Angel 4x18-Shiny Happy People

g a g a

New member
ברררררררררררררררררררר../images/Emo5.gif איזה פרק

מזוויע
כשהמצלמה פתאום צילמה את הראש הרקוב ומלא התולעים האלה הלב שלי צנח לכמה שניות לקרקעית גופי ואז חזר למקומו הטבעי. לא ציפיתי, זה אשכרה עשה לי התקף לב
טוף, אז לדעתי היה פרק לא משהו בכלל. הג'זמין הזו לא יפה (כפי שסברתי בשבוע שעבר) והייתי מעזה לומר שהיא אפילו לעיתים מבחילה (גם בלי הראש הרקוב). מקווה להתפתחות מעניינת ומלאת אקשן.

aderettz

New member
נכון שמוזר לראות את זואי בתור

ג'סמין? הן דמויות כ"כ שונות...אני ראיתי את העונה הזו של אנג'ל לפני שראיתי פיירפליי, אני חושבת שבכוונה בחרו בחורה שהיא לא מדהימה ביופיה לתפקיד האלה, כדי לתת לנו רמז נוסף לכך שמשהו לא בסדר בהערצה העיוורת הזו. שמתם לב איך יופי מתקשר פה, ואולי בבאפי וורס בכלל לטוב וכיעור לרוע? what's up with that?

g a g a

New member
אני לא רואה פיירפליי ועל כן אני לא

יודעת מי זו זואי. סורי.

../images/Emo142.gifShiny Happy People../images/Emo25.gif

בכלל לא כתבתי לאחרונה על פרקים של אנג'ל בשבת כי העונה הזו פשוט התחילה לעלות לי על העצבים. כל הקטע עם קונור-קורדי, קורדי מרושעת, קונור ה"האש פאפי" של קורדי.. זה היה פשוט מעצבן. אבל לא יודעצ, עכשיו יש לי חשק לכתוב. אולי כי עכשיו קורדי לא מרושעת, טוב, היא לא משהו בכלל, פשוט ישנה. אולי כי כולם מכושפים, חמודים, מסוממים כאלה. ואולי כי זו זואי שאני כל כך אוהבת מפיירפלי.. :) בכל אופן, הנה כמה דברים שאהבתי, או שנראו לי חשובים. כשאנג'ל וקונור חזרו למלון הם היו נורא חמודים.. מחליפים חיוכים מסתוריים כמו ילדים קטנים.. Angel: They don't understand. Connor: No. וכשג'סמין מספרת לכל החבורה על מי היא, מה היא, איך היא חזרה לעולם.. אז ממש הצחיק אותי כשגאן דיבר על ה- power that... was? קונור כל הזמן קרא לאנג'ל "אבא", וזה היה ממשנחמד, בכלל קונור היה בסדר בפרק הזה. איך שאנג'ל רדף אחרי הערפד שפגע ביסמין( רק שלא קראו לה ככה עוד) היה טוב. Hey! You hurt her, you scum! ואז יסמין באה אחרי אנג'ל, ואיתה כל החבורה, היא מדברת אל כל מי שברחוב ההוא והם כולם נורא חמודים. ממש מהופנטים... ואז, מישהו אחד מתוך הקהל רואה את פניה האמיתיים של יסמין, ורץ להרוג אותה, אבל אנג'ל בדרך והוא מרביץ לו שוב, ושוב, ושוב. איש מסכן. והיה דיי מצחיק כשגאן ו-ווסלי מנסים למצוא שמות