Angel - 4x14 - Release

Rose131

New member
תודה../images/Emo79.gif

אני באמת בגמילה מספוילרים אז לא לכתוב לי שאני לא אתפתה
אע... קונור חמוד. חבל שהוא עף מהמרפסת...XD איך הערפדים שותים את הדם של הבנות ולא הורגים אותן? ולמה לזזל הבנות מסכימות?

קידבו

New member
מאותה סיבה שריילי הסכים

נותן להם ריגוש, כנראה ההרגשה הזאת שהם יכולים למות מעוררת אותם. עושה להם טוב כנראה העובדה שהם קרובים למוות. והתוספת של הסמים מלפניכן רק מגבירה את האפקט. אם אינני טועה יש גם כאלה שמשלמים לערפדים כדי שינשכו אותם, לא להריגה או לערפוד, רק בשביל ההרגשה הזאת של כמעט מוות.

Loves Bitch

New member
סאדו מאזו. שמעת על זה?

יש את המשפט המפורסם מהשיר של ה - Goo Goo Dolls You Bleed Just To Know Your Alive הם יישמו את זה חזק.

City Of Angel

New member
../images/Emo188.gif God speaking??!

אני כבר התייאשתי מלנסות להבין את העונה ההזויה הזאת: קורדיליה שוכבת במלון בהריון מהבן של אנג'ל ובעזרת כדור בדולח מאיימת על אנג'לוס בטלפתיה (כאילו אלוהים מדבר) שהיא תחזיר לו את הנשמה? אה או.קיי.. Drugged Vampire: Whatever you're on, man... I'll give you the girl for a gram משפט ענק!! צריך להודות שהפאנג גאנג חבורה די עלובה במצבי אפוקליפסה. אנג'לוס לא עשה בינתיים שום דבר מפתיע במיוחד, אני לא מבין למה גאן היה בטוח שהוא יחזור למלון (למה שהוא לא יחזור?!). ומה הם לא מבינים? אנג'לוס בדיוק כמוהם מנסה להבין מי עומד מאחורי החיה. ידעתי שאנג'לוס ינחש שהם יעשו כישוף הגנה על המלון, אבל ציפיתי ממנו למשהו קצת יותר אכזרי ומתוחכם כמו לשחוט את שלושת הקוסמות או משהו.. בכלל עם לורן, קורדי וקונור הכישוף הזה די חסר תועלת. אהבתי את הקטעים בפאב, אני אוהב שדים מצחיקים ("אה אה אני אנג'לוס אני רע"). פיית' בסצינה שוטפת מעצמה את הדם, מתנקה מהעבר המרושע שלה. הכל מתחבר לי עכשיו, זה באמת נראה לי לא הגיוני (ולא ג'וסי) כשהיא הגיע לעונה 7 של באפי טובה וטהורה כאילו כלום לא קרה. ווסלי, מזכיר טיפה את באפי של עונה 7, מוותר על כל העקרונות שהיו לו וממש לא אכפת לו אם יהיו עוד כמה קורבנות (ואולי אפילו הוא עצמו) בדרך להצלת העולם. לא פרק גדול

אנג'לוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרע אותי הצעקה הזאת.. אני כל כך אוהבת את אנג'לוס.. הלוואי ולא ימצאו את הנשמה שלו לעולם

kittycatbone

New member
יו אני לא היחידה../images/Emo6.gif

בהחלט מצחיק
גם אני נקרעתי כשהיא צעקה ככה

Loves Bitch

New member
את ממש לא היחידה ../images/Emo6.gif

בקטע שוהא צועק על קורדיליה "מה תעשה, תביא לי מיגרנה?!" הייתי כבר על הרצפה מרוב צחוק

למעלה