Angel - 4x12 - Calvary

../images/Emo129.gifCalvary../images/Emo16.gif

מגיבה קצת באיחור, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא, לא? פרק מעולה. שינוי מרענן, כי לא ממש אהבתי את הפרקים האחרונים. השמאן בהתחלה היה חמוד.. Must acquire better guards. וגם הקטע עם- You're screwed. גאן ופרד מדברים, יש מתח כ"כ חזק ביניהם.. גאן מוציא משפט נחמד. Now, instead of just worrying about the big bad Rocky, we got Darth Vampire living in the basement. היו כמה אזכורים לסטאר וורס בפרק הזה. פרד אומרת לו, הפעם המאה אלף, כאילו היא מנסה לשכנע את עצמה, שאלה רק מילים. כל מילה ומילה שאנג'לוס מוציא פוגעות בכל אחד כ"כ חזק. ולילה! כ"כ שמחתי כשראיתי אותה! דיי רמזו את זה כשהראו אותה ב-Previous אבל בכל זאת שמחתי כ"כ! החיוך המרושע והמתחכם הזה חסר לי בזמן האחרון. Evil doesn't have to mean sloppy. אנג'לוס יורד עליה קצת, פוגע בה בכל הדברים שהשתבש בחיים שלה.. But there is a bright side—you have a devoted boyfriend who loves and cares-0h,wait. You don't. Your life really is crap. פרד וגאן נפרדים.. I'm tired of you looking everywhere but at me. ובדיוק אז ווסלי נכנס. Like that. פרד שואלת אם היה להם מזל. Yeah, but it was all bad. הם שמים לב ללילה, והיא בורחת. ווסלי תופס אותה והם מדברים. לילה אמרה שזו לא היא שרצתה את אנג'לוס, אלה היו "וולפראם והארט". היא מודה שיש בה יותר מחברת עורכי הדין המרושעת שם עבדה. היא גם עצמאית כבן- אדם. היא אומרת לווסלי שהיא אנוכית, ולכן זה אף פעם לא היה הולך ביניהם. רואים שהיא אוהבת אותו. היא לא מוכנה להודות בכך, אבל זה נכון. מגלים שלחיה יש בוס. שיט! איזה באסה.. :( אנג'לוס יורד על החבורה, How did you survive this long being so retarded? שורה ענקית. אנג'לוס גדול. פשוט מעולה. לילה הייתה תוספת מעולה. גם כי זו לילה והיא תמיד מוסיפה קצת הומור "וולפראם-הארטי" וגם כי היה נחמד שיהיה עוד מישהו בחבורה. אנג'לוס פוגע בגאן כ"כ חזק. בכל הנקודות הרגישות. you just weren't dark enough. מזכירים את הכדור של ת'סולה- ביקומינג! ביקומינג! לורן חוזר ולא מבין מה "כלבת העל" עושה פה. לילה מוציאה משפט ענק שהוא כ"כ היא, לכן אני אוהבת אותה כ"כ. Kill you all in a bloody shower of violence, but hey greater good. ווסלי יורד לאנג'לוס, אחרי כמה זמן גם פרד. אנג'לוס מדבר על היופי של ווסלי.. Man, I'm telling ya... man, if I swung that way... Look at him all rugged and handsome and brains... man, he's damn-near perfect. ווסלי מצידו אומר לו "תודה". ואז הוא מפיל את הפצצה.Except the part about banging Lilah for the past six months. פרד צוחקת בעצבנות, מסתכלת על ווסלי. הפנים שלו מלאות אשמה. ופרד ממלמלת משהו ועולה למעלה. אפילו שמחתי שיש שדים חדשים חוץ משד האבן הזה.. פרד עם תלתלים! פרד עם תלתלים! זה מוזר, אבל ממש יפה.. עוד לילה- It's just like being at work, except suits by Liberace. לורן עדיין כועס וקורא ללילה "זיהום מהלך".. Nice. ווסלי ולילה מדברים. מגלים שללילה אין לאן ללכת. ועוד משפט של לילה שלא יוצא לי מהראש- And if they do pull it through, well then braid my hair, and call me Pollyanna. לא תרגמו את זה בדיוק אבל זה ענק.. פוליאנה. לילה ופרד רבות קצת.. ודיי אפשר לראות שזה לא אנג'ל, חוץ מכמה שניות שלא ידעתי מה לחשוב. לורן כזה חמוד! הוא כ"כ מתרגש מזה שהוא שומע בשירה שזה אנג'ל. Oh yes. Yes! Sweet fancy B.J. Thomas, it's him. It's Angel. לילה ממלמלת לה משהו, שכמובן העלה חיוך על פניי. כמעט כמו כל משפט שיצא מהפה שלה הפרק.I can't believe we didn't crush you people years ago. אנג'לוס יוצא מהכלוב ויוצא להציל את העולם. איזה חמוד.. Is there no fast food left in Los Angeles? לילה וקורדי נשארות במלון ואנג'לוס מופיע פתאום. הוא חמוד כ"כ.. נותן ללילה 10 שניות להתחיל לברוח. 10.. 9..8.. ומזמזם לו- Lilah... Oh, Lilah... קורדי צצה פתאום משום מקום, ו.. תוקעת בלילה סכין? מה זה צריך להיות? אני לא יכולה לחכות לפרק הבא!!!! מיה.

