Angel - 4x14 - Release

ביטוי שפיית' שאלה מתחום התקשורת,

שם הוא משמש להודיע שהמסר עבר באופן ברור.. משהו כזה, לפחות. מיה.

פיית' והמכות.. אאוץ'.../images/Emo168.gif

זה היה פשוט קשה מנטלית לראות איך הוא עושה מפיית' סמרטוט. הוא ו-ווסלי. אומרים לה כמה שהיא אפס וכמה שאף אחד לא אוהב אותה, ואיך שהיא נשברת. פיית'י.
הסוף היה מאוד מותח.

פרק מצויין.

לדעתי פשוט עונה משובחת. ההתחלה הייתה ממש יפה. הצילום היה מצויין. היה יפה וסימבולי לראות את ווסלי מגיש לפיית' את הקרח במגבת. ולראות את פיית' בכל צורה זה סקסי. והקטע שהיא התחילה להטיח אגרופים בקיר היה יפה. כל הקטע של אנג'לוס בבר היה משעשע. היה כל כך מצחיק שהוא התשגע מכך שהקול דיבר אליו. וכל הקטע עם הנרקמוניות והערפדים ברקע היה עצוב (אני אוהב שבסדרה מכניסים את הדברים האלו בכל מיני צורות). אהבתי איך שאנג'לוס עוקץ כל פעם את "הקול". לפחות בפרק הזה היה יחסית הרבה פרד. כל כך חמודה. כל סצנה עם קונור וקורדיליה זה
מצחיק לראות את לורן עם אקדח. היה משעשע כל הקטע עם ה"קמע" שאנג'לו כיבכול הביא. היה קורע שכתוב על זה "מייד אין צ'יינה. קרע אותי שפרד פגעה בלורן. אהבתי איך שמחליקים את זה שבעצם ווסלי ופיית' מתפקדים כתופה-קוטלת. קרע אותי לראו תאת אנג'לוס עם המשקפיים, זה היה קורע. הצחיק אותי איך ש"הקול" צעק עליו. הקטע שווסלי דקר את הנרקומנית, היה פשוט גדול ומפתיע. אני אוהב את הדמות של ווסלי כך מאוד. בקטע שהוא "ירד" על פיית' וניסה להחזיר את "החיה" שבה, ופיית' שולטת בעצמה. בעצם מוכיח לנו כמה פיית' השתנתה וכך ווסלי גם רואה זאת. סצנה שהיא שוב ביחסים של צופה-קוטלת. הנשיקה בין גאן לפרד הייתה חמודה. כל סצנת הקרב בין אנג'לוס לפיית' הייתה טובה. היה מגניב איך שהוא העיך את אנג'לוס דרך הפיגומים. היה מגניב לראות שאנג'לוס ניסה לשגע את פיית' ולא הצליח. ועוד קטע שבו מבליחים את יחסי הצופה-קוטלת, שבעצם אנו רואים מעין "תיקון" למה שהלך ביניהם. הוא בקטע שפיית' אומרת לאנג'לוס שווסלי אמר לה שהוא ינסה לשגע אותי וגם נתן לה את הסכין. הסוף היה גדול ויפה. אה, עוד משהו. פיית'!

g a g a

New member
פרק חביב

אהבתי:
את הכוריאוגרפיה המצויינת של סצנות הקרב בין אנג'לוס לפיית'.
את המשחק המצויין של דיוויד, אלקסיס ואלייזה.
את לורן. אבל that goes without saying
ווסלי הקשוח לעומת ווסלי הלפלפון של העונות הראשונות (על אף שגם אז הוא היה נורא נורא חמוד ופוצקי כזה).
הסוף שהשאיר אותי צמאה לעוד. לא אהבתי:
סצנות קורדי-קונור. מתכון בטוח להקאה
הפרק לא ממש זרם. לא יודעת לשים את האצבע בדיוק על מה שהטריד, אבל פשוט לא זרם לדעתי.
את קורדיליה כ- new villain
תוחזר קורדי של העונה הראשונה לאלתר

kittycatbone

New member
את האמת.. ../images/Emo58.gifלפרק הבא..

הפרק היחיד שבה אהבתי את קורדי כרעה היה הפרק שווילו "נלחמה" בה עם הקסמים... חוץ מזה היא באמת כל הזמן מעצבנת..

בקשר לפיית'

בתור אחת שראתה ממש מבאפי[ודי מצטערת על זה], מה בדיוק היה איתה שם? אל מה אנג'ל ווסלי ניסו להגיע? איך היא הייתה? תודה. :]

aderettz

New member
פיית'...

