Angel 4x18-Shiny Happy People

../images/Emo41.gifAngel 4x18-Shiny Happy People../images/Emo41.gif

פרק מספר 84 "אנשים זורחים מאושר": כולם מעריצים/סוגדים לג'זמין, ורק פרד מצליחה לראות את אותה בצורתה האמיתית
קישור לתקציר של הפרק כרגיל בתחתית הדיון... והציטוטים: Fred: I should have done this a long time ago. I don't know what I was thinking, letting these books go all unorganized. Lorne: Well, one does tend to let the housekeeping slide during an apocalypta-lite. (watches Fred flit about) Hey, honey, all this to-ing and fro-ing, it's making me edgy...er. Fred: (hearing a noise) What's that? Lorne: Oh, relax. It's just the buzz saw. Nothing to get worked up over. It's Gunn and Wes down in the basement. They're dismembering that armor-plated demon, Skip. Fred: Right. Well, there's been an awful lot of dismembering going on in that basement lately, if you ask me. Lorne: Well, it's been a busy month. Gunn: (re: Jasmine) I hope this thing's easier to kill than the Beast. Connor: Kill? No. No killing. Gunn: Since when? Angel: Since we've all been saved. Fred: Oh, well, that's, uh , crazy talk. Jasmine: (re: her room) Oh, Lorne. Lorne: It's, uh, it's too diva, isn't it? Diva, Deity, it's a thin line. John: You said you saw it. Fred: I did. John: Then you've been called too. Fred: Called? John: Called to the mission. Fred: Called? No, I, I don't get called. I'm not the "called" type. I, you know, take messages for.. (pauses) my boss, he--he gets called. John: It's our duty. Others won't see. Fred: You're wrong. If what you say is true, there are people who will understand, who will help. John: (authoritatively) You've been called. Fred: No, like I said...(her cell phone rings) OK. That's just eerie. Fred: (re: people in the lobby) What happened? Lorne: She went out for a walk. It was like "A Hard Days Night". Everyone followed her back. Isn't it fabulous? Lorne: Nothing like a homicidal maniac to put a damper on an impromptu spiritual gathering. Diner Cook: Looks like you just lost your best friend. Fred: (despondent) All of them. I never thought Diner Cook: Yeah, well, that's life in the big city. מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב

דרך אגב

מישהו יודע מה קרה לReal Fetish? הוא היה זה שאחראי על ההודעות האלה, אבל הוא פשוט הפסיק להיכנס לפורום לפני שלוש שבועות. מישהו יודע מה קורה איתו?

Rose131

New member
OMFG!!!../images/Emo79.gif

פאק זה היה פרק טוב!!! וואי. הקטע שראו את זה מהמסעדה היה מפחיד.. ואני לא אוהבת אותה.. הקול שלה מעצבן אותי. והשפתיים שלה נפוחות.

Ro¥aL

New member
שפתיים נפוחות?

זה שהיא רקובה, מדממת ויש לה תולעים בעין, לא מפריע לך?

Rose131

New member
אע..../images/Emo79.gif

נוו כע... אבל חשבתי שרק פרד וההוא רואים אותה ככה כי זה יעני "התגלמות הרוע".. לא?XD

Ro¥aL

New member
הולי שיט!!

וואט דה פאק ווז דאט???? כל הפרק אני אומר לעצמו "נו באמת, מזה השטויות האלה?!" ופתאום הפרצוף המדהים שלה
פרק מצחיק (למרות שיותר אהבתי את הפרקים שלפני שג'זמין נולדה)

The Raver1

New member
זה היה מוזר...

כל הכבוד לעצמי שהצלחתי להישאר ער ב40 דקות הראשונות של הפרק. זה היה אתגר רציני. מצד שני, לפי הסיום זה כנראה היה רק פילר לקראת סוף העונה, אז שיהיה, אפשר לסבול אם הם יוציאו משהו טוב מכל הקטע הטיפשי עם ג'סמין.

dudi gun

New member
פרק מעצבן לשם שינוי

רוב הפרק סתם עיצבן אותי עם היחס המוגזם כלפי המוקה הזאת. כשפרד ראתה את הפרצוף האמיתי של הג'סמין הזאת התחיל להיות מעניין ומסקרן. אבל בתכל'ס פרק בלי הרבה אקשן בכלל.

לגוטל

New member
מסכים

היה רצף ארוך של פרקים מרתקים, חבל שהוא נשבר... מקווה שהיא תעלם מהמפה בהקדם האפשרי

רייל

New member
../images/Emo45.gif

הפרק היה כה מעצבן עד שרציתי לזרוק משהו על הטלוויזיה כאילו "נו מהההההה, אתם לא רואים שהיא רעה!!1214326521363 מטומטמים.
"

sknr 1

New member
פרק מזעזע בימיוחד היה היום ../images/Emo186.gif

כבר מההתחלה ניראתה לי מוזרה הבחורה הזאת. למה אנגל לא רואה את הפרצוף האמיתי שלה ?? כול מי שמבטיח שלום מוחלט, משהוא לא בסדר איתו.

Rose131

New member
gaga../images/Emo79.gif

את יכולה לתת לי קישור לתקציר המפורט שאת תמיד נותנת לי כי פיספסתי את ה5 דקות הראשונות.. ואפשר גם תקציר למשהו שאפשר לבחור איזה פרק רוצים תקציר שלו כדי שאני לא אשגע אותך כל פעם..?

g a g a

New member
בשבילך - איריס ../images/Emo13.gif

ועניתי לך על השאלה בשרשור השני

פרק טוב מאוד וקורע.

