Angel - 4x15 - Orpheus

../images/Emo58.gif אנג'ל עונה 5, זה לא אשמת

השחקן, הדמות שלו פשוט כתובה בצורה שקשה שלא לשנוא אותה. קונור הוא הדמות אולי הכי מתוסבכת בוורס והדברים שהוא עושה (מנסה להרוג את אנג'ל, שוכב עם קורדיליה באע) לא בדיוק מעוררים אמפטיה לדמות שלו. לדעתי ווינסט הוא שחקן מצויין, ומספיק לראות איך הוא גילם את קונור בעונה החמישית (פרקים 518,522), כשקונור היה נער מאוזן מבחינה רגשית אחרי שמחקו לו את הזיכרון, כדי לראות שהמשחק שלו הוא לא הבעיה. הוא שיחק את קונור בצורה שונה לחלוטין ממה שאני רגיל והוא עשה את זה בצורה אמינה ומשכנעת. ובנוגע לספין אוף על קונור ודון שמישהו פה הציע, אני כבר יכול לראות אותם מתווכחים על מי יותר מתוסבך- דון- "אני הייתי כדור אנרגיה, ואלה מטורפת ניסתה להרוג אותי." קונור- "אני נחטפתי למימד אחר וכשחזרתי הייתה לי אובססיה להרוג את אבא שלי, ושכבתי עם קורדיליה שחיתלה אותי לפני שנחטפתי." דון (עם הבעת פנים מבועתת)- "באפי מה אמרת, שנייה אני באה." קונור- "אני לא שמעתי כלום, לאן את הולכת." דון- "אחותי קוראת לי." קונור- "זה בסדר אני לא מטורף, מאז שמחקו לי את הזכרון אני שמח ומאושר." דון יוצאת מהחדר בריצה מטורפת. קונור מרים את הטלפון ומצלצל למישהו- "דוקטור, זה שוב קרה. כל פעם שאני מספר לאנשים על העבר שלי הם בורחים מהחדר". קונור מנתק את הטלפון ומתחיל לשיר בלחש: Self-esteem is for everybody Self-esteem is for everyone You can dream and be anybody But self-esteem is how you get it done. Self-esteem is how you get it...

קידבו

New member
בדיוק גם אני כתבתי כמה הוא מתוסבך

בהודעות למטה. מסכן קונור....

פרק מצויין!

פרק שממש נהניתי ממנו. יש בו הרבה קטעים מצחיקים. וכרגיל עם בימוי ממש טוב. ההתחלה הייתה יפה. הרעיון עם הסם היה יפה. כל המעברים בין הטיפול בפיית' לטיפול באנג'לוס היו טובים. אהבתי שלורן הוא זה שישר טיפל בפיית'. הצחיק אותי איך שקורדיליה דחפה את קונור, אהבתי שבנו את זה שמה ששולט בקורדי, קשה לו יותר ויותר להתנהג כמו קורדיליה. כל הטיול הקטן במוח של אנג'ל היה גדול ומצחיק. אהבתי שפיית' ירדה על אנג'לוס, וצחקה בקול (וחתכו את זה באמצע), זה היה משעשע. היה כיף לראות את ווילו. אהתי ממש שפרד התחילה להתנהג כמו פרד הרגילה, הצחיק אותי שווסלי היה בהלם לראות כמה פרד ו-ווילו דומות. היה ענק הקטע עם הכלב. פשוט גדול. כל המפגש של ווילו עם קורדי היה משעשע ביותר. אהבתי את הקריצה לימים של סאנדייל (הטון דיבור והמהירות), כל הקטע עם הסכין היה פשוט קורע. כל הקטע של אנג'ל כדיסקו מן היה פשוט ענק. קרע אותי לגמרי. ואגב, המוכר בדיינר לא היה אלייז'ה ווד? אני כמעט בטוח שזה הוא. אני מת על כל הירידות הקטנות של אנג'לוס על אנג'ל. השיחה בין ווסלי לווילו הייתה משעשעת, כל הקטע שאמרה שהיא הורידה את העור ממישהו חי וכל הקטע שנהפכה לרעה וכו'. הקטע של פרד והפעמונים היה משעשע. כל המאבק בין קורדי לווילו היה מגניב. היה גדול כשקורדי אמרה שהיא נשכה את הלשון שלה. אהבתי את זה שפתאום אנג'ל נכנס להזייה, נקרעתי שאנג'לוס אמר "אף אחד לא מבין שאתה נלחם נגד האלטר אגו שלך?". נקרעתי שקורדי שברה את האגרטל על קונור, כדי ששברי הזכוכית יתמזגו עם אלו של הצנצנת וקונור לא יחשוף אותה. אהבתי את זה שאנג'ל הסביר לפיית' לגבי עונש וכו'. סוף סוף מישהו מרביץ לקונור. היה כיף לראות את זה. נקרעתי שפרד התחילה לדבר על הספרים וכו', לבסוף ווילו אומרת לה שהיא יוצאת עם מישהי. זה משעשע ביותר. היה נחמד לראות את החיבוק של ווילו עם אנג'ל. אהבתי את הסיום, השמלה השחורה שקורדי לבשה, והצילום האחרון זה כמובן הבטן התפוחה של קורדי. פרק פשוט מצויין, שממש נהניתי ממנו. ופעם אחרונה פיית'!