כידוע פיית' הגיעה לסאנידייל אחרי מותה של קנדרה בסוף העונה השנייה, רדף אחריה ערפד עתיק שהרג את הצופה שלה. בתחילת העונה השלישית, פיית' הייתה הילדה הרעה, שנסתה לגרום לבאפי להשתחרר גם אם ע"י פגיעה באחרים. היא חצתה את הגבול כאשר היא הרגה בן אדם בטעות. ההתנהלות של ווסלי שהיה הצופה של פיית' ובאפי, הייתה לקויה ביותר. הוא הסגיר אותה למועצה שהייתה אמורה לחנך אותה מחדש. פיית' בגללו איבדה את האמון האחרון שעוד היה לה באנשים, והיא פנתה לראש העיר, לרוע. פיית' חוותה חיים קשים ועברה כנראה התעללות שהייתה צעירה, משהו בדמות ההורים שהייתה לה, הייתה דפוקה מאוד. בסוף העונה באפי הכניסה אותה לתרדמת לאחר שפיית' ירתה חץ מורעל לאנג'ל. הדם שלה היה אמור לרפא אותו. כשפיית' חזרה לחיים, היא החליפה את הגוף שלה עם באפי ושכבה עם ריילי. המועצה שרדפה אחריה, תפסה את באפי שהייתה בגופה. לאחר שהן החליפו את בגוף בחזרה, פיית' פנתה ללוס אנג'לס וחברה לוולפמן אנד הארט להרוג את אנג'ל. היא חטפה את קורדיליה ועינתה את ווסלי שעות. לאחר הרבה קרבות ודם, אנג'ל הצליח להחזיר את פיית' למוטב. היא החליטה ללכת לכלא, לכפר על המעשים שלה. מקווה שעזרתי...

aderettz

New member
אז מה היא עשתה איתה?

הרביצה לה או משהו נכון? אני זוכרת שהיא הייתה חבולה והיא ווסלי התעצבנו על אנג'ל שנותן לפיית' מחסה...

קידבו

New member
בטח שזוכר

הפרקים הכי אהובים וטובים (מבחינתי) מהעונה הראשונה הם הפרקים של פיית' ובאפי. פשוט מעולה.

קידבו

New member
absolutly awsome

אמרת כבר הכול, מה יש לי להגיד חוץ מפרק מעולה, המשך מעולה, קשה לחכות, גם כשזאת פעם שניה שרואים את זה. ולסיום, פיית'!!!, קטע הנשיכה בסוף פשוט לא מהעולם הזה! כשראיתי את זה בפעם הראשונה לא יכולתי לחכות להמשך! פיית' כערפדית?! לא יכול לדמיין את זה!! (תחשבו מה זה קוטלת ערפדית, כוח של קוטלת ושל ערפד. עכשיו זה כוח!)

MoGanC

New member
כאילו מה? (../images/Emo58.gif)

באמת חשבתם שהיא תהיה ערפדית? כלומר,אני יודע שהעונה הזאת היו בה טויסטים,אבל ברצינות! אולי זה רק אני,אבל בשום שלב אחרי סוף הפרק הזה לא חשבתי שיש איזה שהוא סיכוי של מצב שפיית' תהפוך לערפדית.זה נראה כמו מובן מאליו שזה לא יקרה...אבל זה רק אני.

קידבו

New member
זה ברור ../images/Emo58.gif

אבל עדיין, נחמד לדמיין, העובדה שידעתי שאין ממצב שהיא תהיה ערפדית רק מתחה אותי עוד יותר ממחשבה של "מה לעזאזל קרה שם?"

Rose131

New member
וואי זה היה פרק ענק../images/Emo79.gif

איך זה היה יפה שפיית שברה את האמבטיה. אוי ושהיא רצתה להרביץ לוס.. מה קרה בדיוק שהיא עינתה אותו? ומה בדיוק עושים בבית זונות הזה? זה היה ערפדה או אישה זאת שווס תקע בה סכין? ואיך קונור שד?! ואנג'לוס אשכרה הולך לציית לקורדי?! איזה הזוי..

IDOffryn

New member
תשובות

1. בעונה הראשונה היא עינתה אותו כי היא הייתה פסיכפוטית (סיפור ארוך שעוד מתחיל מהעונה ה3 של באפי) ואז אנג'ל עזר לה להשתנות ואז הסגירה את עצמה למשטרה. 2. בבית זונות הזה הנשים עם בעצם כלי קיבול ללקיחת שמים לערפדים. הבנות (אנושיות לגמרי) בעצם מזריקות לעצמן סם כלשהו ואז שהערפד שותה ממנה היא והערפד מקבלים ראש טוב. 3. אממ קונור לא שד, אבל אחרי הכל הוא בן של 2 ערפדים אז בטח יש לו איזה משהו במקולקולות של הגוף או משהו כזה. 4. תראי כבר בעצמך בהמשך :) 5. כן. זה בהחלט הזוי.

למעלה