City Of Angel

New member
../images/Emo41.gif Calvary../images/Emo188.gif

נתחיל מהשורה התחתונה - לא אהבתי את הפרק. שתי הפרקים האחרונים (כמה שהם חשובים) הם ירידה ברמה לעומת תחילת העונה המטורפת הזאת, ואני מקווה שזה לא ימשיך ככה, כי אני אוהב עונות מטורפות. האמת? הרגשתי שזה לא באמת אנג'ל. כולנו ראינו שקורדיליה לא באמת קיבלה חיזיון (מה היא כן קיבלה זאת שאלה מצויינת), באמת יש יותר סיכוי לזכות 6 פעמים בלוטו מאשר לזכות בהתערבות משמיים, ולא יכול להיות שברגע שהנשמה חוזרת אליו הוא אנג'ל יתחיל ב-"I'm sorry". רואים זה לא הוא. . גאן ופרד (ז"ל) - חבל, פשוט חבל. הם היו זוג מצוין, שני ניגודים מושלמים. הסיבה להתפרקות החבילה, הרצח של פרופסור סיידל לא נראת לי אמינה, בשביל זוג שלמחייתו מחסל כל מה שזז. לא ברור לי מה קורה עם "וולפראם אנד הארט" - אז או.קיי כל העובדים מתו, אבל זאת לא אמורה להיות חברת ענק עם סניפים ברחבי העולם שנשלטת בידי השטן? כי אז מוות של העובדים האנושיים בסניף אחד לא צריך להוות יותר מדי בעיה, ולליילה צריך להיות לאן ללכת. וכשחושבים על זה, ווסלי וליילה לא שיקרו - באמת היה לה מזל. אחרת למה החיה לא חיסל אותה במכה כמו את השאר ורק הוציא לה קצת מעיים?? ואנג'לוס.. מזה היציאות האלה האלה??! "בפעם הראשונה לא היית מספיק שחור".. "אם רק הייתי בקטע של גברים".. חחח פשוט גאון. ושהוא אמר לפרד על ווסלי ולילה הייתי בשוק וצחקתי גם על התשובה שלה ("זה לא ענייני") ווסלי.. כשסוף סוף הוא מקבל את מה שהוא באמת רצה (פרד) העבר שהוא מנסה לשכוח (ליילה) ואיפה הוא תופס אותה? בתעלת הביוב, איפה שהוא הוא זרק אותה סופית. לורן הוא היחיד מהחבורה שבאמת שונא את ליילה (טוב הוא היחיד מביניהם שהיא קדחה לו בראש). הודות לחבר מאוד-מאוד נחמד שלי (וגם לכמה מספיילרים מאוד-מאוד נחמדים כאן בפורום) ידעתי כבר שקורדיליה זאת לא באמת קורדיליה, אבל מה היא כן לא לגמרי ברור. ומה אתם אומרים, ליילה מתה?

רייל

New member
וזה נורא מוזר,

כי בביקומינג 2, אנג'ל לא זכר מה שאנג'לוס עשה ופה הוא מיד זוכר?! פישי פישי.

rds15

New member
הוא לא מיד זוכר

יש איזה כמה רגעים שבהם הוא מסתכל על החבורה במבט כזה של "מה?!", ואז הוא נזכר במה שהוא עשה כאנג'לוס ומתחיל להגיד כמה שהוא מצטער. אבל הוא באמת נזכר פה הרבה יותר מהר ממה שהוא נזכר בביקומינג.

זה לא היה אנג'ל

זה עדיין אנג'לוס, הוא פשוט העמיד פנים שהוא אנג'ל כדי שישחררו אותו מהכלוב ושהוא יוכל לצאת מהבניין בלי להלחם בפאנג גאנג. הוא עדיין היה חלש בגלל שהוא לא שתה דם, והוא העדיף להרוג אנשים חסרי הגנה מאשר להתעסק עם הפאנג גאנג.

Loves Bitch

New member
כי כל מי שהיה איתנו במרתף הפעם

היה איתו ועם באפי בסוף עונה שניה כדי לדעת שלוקח לו זמן להיזכר.

MoGanC

New member
אולי ככל שעובר זמן בלי נשמה

ככה גם לוקח זמן להזכר.

למעלה