה הייתה מצויינת. לילה כמובן נשארה כי יש לה חוזה נצחי (כמו הולנד..). והיא מציעה לגנג... השתיקה הארוכה הייתה קטע ענק! כל כך אהבתי. החבורה פשוט לא מצליחה לקלוט את גודל ההצעה. היה גדול שלורן אמר: "Just the L.A. Branch." (stands, irritated) Hi, from another dimension, what the hell does that mean? לילה אומרת שבכך שהם הרגו את ג'סמין, הם בעצם הרסו את השלום עולמי, כמובן שהגנג לא רואים את זה כך. בכל מקרה וולפרם אנד הארט מציעים להם את הסניף שלהם באל-איי לאות תודה. קונור עדיין משוטט ברחובות, הוא רואה שוטר על גג בניין. השוטר מנסה להתאבד, קונור משכנע אותו שלא. כי יש לו אישה וילדה. קונור כל כך מעוצבן מזה שכך פשוט השוטר מוכן לוותר על זה. וכמובן מכה אותו בסוף קטע מצויין. היה יפה לראות את ווסלי וגאן שוב מדברים כמו פעם. ווסלי אומר שתמיד קשה "לחתוך" אהובה. אני חייב לציין שתמיד אהבתי את הרומן בין לילה לווסלי. החבורה עדיין שוקלת את ההצעה. אנג'ל פשוט לא מוכן להיות מושחת ואומר את זה לגנג. היה גדול שפשוט ווסלי אמר לכולם לילה טוב (כאילו איך נראה הלילה שאחרי ניצחון גדול של הגיבורים). אוי, אני כל כך האהבתי את הסצנה שבה פרד מתגנבת, ואז קולטת שגם ווסלי שם ואז גאן בא. אנג'ל גם. ואומרים לעצמם למה לא באמת לבדוק. שאנ'ל פתח את הדלת ולורן דיבר והמוסיקה וכו', אני פשוט נשפכתי על הרצפה מרוב צחוק. קטע ענק. הגנג נכנסים ללובי הבניין הענק. כולם מברכים את אנג'ל (משעשע). לילה מגיעה בחברת 4 אנשים נוספים. מסבירה שכל אחד מודרך לחוד. היה גדול שאנג'ל שאל את את הגנג אם הולכים ביחד, וגאן שאל אם הוא מקבל "אותה". נקרעתי. היה גדול שפרד בחרה בנשק. זה היה כל כך מצחיק לכל אורך הפרק. גאן מקבל את הבחורה. פרד מקבלת את נוקס (מת על השחקן הזה, כמובן זהו הולדן מ"שיחות עם אנשים מתים" בבאפי). ווסלי מקבל מישהו בערך כמוהו. גאן מקבל את התדרוך. חושב שהוא בא לקבל את האבטחה. אבל הוא כמובן מיועד למשהו גדול יותר. הסיור של פרד היה קורע. כשהיא עם הנשק. ושהיא נכנסה למעבדה ומסתכלת אב לעדיין מחזיק את הרובה. זה היה קטע גדול! אני אוהב את הכימייה בין השניים. נוקס אומר לה שהיא אחראית על מחלקת המעבדה של החברה. ווסלי מקבל סיור למשרד עם כל הנבואות. זה היה קטע מצויין. שווסלי זיהה אותו כ"צופה", וקריצה לבאפי. היה מצויין כשווסלי היכה אותו ופשוט עלה דרך התקרה. כל הסיור של לילה ואנג'ל היה משעשע. הקטע עם החלונות ואור השמש היה יפה. הצחיק אותי שלילה אמרה שעדיף בעירום ושהיא לא תציץ חחח. לילה מציעה לאנג'ל את הקמע שבסוף