חח פרק קורע (לפחות עד ל10 הדקות האחרונות). כל החבורה נראית כאילו עישנו מריחואנה. באמת פרק טוב (שאגב, נכתב ובוים כולו על ידי נשים, ובהחלט מרגישים את הטאץ' הזה). ההתחלה הייתה סקסית. מצחיק לראות את אנג'ל מתנהג כך. אהבתי את הקטע שהוא הרגיש אשם, והוא רצה להיענש. השיחה בין לורן ופרד הצחיקה אותי, לורן לא הבין על מה פרד מדברת, ופרד הייתה פשוט פרד. הקטע שבו אנג'ל וקונור חזרו למלון היה פשוט גדול. הצחיק אותי שפרד כל פעם ניסתה לנחש אם זה תינוק, או שד וכו' (הצחיק אותי שלורן נעלב כשהיא אמרה קרניים). היה משעשע שגאן ו-ווסלי הלכו להוציא נשק ואמרו שצריך להרוג אותה, אז קונור אומר שהם משוגעים, גאן עונה לו שזה אכן יעזור להם להבין אותם יותר טוב. היה יפה שיסמין נכנסה, וכולם השתחוו. פרד הייתה משעשעת בקטע הזה. כל הרעיון שבעצם הכל התחיל בחיבור בין אנג'ל לדרלה והכל הוביל ללידה שלה, היה טוב, אבל משום מה גם מציק. אבל בכל מקרה אין זה אומר שזה גורל או משהו כזה, אלא פשוט התערבות והטייה של דברים שנעשו על ידי יסמין. הקטע עם הערפדים בבאולינג היה פשוט קורע ביותר. כל כך נקרעתי עם הקטע של הראש הכרות. הסצנת קרב הייתה טובה. הצחיק אותי שיסמין אמרה לפרד לשבת וצפות בהם. פרד הייתה ממש בחמודה כשיסמין ביקשה ממנה לבחור לה שם. הצחיק אותי שאנג'ל לא הפסיק לרדוף אחרי הערפד שניסה לפגוע ביסמין. אהבתי את הקטע עם סטולר "המשוגע", היה קטע טוב שאנג'ל מכה אותו שוב ושוב. כל הקטע שבו ווסלי וגאן ניסו למצוא שם ליסמין, היה משעשע. היה גדול כשפרד הייתה כל כך מודאגת איך להוריד את הכתם מהחולצה, היה גדול שיסמין מדברת אליה ומנסה להרגיע אותה, אבל פרד רק חושבת על הכתם ולבסוף הולכת. אהבתי מאוד את הסצנה בגן, שאנג'ל מדבר כל כך שהוא כל כך מאושר ולכן הוא פוחד שאנג'לוס יחזור (פשוט מעביר בצורה מצויינת מה כולם מרגישים כלפי יסמין, חייב לציין לשבח את הכתיבה). הקטע שבו רואים את החבורה נלחמת, ובאותו הזמן פרד מנסה לשטוף את הכתם באובססיביות כזו היה פשוט מצויין. מחזק לגמרי את "ההפתעה" שבעצם פרד נבחרה אחר כך למשימה. אהבתי את הטיז הקטן לגבי המשטרה (שלוקחים קרדיט). אני חייב לציין שאני מאוד אהבתי את הקטע שאנג'ל לובש חולצה לבנה עם פסים צהובות (מן הסתם הוא תמיד לובש שחור), אני אוהב ששמים דגש על פרטים קטנים כאלו, ובכך מבטאים את השינוי שיסמין גרמה. חח הקטע שבו פרד בוכה כי קנתה חולצה חדשה, וכי כואב לה שיסמין לא נמצאת לידה, קרע אותי. אהבתי כשלורן מראה ליסמין את החדר, הוא אומר לה שהוא כל כך שמח ושנגמרו לו הדימויים (תשומת לב יפה לפרט הזה). הקטע שבו פרד רואה את המראה המזוויע היה פשוט מגניב. הצחיק אותי איך שפרד ניסתה להתחמק. היה יפה כפרד דיברה אל קורדיליה, אנג'ל מגיע ופרד חושבת שאנג'ל אולי חזר לשפיות, אבל לא. אני חייב לציין את המשחק של דיוויד, העביר בצורה מצויינת את המבט השליו והרגוע והאדיש הזה. נקרעתי בקטע שבו פרד מגיעה לביה"ח ומנסה לברר על סטולר. ובהתחלה היא לא רוצה לשקר (כשהיא אומרת שיש ל משפחה והיא חברה), אבל חייבת וכו'. היה קטע יפה עם סטולר. כל הקטע עם הפנים שלו, ושהוא אומר לפרד שהיא בעצם נקראה. היה מצחיק שתוך כדי שהוא אומר את זה הפלאפון צילצל (פרד בעצמה אומרת..). הסצנה במסיבה הייתה מצויינת. מצחיק לראות את פרד מאיימת עם סכין ועוד על לורן. הצחיק אותי שיסמין אומרת לאנג'ל שהוא לא צריך להרגיש אשם ואז הוא אומר "She was acting weird earlier, and I just thought it was Fred being Fred." אהבתי את הסוף בדיינר. הצילום של פרד בסוף הולכת לבד היה מצויין. פרק ממש טוב לדעתי וקורע.

ProphecyGirl

New member
אתם בסדר?!

אני היחידה שמוכנה לציין את חולצת הפסים הצהובים המחרידה שאנג'ל לבש?! אני מופתעת שלא התעוורתי לחלוטין! מחריד! בכלליות סתם פרק מעצבן....

BleedingDeath

New member
הו אני איתך החולצה מזוויעה!

חולצה פשוט נוראית
אבל פרק משעשע גורם לך להגיד: say, you all didn't happen to do a bunch of drugs did ya?

למעלה