../images/Emo142.gifShiny Happy People../images/Emo25.gif
בכלל לא כתבתי לאחרונה על פרקים של אנג'ל בשבת כי העונה הזו פשוט התחילה לעלות לי על העצבים. כל הקטע עם קונור-קורדי, קורדי מרושעת, קונור ה"האש פאפי" של קורדי.. זה היה פשוט מעצבן. אבל לא יודעצ, עכשיו יש לי חשק לכתוב. אולי כי עכשיו קורדי לא מרושעת, טוב, היא לא משהו בכלל, פשוט ישנה. אולי כי כולם מכושפים, חמודים, מסוממים כאלה. ואולי כי זו זואי שאני כל כך אוהבת מפיירפלי..

בכל אופן, הנה כמה דברים שאהבתי, או שנראו לי חשובים. כשאנג'ל וקונור חזרו למלון הם היו נורא חמודים.. מחליפים חיוכים מסתוריים כמו ילדים קטנים.. Angel: They don't understand. Connor: No. וכשג'סמין מספרת לכל החבורה על מי היא, מה היא, איך היא חזרה לעולם.. אז ממש הצחיק אותי כשגאן דיבר על ה- power that... was? קונור כל הזמן קרא לאנג'ל "אבא", וזה היה ממשנחמד, בכלל קונור היה בסדר בפרק הזה. איך שאנג'ל רדף אחרי הערפד שפגע ביסמין( רק שלא קראו לה ככה עוד) היה טוב. Hey! You hurt her, you scum! ואז יסמין באה אחרי אנג'ל, ואיתה כל החבורה, היא מדברת אל כל מי שברחוב ההוא והם כולם נורא חמודים. ממש מהופנטים... ואז, מישהו אחד מתוך הקהל רואה את פניה האמיתיים של יסמין, ורץ להרוג אותה, אבל אנג'ל בדרך והוא מרביץ לו שוב, ושוב, ושוב. איש מסכן. והיה דיי מצחיק כשגאן ו-ווסלי מנסים למצוא שמות ליסמין.. Helen was my grandma's name. יסמין אומרת שגם זה שהיא נפגעה היה לטובה. You people take your senses for granted. היא מדברת עם גאן ו-ווסלי על פרד. You love her very much..both of you והיא אומרת להם שאהבתם לפרד צריכה לקרב ביניהם, not drive you apart. יסמין יוצאת החוצה, אל אנג'ל, ורואה את פרחי היסמין. .night blooming זה דומה למה שדרלה אמרה בפרק "המבחן"-Jasmine. It blooms at night, וגם היה עוד אזכור של דרלה בפרק הזה, כשיסמין מדברת עם כולם ואומרת שדרלה קיבלה חיים. היא קיבלה אותה, ככה היא נוצרה מחדש ושבה אל העולם. אנג'ל מפחד שהוא יאבד את נשמתו, שזה דיי הצחיק אותי... כי זה לא עונג, זה לא אושר מושלם.. טוב, לאנג'ל זה נראה ככה. והיה קטע דיי טוב כשיסמין דיברה וראו אותם נלחמים ואת פרד לבד מנסה להוציא את הכתם.. כשכולם רואים את החדשות, התגובה שלהם ממש הצחיקה אותי. A little "Credit for the Divinity Behind the Scenes" policy wouldn't suck. חצי מהפרק אנג'ל לבש חולצה לבנה- צהובה, וזה מה שהיה הכי שונה, נראה לי. רק דוגמא לאיזו השפעה עצומה יש ליסמין על אנג'ל. לורן סידר ליסמין אחלה חדר.. כשיסמין מדברת עם קונור, היא אומרת שהוא אבא שלה, וזה כזה מצחיק. היא כפולה ממנו בגובה או משהו, והוא כזה טינאג'ר חמוד וקלולסי. פרד רואה את הפרצוף האמיתי של יסמין וזה ממש דומה לפרצוף המגעיל של השד מ-To Shanshu In L.A.. לא? פרד היחידה שמגלה ואנג'ל לא מבין.. היה יפה שהיא דיברה אל קורדי. היא הולכת לבקר את הבחור ההוא שראה ראשון את הפרצוף של יסמין, והקטע איתו הוא טוב, ריגש אותי. חצי מהפרצוף שלו מעוך והרוס לגמרי והוא אומר לפרד שהיא גויסה למשימה. You've been called too. פרד חוזרת ל"היפריון" ומנסה לגרום לווסלי לעזור לה, אבל הוא מספר לכולם, והיא בורחת. כולם חושבים שפרד מרושעת, נמאס לי קצת שכל הזמן מוצאים רשעים חדשים בתוך החבורה.. פרד נוסעת לבד, רחוק, ובוכה. כל השאר שמו לב שהיא התנהגה מוזר, אבל הם חשבו שזו פשוט פרד.. מתנהגת כמו פרד. יסמין מפנה את כולם נגד פרד.. מעצבנת אחת. פרד יושבת שאיזה בית קפה, ויסמין כמו רודפת אחריה, מופיעה שטלוויזיה, עם שם חדש שפרד כה התרגשה להעניק לה לפני זמן כה קצר.. ועכשיו צליל קולה ומראה פניה של האשה, של יסמין, מבעתים אותה עד עמקי נשמתה. כולם שם סוגדים לטלוויזיה, ופרד אבודה. היא יוצאת החוצה, מנסה לברוח, אבל לא יודעת לאן. היא לבד, ויש לה משימה. מיה.