יגיע לבאפי. היה מצחיק שאנג'ל התלהב מהטלוויזיה. שמה הוא רואה שקונור חטף מלא אנשים בחנות ומאיים לפוצץ את עצמו. אנג'ל מסכים לעסקה אבל בתנאים שלו. אהבתי את הסצנה של גאן והבחורה במעלית. היא לוקחת אותו לחדר הלבן. זו הייתה סצנה יפהפייה (במיוחד הצילום וכו'). גאן פוגש פנתר שחור. חוזרים לקונור. הוא מאיים על מישהו שלא מחזיק נכון את הבת שלו (קטע טוב). הוא מכין את הפצצות ומחבר את עצמו אליהן. הוא מבין שאנג'ל הגיע. הסצנה של ווסלי מחפש את החוזה של לילה היה יפה. אהבתי איך שווסלי עדיין אוהב את לילה ודואג לה. לילה מסבירה לו שהחוזה נצחי היה יפה שהיא אמרה: "Flames wouldn't be eternal if they actually consumed anything." היה יפה לראות שאפילו לילה התרגשה מהמעשה של ווסלי. אנג'ל הולך לקראת קונור. קונור אומר שאנג'ל לא יוכל להציל את כולם. אנג'ל חושב שהוא יודע מה קונור מרגיש. אבל קונור מסביר, שהוא להרגיש כלום גם עם ג'סמין. שהוא לא יכול להרגיש כלום בדיוק כמו אבא שלו, שהוא מת מבפנים (זה היה משפט חזק). אנג'ל מסביר לו שזה לא כך. מנסה לומר לו שהוא אוהב אותו, שיש אנשים שאוהבים אותו. קונור לא מסוגל להאמין, כל מה שהוא ראה, מבחינתו הוא שקר (אני חייב לציין את המשחק המצויין שני השחקנים, הם העבירו את זה בצורה מצויינת). קונור בא לפוצץ את עצמו אנ'ל מצליח לעצור אותו. הסצנת קרב הייתה ממש טובה. אנג'ל תופס את קונור, אומר לו שהוא תמיד אהב אותו ואז אומר שהוא יוכיח לו ודוקר אותו. אהבתי שלורן שר, פרד מגיעהו ומחזירה בחינניות את הנשק. היה חמוד שלורן רקד עם פרד. ווסלי גם חוזר קצת המום. גאן חוזר מלא אנרגיה ואומר שהוא לוקח את ההצעה בכל מקרה. אנג'ל אומר להם שהוא כבר לקח. הוא דורש לראות את קונור. הגנג לא מבינים איפה קונור. ואז יש לנו סיום פשוט אדיר, עוד סצנה שבעצם מספרת לנו את המהות של אנג'ל ואולי של הסדרה. אנו רואים את אנג'ל מגיעה למקום מרוחק, הוא מסתכל דרך חלון של איזו בית. אנו רואים את קונור יושב עם משפחה לארוחת ערב, משוחחים לאן הוא ילך ללמוד. מה שאנג'ל עשה, זה שהוא פשט מחק את הזיכרון של קונור ונתן לו חיי משפחה מושלמים, בעצם "בית" כמו ששם הפרק אומר. מה שקונור תמיד רצה. זה קטע פשוט יפהפה. זה מזכיר את "אני אזכור אותך" מהעונה הראשונה. שאנג'ל לקח את הזיכרון מבאפי, ורק הוא נשאר עם הזיכרון. אנג'ל מוותר על האושר שלו, למען אושר של אחרים. סיום עונה מדהים לעונה מצויינת. לדעתי לא היו בה חורים, עונה עמוקה, היא ממש מראה לנו כמה ה3 עונות האחרות בעצם הובילו לעונה הזו. פשוט כיף היה לצפות בה.