ליסמין.. Helen was my grandma's name. יסמין אומרת שגם זה שהיא נפגעה היה לטובה. You people take your senses for granted. היא מדברת עם גאן ו-ווסלי על פרד. You love her very much..both of you והיא אומרת להם שאהבתם לפרד צריכה לקרב ביניהם, not drive you apart. יסמין יוצאת החוצה, אל אנג'ל, ורואה את פרחי היסמין. .night blooming זה דומה למה שדרלה אמרה בפרק "המבחן"-Jasmine. It blooms at night, וגם היה עוד אזכור של דרלה בפרק הזה, כשיסמין מדברת עם כולם ואומרת שדרלה קיבלה חיים. היא קיבלה אותה, ככה היא נוצרה מחדש ושבה אל העולם. אנג'ל מפחד שהוא יאבד את נשמתו, שזה דיי הצחיק אותי... כי זה לא עונג, זה לא אושר מושלם.. טוב, לאנג'ל זה נראה ככה. והיה קטע דיי טוב כשיסמין דיברה וראו אותם נלחמים ואת פרד לבד מנסה להוציא את הכתם.. כשכולם רואים את החדשות, התגובה שלהם ממש הצחיקה אותי. A little "Credit for the Divinity Behind the Scenes" policy wouldn't suck. חצי מהפרק אנג'ל לבש חולצה לבנה- צהובה, וזה מה שהיה הכי שונה, נראה לי. רק דוגמא לאיזו השפעה עצומה יש ליסמין על אנג'ל. לורן סידר ליסמין אחלה חדר.. כשיסמין מדברת עם קונור, היא אומרת שהוא אבא שלה, וזה כזה מצחיק. היא כפולה ממנו בגובה או משהו, והוא כזה טינאג'ר חמוד וקלולסי. פרד רואה את הפרצוף האמיתי של יסמין וזה ממש דומה לפרצוף המגעיל של השד מ-To Shanshu In L.A.. לא? פרד היחידה שמגלה ואנג'ל לא מבין.. היה יפה שהיא דיברה אל קורדי. היא הולכת לבקר את הבחור ההוא שראה ראשון את הפרצוף של יסמין, והקטע איתו הוא טוב, ריגש אותי. חצי מהפרצוף שלו מעוך והרוס לגמרי והוא אומר לפרד שהיא גויסה למשימה. You've been called too. פרד חוזרת ל"היפריון" ומנסה לגרום לווסלי לעזור לה, אבל הוא מספר לכולם, והיא בורחת. כולם חושבים שפרד מרושעת, נמאס לי קצת שכל הזמן מוצאים רשעים חדשים בתוך החבורה.. פרד נוסעת לבד, רחוק, ובוכה. כל השאר שמו לב שהיא התנהגה מוזר, אבל הם חשבו שזו פשוט פרד.. מתנהגת כמו פרד. יסמין מפנה את כולם נגד פרד.. מעצבנת אחת. פרד יושבת שאיזה בית קפה, ויסמין כמו רודפת אחריה, מופיעה שטלוויזיה, עם שם חדש שפרד כה התרגשה להעניק לה לפני זמן כה קצר.. ועכשיו צליל קולה ומראה פניה של האשה, של יסמין, מבעתים אותה עד עמקי נשמתה. כולם שם סוגדים לטלוויזיה, ופרד אבודה. היא יוצאת החוצה, מנסה לברוח, אבל לא יודעת לאן. היא לבד, ויש לה משימה. מיה.