kittycatbone

New member
מה שבאמת הצחיק אותי היה...

כשווסלי שאל את ווילו אם משהו השתנה מאז שהוא עזב את סאנידייל, כלומר אצלה... והיא ככה "הכל אותו דבר".. הממ.. שכחה לציין איזה משו על זהות מינית?
וה"אני תפוסה" הכייי קורעXDDDDDDD אחח.. בואו נפתח רשמית סוג הערצה לזוג- ווילו ופרד. זה יכול להיות גאוני
(למרות שזה ברור שאני לא הראשונה שחושבת על זה..
)

City Of Angel

New member
ווילו אין דה סיטי ../images/Emo24.gif

פרק יפה! קרב ענקים בתוך המלון, קרב אישיויות בתוך אנג'ל (מין המשך לפנטזיה שלו מ-Aweking), אהבתי את הרעיון של של הסם המכושף ש"קישר" בין אנג'ל לפיית' (במעט שהיא הופיעה פיית' היא אחת הדמויות הכי פצועות של הבאפיוורס) וכמובן את אנג'ל בלוק של הסבנטיז. בקיץ האחרון ווילו הייתה הרוע הטהור וקורדיליה הייתה ישות עליונה. דומה ווילו ופרד פשוט צמד מושלם. חבל שווילו תפוסה קונור שוב "מועד". מישהו כבר צריך "למעוד" אותו מהמסך. זכרתי שווילו עזבה את עונה 7 של "באפי" לפרק אחד לאל.איי, אבל בין כל הבלגאן שיש בסאנידייל אף אחד לא שאל אותה מה היא עשתה שם, או התעניין בזה שהיא עשתה כישוף אפל ענקי, והיא גם לא מסרה לבאפי שום ד"ש מאנג'ל. וטוב לדעת שאפשר לקנות בebay חומר על פי השאול

לגבי העונה ה7 בבאפי.

יש קטע ב"דירטי גירלז", שפיית' ובאפי יוצאות לפטרול, אז פיית' אומרת לבאפי שאנג'ל מוסר לה ד"ש, באפי שואלת מה היה שם, ואז בדיוק הן מוצאות את הבקתה של כיילב. חוץ מזה אין אזכור.

