../images/Emo141.gifSoulless../images/Emo17.gif
פרק נחמד. אבל אני פשוט לא מבינה למה כולם אומרים שזה פרק מעולה. לא התקדמנו כמעט בכלום. אז כן, ברור שאנג'לוס היה מעולה. אבל חוץ מזה.. טוב, Here I go. קונור נלחם בערפדים אקראיים ברחובות L.A, מזהה שהם לא מהעיר. Welcome to L.A. "תיירים.." זה היה דווקא נחמד, וקונור לא עצבן אותי כמעט בכלל הפרק, שזה כבר הישג כשלעצמו. לורן מודה לקורדי על התמונה של הכלבלבים הממוסמרים(איכס!), אנג'לוס מזמזם לו שיר שמח. זה עובר במשפחה. למי שלא זוכר.. Run and catch, run and catch, the lamb is cought in the blackberry patch. אנג'לוס ו-ווסלי מקשקשים להם.. אנג'לוס נזכר ב"קוטלת הזו", ווסלי מדבר על איזה כבוד זה כצופה לפגוש את אנג'לוס, זה שלמד עליו כה הרבה..Stop, I'm blushing. לורן מצא כינוי חיבה חדש חוץ משמות של מאפים- "קיווי". כמה יצירתי. אנג'לוס מנסה לפגוע בווסלי בכך שהוא מזכיר לו את הסיפור עם פיית'. וראיתי רקלפני כמה ימים את Five by five, וזה בדיוק מה שפיית' אמרה לו. I feel that it is kind of my duty to tell you that if you'd been a better Watcher, I might have been a more positive role model! אנחנו זוכים לראות חיקוי מצחיק ביותר של קורדי ע"י אנג'לוס, ואז גאן ופרד באים אליו.. אנג'לוס תופס את פרד בתנועה אחת מהירה שהקפיצה אותי מהספה לרגע, אומר לה לזוז קצת שמאלה.. קורדי מביאה לקונור חולצה של אנג'ל.if you don't like it, I could ask Lorne. ווסלי ופרד מתנשקים!!! ענק. ווסלי היה ממש גררר בסצנה הזו. בעקבות זה ווסלי וגאן רבים ואח"כ הולכים מכות.. על פרד. ואני יודעת שזה ממש ממש ממש שונה, אבל כשראיתי את זה פשוט עלה לי קול בראש, ולקח זמן עד שהצלחתי לזהות אותו. זה היה ספייק, ב-As You Were, והוא אמר לריילי The girl needs a little monster in her man. וכתוצאה מכך השוויתי מיידית את גאן לריילי ואת ווסלי לספייק, ואם חושבים על זה- ווסלי וספייק? מה בדיוק דומה? אבל תחשבו על המשפט של ספייק קצת, ותראו שאני לא משוגעת. (לא לגמרי).. ואז קונור יורד אל אנג'לוס. וזה מזכיר לו את דרלה, את אמו. ואת הולץ, האיש שהחשיב כאביו. ופוגע בו בעזרת זה. בעזרת עב אכילס הזה. סליחה על ההשוואה שוב, לכל צופי אנג'ל שמתנגדים להשוואה עם באפי, ושאלה 2 תכניות שונות- אני מתנצלת מראש. אבל אני אחת מאלה שכל דבר מזכיר להם את 'באפי', לא את 'אנג'ל', אז סליחה. מה שרציתי להגיד זה שאנג'לוס פה הזכיר לי את דארק ווילו(של סוף עונה6), כי שניהם מוציאים את הנקודות הכי חלשות מהאנשים, ופוגעים בהם כך. דארק ווילו עשתה את זה לדון, בכך שהבטיחה שהיא תחזיר אותה להיות A little energy ball, ודיברה עם באפי על ספייק.. בקיצור, זה עלה לי לראש. אנג'לו סמדבר עם קונור גם על זה שהוא כאילו שוכב עם אמא שלו.. Hm. There should be a play. "מה טוב יותר מסיבוב על מוסטנג"? ותמחשו מה, יש כוהנות מיסטיות עתיקות במרחק 25 דקות. The things you learn. קונור לא מסוגל לסבול את המראה של המשפחה ההרוסה הזו, ויוצא החוצה, דמעות בעיניו. קורדי מדברת איתו על זה ששדים הם שלולית ג'יפה, שערפדים נמוגים לאבק כאילו לא היו קיימים מעולם, והיא גרמה לי לחשוב על זה.. נשמע טפשי, אבל זה המצב. והם חוזרים הביתה. אנג'לוס מקניט קצת את קורדי, ואנחנו מגיעים לסוף. "הנשמה של אנג'ל.."It's gone. מיה.