Rose131

New member
הגנג לא הבינה..../images/Emo79.gif

מי זה קונור.. לא איפה... אוף

ממ, לגבי ה"איפה" התפלק לי...

בכל מקרה כשכתבתי לגבי "מי זה קונור". התכוונתי לומר שבעצם, השאלה הזו מסכמת את כל הדמות, הקונפליקט והמסע שלה.

O r a c l e

New member
סיום מדהים...

עונה רביעית הייתה מעולה- כל פרק היה יותר טוב מהקודם... חשבתי שיהיה קשה להתעלות על הפרק האחרון- אבל השוני של 422 וההכנה לעונה 5 היו מעולים! קיוויתי להתפתחות עם קורדיליה- חבל ששום דבר כזה לא קרה. לילה הייתה מעולה- אני אוהב את זה שזאת פעם שניה שרואים בכיר בחברה קופץ לביקור מהמתים. הסיום היה מעולה- לא יכולתי לחשוב על סיום טוב יותר.. ממש פחדתי מסיום קיטשי שהכל יסתדר והם יחיו בעושר ובאושר- ומה שהיה טוב זה שקונור מאושר והכל נראה מצויין אבל בעצם אנג'ל איבד אותו.... סיכום מדהים לעלילות קונור. בעיקרון אהבתי כל דבר בפרק! הסיורים היו קצת ממושכים מידי אבל חיוניים אני מניח... כדי להבין כמו שצריך את העונה הבאה. אני מקווה שעונה 5 תצליח להגיע לרמה של עונה 4 (ואולי אפילו להתעלות עליה- מי יודע...). אני לא יכול לחכות (יותר מידי פרומואים של סטאר וורלד..). ליאור

קידבו

New member
fantastic

מה אני אגיד? פעם שלישית שאני רואה א הפרק הזה ועדיין מעולה כמו בפעם הראשונה. כבר הסיום לא מפתיע אותי אבל זכור לי שבפעם הראשונה חשבתי "מה לעזאזל? איך הם לא יודעים מי זה קונור?!" אבל אז הבנתי ובלה בלה. פרק חזק מאוד, אנג'ל מוותר על הכול בשביל הבן שלו, אפילו עושה את הדבר שהכי רחוק ממה שוא רוצה לעשות, הוא קיבל את ההצעה של וולפראם והארט, מה שבעצם הכי קרוב לאובדן נשמה לפי דעתו. החבורה גם מקבלת את העסקה, הם מבינים שעדיף להם אבל עדיין מופתעים כשאנג'ל הסכים. לכל אלה שלא צפו בעונה החמישית, אתם תיהנו ממנה בטירוף. עונה מטורפת עם קטעים מצחיקים עד דמעות. בייחוד כשמכירים את אנג'ל (לאלה שצפו, זוכרים את התגובה כשהוא ראה את המכוניות שלו?). ואיזה כיף שיתחילו ישר את העונה החמישית, סוף סןף ערוץ 3 עושה משהו כמו שצריך. רק שימשיכו לשדר באותה משבצת. שלא יעבירו את זה פתאום ליום אחר.

g a g a

New member
../images/Emo62.gif הקרבה = אהבה ../images/Emo22.gif

זה מה שהפרק הזה לימד אותנו. ואחחח.... איזה פרק... תענוג.
לילה - סטפני רומנוב, השחקנית, עשתה עבודה פשוט פנטסטית. ממש הפכה את הפרק הזה ליותר מענג.
גאן - אממ... רק אני לא הבנתי מה הלך בינו לבין הפנתר השחור?
יש למישהו הסבר?
ההקרבה - אנג'ל עושה את הלא יאומן ומעניק לבן שלו משפחה ובית נורמליים. רק מה, קונור לא יודע שאנג'ל הוא אביו האמיתי (כך אני הבנתי מהפרק) ולמעשה רק אנג'ל יודע מיהו קונור. סוף כל כך עצוב אבל כל כך מבטיח באותה מידה... מצפה בקוצר רוח לעונה החמישית [ומסרבת להאמין שעוד 22 פרקים הסדרה מגיעה לקיצה
].

MoGanC

New member
פרק טוב

אבל הזכיר לי יותר מדיי את העונה החמישית (ששנאתי בטירוף). סה"כ, זה אולי פרק האנג'ל האחרון שבאמת אהבתי... בשבילי זו נפילה תלולה מפה והלאה...

למעלה