MoGanC

New member
פיית' אומרת

שהיא היתה בטריפ מוח עם אנג'ל,ואז הם מוצאים את הבקתה. =]

Arielcohen

New member
../images/Emo26.gifWow!../images/Emo2.gif

נחמד לראות שוילו ופרד בעצם די דומות. פרד לסבית?
הקשר הרופף בין העלילה של הסדרה לעלילה המקבילה ב"באפי". לא מבקש הרבה, רק שאולי במקום לומר "זקוקים לי בסאנידייל" פיית תהיה יותר ספציפית? אולי קורדי והיא ידברו לא רק על אנג'ל (כאילו, זה רק אני או שהיא פעם אהבה את זאנדר?)? אולי כשווסלי שואל את וילו "מה חדש" (לא בניסוח הזה) היא תענה משהו קצת יותר מפורט מ"כמה דברים קטנים"? אני מוכן להביא לה רעיונות לתשובה - "אני לסבית", "הרוע הראשון מנסה להשמיד את הקוטלות", "אהבת חיי נרצחה ואני מנסה לפצות על זה עם פרחולה פונטציאלית", "זאנדר נטש שנה שעברה את ארוסתו בחתונה", "יש סיכוי שהכישוף יהפוך אותי לBad ass willo", "ג'יילס חזר ללונדון, אבל עכשיו הוא שוב בסאנידייל", "יש מליון ערפדי על מתחת לפי השאול" ועוד ועוד ועוד.... קצת, טיפה מידע על הביג דיל שמתרחש 5 שעות משם! יש קנוניה עולמית להשמדת הקוטלות! למה לא להזכיר, למה?
מרגש שווסלי מודע לעצמו עד הסוף וממש נפתח לוילו כמו שהוא לא נפתח די הרבה זמן... "Oh, you know, there's some things you can only tell a stranger". "You're not a stranger".
קורדילה כבר ממש ממש מוזרה.... אם בתחילת העונה היא סתם נראתה קצת תלושה, היא כבר לא מתנהגת כמו קורדילה אלא כמו משהו מאוד מפחיד, מה שמתאים לעובדה שהיא הייתה האדון (אדון! מאסטר הוא מלך הערפדים שבאפי הרבה לפני איזה 7 שנים) של החיה... מה נסגר עם התינוק שלה? וחמור מזה, מה היא לבשה בסוף הפרק?!
פיית ואנג'ל בסיור במוחו של אנג'ל.... זה ללא ספק נשמע אדיוטי, אבל סה"כ זה עבר מסך די טוב, מתחינת התסריט, האפקטים וכל השאר
אולי הפספוס של הפרק בעיני.... פגישה בין לורן לוילו! לא הייתה! כל כך ציפיתי לראות אותו קורא לה "דארלינג"... ולראות אותם מנהלים שיחה קצרה וקומית.... הפונטציאל!
פיית וכל מה שקשור אליה
סה"כ, פרק מבריק. למרות שהסדרה תמיד משתפרת, שוב הוכח שכל מה שקשור לבאפי ומגיע לאנג'ל משפר את הסדרה (גם אם זאת סתם הערה צינית). עלילת אנג'לוס הייתה אחת הטובות ב"אנג'ל", ומעניין אם יצליחו לפתח את העלילה בפרקים שנותרו וליצור סוף מספיק טוב לעונה כל כך מדהימה....

kittycatbone

New member
הו אל תדאג לזה..

סוף העונה *יהיה* מדהים.. אבל בצורה הכי פחות צפויה שיש

נמ

לפי מה שאני הבנתי...פרד לא לסבית...היא עם גאן או ווס או משו כזה לא? (לא ממש רואה אנג'ל...) ומה שכתבת על הקשר של העלילות בבאפי ואנג'ל אני ממש ממש מסכימה איתך בכל מילה... במיוחד ב"אהבת חיי נרצחה ואני מנסה לפצות על זה עם פרחולה פונטציאלית" גאוני

