Angel - 4x15 - Orpheus

City Of Angel

New member
חחח מים בדם זה מסוכן לא פחות

אני בתמימותי חשבתי שדם של קוטלת (שאמור להיות הדבר הכי טעים שיש) יזכיר לאנג'לוס איזשהו טעם מוכר מהעבר (אם אתם מבינים על מה אני מדבר).. אגב שמתם לב שקונור יש תסביך אדיפוס קלאסי?? הוא מאוהב במי שהייתה בערך אמא שלו ומנסה כל הזמן להרוג את אבא שלו.

אאפילו אמרו את זה בסדרה..

לא מפורשות אבל אנג'לוס רמז על זה..(על הקטע עם התסביך אדיפוס)

g a g a

New member
אוי כמה חיכיתי שהם יגלו שקורדי

is the bad guy !!! זה היה מתיש לדעת ושהחבורה לא יודעת
אגב, אני שמחה לבשר לכם שאני אט-אט משפיעה על משפחתי... הם (אבא, אמא ואחותי הגדולה) ראו כמה חלקיקים מהפרקים של העונה הרביעית פה ושם והחליטו שכדי מאוד שהם יראו מההתחלה
הידד, VICTORY! בנוסף, אמא שלי מתה על פיית', אני מניחה אבל שזה בעיקר בשל העובדה שהיא אהבה את אלייזה ב"טרו קולינג"
ולענייני הפרק -
סוף-סוף פרד אומרת את כל מה שאנחנו כצופים חושבים - שהיחסים של קונור וקורדי הם איכס
היה כיף לראות את פיית' מחטיפה מכות לקונור
|צוהלת|
ווילו חמודה. לא יעזור כלום - תמיד כשאני אראה אותה, אני מייד אחשוב על and this one time in band-camp
היא היתה כ"כ מעולה באמריקן פאי
אהבתי את הפוטנציאל שביחסי ווילו ופרד.
הפיאה המזעזעת של אנג'ל גמרה אותי
גאד, זה היה טוב! והמירמור של אנג'לוס על טוב ליבו של אנג'ל מענג גם הוא
מחקה בציפייה רבה לפרק הבא

smgfan

New member
אני אשאל שוב... ../images/Emo13.gif

איך זה שהשמש לא נעלמה גם בסאנידייל ובשאר העולם??????? לא יכול להיות שיש שמש אחת לסאנידייל ואחת לשאר העולם... ולמה וילו קראה לבן של אנג'ל "אנדרוגני"? ולדעתי פיית' כיסחה לו ת'צורה יותר מדי בסוף. בסדראת קוטלת ורצית לעצור אותו אבל אל תתלהבי - הוא לא מפלצת שאת נלחמת נגדו. פרק ממש טוב!!!
אהבתי את וילו ואת פרד!! חחחח חמודות!! נכון שפרד היא גרסה מוקדמת של וילו?

Loves Bitch

New member
ת'אמת

גמני תהיתי למה השמש לא נעלמה בסאנידייל אין לזה הסבר הגיוני שידוע לי עליו ובקשר לפיית' מכסחת את קונור הוא בן של שני ערפדים יש לו כוחות של שני ערפדים מכאן נובע - פיית' הייתה נחמדה שהיא לא שיפדה לו ת'תחת

g a g a

New member
אבל אנדרוגני זה משהו אחר לגמרי ../images/Emo12.gif

איך עובדת היות הוריו שני ערפדים קשורה לזה שווילו כינתה אותו אנדרוגני? אנדרוגני היא מילה שקשורה למין לא ברור (כלומר גבר נניח שנראה כמו אישה או אישה שנראית כמו גבר). אם יש הגדרה אחרת למילה, אנא האירו את עיניי.

Loves Bitch

New member
לא עניתי על זה.

היא כתבה "ולדעתי פיית' כיסחה לו ת'צורה יותר מדי בסוף. בסדראת קוטלת ורצית לעצור אותו אבל אל תתלהבי - הוא לא מפלצת שאת נלחמת נגדו." הגבתי לקטע הזה

יסמין@

New member
בגלל השיער החלק והארוך

והפנים החלקות והעדינות שלו הוא נראה לה קצת נשי.

קידבו

New member
אם לא היה הסיום, (אולי ספויילר)

שכמובן אני לא אכתוב כדי לא לספיילר, קונור היה יכול להיות גבר כל כך מתוסבך. בן של ערפד עם נשמה וערפדית צמאת דם, אבא של תינוק/ת כשהאמא רק לפני כמה ימים החליפה לו חיתול, ללא ספק חצי תסביך אדיפוס (רוצה להרוג את אבא שלו, מזל שהוא לא הכיר את אמא שלו, אולי היה נולד גם להם ילד), חי במימד הגיהנום הגרוע ביותר במשך 18 שנה. ונראה באמת קצת כמו בת. מעניין מה הכי מתסבך מבין הדברים האלה...

PopPy

New member
למה חצי תסביך אדיפוס.

קורדי היא הדבר הכי קרוב לדמות אם שיש לו..

kittycatbone

New member
אבל היא לא האמא האמיתי הביולוגית

שלו, אז זה *פחות* איכס, וגם יותר בריא מבחינה גנטית
להמשך העונה..
לא שיש איזה משו נורמלי בג'סמין שצריך לדאוג על פגם גנטי

קידבו

New member
הם אמרו שההחשכה תתפשט

לשאר העולם. האמת זה באמת דיי מוזר אבל אני מניח שאפשר להסביר את זה כך שלא שהשמש כבתה באמת, כי אז כל החיים היו מפסיקים, אלא יותר משהו שחור שכיסה את השמש באיזור של לוס אנג'לס. משהו כמו שהיה בסרט "מלחמת העולמות" שהם החשיכו את השמיים, אבל יותר מגבוה ויותר נקודתי ככה שכביכול נקודה אחת בשמיים החשיכה את כל L.A. ככה שלפי זה זה התחיל בL.A אבל ההחשכה הזאת תתפשט לשאר העולם עם הזמן, למזלנו אנג'לוס הרג את החיה ובלי להתכוון ביטל את הכישוף.

למעלה