g a g a

New member
נכון../images/Emo70.gif רציתי לכתוב על האזכור הזה

של דרלה, בפרק "המבחן". איזו דמות מדהימה נכון? (דרלה הכוונה). גמני אהבתי את ה-A little "Credit for the Divinity Behind the Scenes" policy wouldn't suck
והחולצה... הו החולצה העליזה והצהובה של אנג'ל...
ממש כשמו של הפרק הזה
עד כה אני חייבת לציין שהעונה הרביעית מבחינתי היא עונה בינונית ואפילו מתחת לזה. אני יותר אוהבת את הסגנון של עונה ראשונה ושנייה (עד לשטויות שקרו בפלרץ גלרב). ולסיום - גם אתם הופתעתם לראות את איימי מצולמת ככה
היא מגלמת את דמותה של פרד החנונית המקסימה והתמימה כ"כ טוב שיש נטייה לשכוח שהיא לא הדמות שאותה היא מגלמת

לגוטל

New member
עכשיו הבנתי על מה ווסלי וגאן רבים

דרלה היא אכן אחת הדמויות היותר מרתקות שהיו בסדרה, ושאלה בנושא, האם הכוח והיכולות של ערפד נמדדים במשך זמן החיים שלו כערפד ?

לגוטל

New member
אני אנסח מחדש

בפרקים של דרלה רואים אותה ואת החברה שלה (ברח לי השם, אבל השחקנית משחקת אותה באופן נפלא) זורעות הרס בלוס-אנג'לס ואף אחד מהצד שלהן גם לא מעיז להתעסק איתן, וכולם מפחדים מהן. למה? כלומר מה עושה את שתיהן כל כך חזקות ומאיימות, לעומת ערפדים ויצורים אחרים. האם יש להן יכולות יותר חדות וחזקות בגלל שהן ערפדות הרבה שנים? או שזה סתם כישרון...

NimaZ

New member
עניין של כריזמה,../images/Emo108.gif

ושל מוח מעוות [?] בנוגע לכח פיזי- אין לי זמץ.. באמת שאלה טובה.. ואתה מתכוון לדרוסילה

talrv

New member
אהה..

ג'ולייט לנדאו הייתה אתמול בלילה ב"רפואה שלמה" טל.

Ro¥aL

New member
באמת?

את מי היא שיחקה? (נראה לי זאת פעם ראשונה שאני רואה רפואה שלמה)

talrv

New member
את האמא של הילדה עם האפילפסיה

שנתנה לה דיאטה חדשה בלי התרופות של הנוירולוג ואז נרדמתי
טל.

City Of Angel

New member
בטח שכן ../images/Emo70.gif

אל תגידו שלא שמתם לב לזה, זה בולט מאוד בערפדים שבבאפיוורס - ברגע שהם "נולדים" (כלומר יוצאים מהקבר) הם חלשים, מבולבלים ולא רגילים למצב החדש ככה שאין בעיה לחסל אותם. אבל ככל שהם "מתבגרים" (לאו דווקא אחרי 400 שנה כמו דרלה) הם גם מפתחים יותר מודעות למה הם ולמטרה שלהם, וגם נעשים הרבה יותר חזקים. כמובן שיש עוד הרבה סיבות, כמו מי היה הערפד כאדם.

קידבו

New member
פספסתי.מה לעשות, הייתי בפסטיגל.

טוב, אז למרות שראיתי כבר את הפרק רק תזכירו לי איך בדיוק ויניפרד שלי נחתכה מג'זמין? או מה קרה בדיוק לפני שהיא ראתה אותה, קצת שכחתי את זה. אחחח עוד מעט זה נגמר................... (חחח מוזר להיות במתח כשזאת צפיה שניה...)

c o n n o r

New member
עונה...

היא אמרה שהיא שפשפה את החולצה כל כך חזק שהיידים שלה נפצעו וסתם שאלה כללית למה היית בפסטיגל????

g a g a

New member
סליחה שאני מתערבת, אבל

למה לא
הפסטיגל לא מיועד רק לילדים. הוא מיועד לכולם, בייחוד לאלה שמתגעגעים לילדות
מה עוד היה לי להגיד? המממ.... אה, כן, אני מתה לדעת מה יקרה לחבורה לאור העובדה שג'זמין נגעה בהם. הם גם יהפכו לגועל נפש שהמסכן ההוא במחלקה הפסיכיאטרית הפך?

קידבו

New member
אתה שואל למה הייתי כי אי אפשר ללכת

עדיין או כי אני בן 19 וכביכול מה יש לי לעשות שם? בוא נגיד שיש לי גישה חופשית מתי שאני רוצה ללכת לחזרות של הפסטיגל באישורו של חנוך רוזן. אתמול הלכתי בעיקר בשביל אחיות שלי שכמובן רצו לפגוש את שירי, הראל ורן. הן ראו גם את רוני, אושרי כהן ויב"ז. טכנית אי אפשר ללכת, חזרה גנרלית רק ביום שלישי. (גם לזה אני אלך, אחרי הכול, אחיותיי לא יכולות להיכנס בלעדיי). למה יש לי גישה? זה סיפור ארוך. ותודה על התשובה, שכחתי שהיא שפשפה את הבגד עד כדי כך שהיא דיממה.
מזל שהדם שלה התערבב עם הדם של ג'זמין. שמתי את זה כספוילר כי זאת הסיבה למה היא ראתה את הפרצוף האמיתי שלה. מסכן קונור, היחיד שלא מאושר....

NimaZ

New member
יפהיפהיפה!../images/Emo108.gif

הם עשו את ג'סמין-המתולעת פשוט טוב! זה נראה כזה טוווב>< פרד פשוט חמודה כשהיא סוגדת

למעלה