City Of Angel

New member
לא יכול להיות יותר קשר עם באפי ../images/Emo31.gif

מבחינת התסריט פשוט לא יכול להיות בין הסדרות יותר קשר ממה שיש עכשיו: קודם כל בגלל שמעונה 3 של אנג'ל הסדרות משודרות ברשתות שונות לגמרי, דבר שני בגלל שחלק גדול מצופי אנג'ל (כולל כאן בפורום) לא רואים באפי ולהפך ולא יכול להיות מצב שלא יהיה להם מושג מה קורה, ובעיקר כי ג'וס רוצה לשמור כמה שיותר על ה"עצמאות" של אנג'ל, כלומר לדאוג לזה שהיא תהיה סדרה בפני עצמה שאחרי עונה אחת כבר לא צריכה יותר ביקורים של חברים מ"באפי". לנו צופי באפי, "כמה דברים קטנים" שווילו אומרת שקרו בסאנידייל ב-4 השנים האחרונות מעלים חיוך אבל להרבה אחרים הם לא אומרים כלום ואי אפשר לפרט עליהם יותר מדי. חוץ מזה שווילו ו-ווסלי (אוף כמה ו') לא היו כאלה חברים אף פעם ככה שאין שום סיבה שהיא תספר לו יותר מדי (למרות שבמציאות הם נשואים ו-ווסלי מתכחש לתקופה שהוא היה בסאנידייל אז זה מתאים. את כל העניין של הראשון אני מניח שווילו סיפרה לחבורה "מחוץ למצלמות" אחרת למה הם שלחו את פיית' איתה ופרד נתנה לה ספר על פי השאול. בקיצור, אין שום קשר בין האפוקליפסות למרות שהם מרחשות בעצם באותו הזמן ובמרחק של שעה נסיעה (איך הגעת ל-5 שעות?).

קידבו

New member
לא רק זה, גם שניהם

בסוף העונות המקבילות הקודמות (באפי-6, אנג'ל-3) שניהם, הזוג הנשוי של הסדרה ששניהם התחילו כחנונים של הסדרה והיו תמיד בצד העורפי מאשר בקרבי, היו במקום מאוד אפל כאשר אחת כמעט השמידה את העולם והשני פשוט היה כמעט השתגע. חח, איזה תיאום יפה.

רייל

New member
פרק נהדר, באמת

נהניתי מכל רגע פרד הייתה נורא יפה הפרק. אחח, ווילו.

קידבו

New member
5 סיבות למה אני אוהב את הפרק הזה

1. פיית' 2. ווילו- רגילה ושחורת עיניים 3. הדיאלוג בין ווסלי לווילו שהיא מנסה לגרום לו להרגיש שגם הוא היה רע ולנחם אותו. 4. אנג'ל VS אנג'לוס. הגיע הזמן באמת! 5. ווילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן גם את כל הקטע בתוך הראש של אנג'ל אבל זה כבר כל הפרק ^^.

דאמ איזה פרק!

בהתחלה חשבתי שפיית' בזריקה לעצמה מים קדושים.. שלדעתי גם היה עובד. אולי אפילו יותר טוב מאורפיאוס מהיום אני רשמית שונא את קונור. רק בגלל שהיא שכבה איתך זה לא אומר שאתה צריך להיות הפאפי שלה ולעשות כל דבר שהיא אומרת לך בלי לחשוב פעמיים. אידיוט. לא ממש הבנתי מה הלך בראש של אנג'ל במהלך הזיכרון הרביעי (אני אשמח אם מישו יסביר לי) אבל זה לא מנע ממני לאמר "ייאי קרב בין אנג'ל ואנג'לוס!" (או לפחות לחשוב את זה) איזה כיף ווילו בLA! אהבתי את הקטע שהיא חושבת שפרד מתחילה איתה וכמובן גם את jar go smash? Does anyone else think their relationship is kinda....icky? כן.. אני ובערך כל מי שרואה אנג'ל אני לא זוכר באיזה קטע אבל בקטע מסוים עם קורדיליה זרקתי עליה כרית כי היא ממש עיצבנה אותי ודבר אחרון- נכון שהקטע שווילו מתעדכנת עם קורדיליה מזכיר לכם את באפי ואיימי?

Loves Bitch

New member
כ"כ XD חשבתי שאני היחידה ששמה לב

לזה הקטע שבאפי ואיימי כזה בחדר של וילו how`ve you been? dead. you? rat

גמני חשבתי על זה!

זה בדיוק הדיאלוג הקצר בין באפי ואיימי, עם שינויים קטנים. ... נחמד שעוד שמו לב לזה, אני לא משוגעת! Yay.

למעלה