Angel - 4x11 - Soulless

חחח

"
מי לעזאזל שומר נשמה בבקבוק?" תשובה: מי שמחזיר רוצח סדרתי מטורף כדי לעצור אפוקליפסה. "סופר-ווסלי עם הזקן זה לא מזיז" זה מוטו טוב, אפשר להדפיס חולצות עם הסלוגן הזה.נדמה לי שמעכשיו אני יקרא לווסלי סופר ווסלי עם הזקן (חחח)

רינת4

New member
אני דווקא באתי לכתוב

שאמנם הפרק הזה לא מלא ב"אקשן" אבל עדיין יש בו הרבה מזה. לוחמה פסיכולוגית מדי פעם היא דווקא לא מזיקה ואפילו מאוד כיפית לצפייה: איך אנג'לוס כל כך תחמן שאפילו רק ע"י דיבורים הוא מצליח לעשות כל כך הרבה בלאגן. הוא לא צריך לעשות יותר מדי. רק להידבק לפרטים הקטנים והכל כך קלים לסילוף . וזאת דווקא בגלל שהוא משתמש באמת ומצליח לסלף אותה אם כי תמיד משאיר שם קמצוץ אמת. כואב לשמוע את אנג'לוס מדבר על אנג'ל שמקשיב לפרד וגאן דרך הקיר. באשר לווסלי - מה שמעצבן אותי, למרות שאני אישית דווקא כן בעד ווסלי-פרד (כי פרד-גאן כבר מיצה את עצמו), זה שכמו תמיד - הוא עושה מה שבא לו. המשפט שלו: "חתכו לי את הגרון וכל החברים שלי עזבו אותי" (או משהו כזה) לא יוצא לי מהראש. אבל-איכשהו עברנו את זה והמשכנו הלאה. אפילו אנג'ל הצליח להתעלות על הכעס שלו כלפי ווסלי ועכשיו הם די חברים, וגאן שאמנם תמיד כעס על ווס בגלל מה שהוא עשה, היה סולח לו גם אם הוא לא היה מרגיש שווסלי רודף אחרי חברה שלו. אבל ווסלי - הוא לא מצליח להתעלות מעל הכעס שלו. בסדר, הוא השתנה. בהרבה דברים לטובה (נהיה בהחלט הרבה יותר סקסי ומעניין), אבל למה? למה הוא רודף אחרי פרד? אפילו אם הוא וגאן לא ביחסים הכי טובים עכשיו, הרי הייתה תקופה שהם היו ממש כמו משפחה (עונה 2, בתקופה הדארק אנג'ל), אז למה לשכוח מכל זה? אתה רוצה את פרד? יופי לך . אבל עכשיו היא עם מישהו אחר, וזה מישהו שפעם קראת לו חבר או אפילו "אח". אז תתאפק! זה מעצבן אותי שהוא רודף אחריה בכוח. אני חושבת שמן הראוי לזוז לצד במקרה שכזה. עובדה שלפני הכל, לפני שהוא חטף את קונור, הוא לא ניסה ל"גנוב" את פרד. אז נכון - זה מוסיף לעלילה, זה טוב לסיפור, וזה מוסיף פלפל. אבל זה לא אומר שאני לא צריכה להתעצבן מזה. ואגב - אני כל כך נהנית מאנג'לוס. כל מילה שיוצאת לו מהפה היא פשוט פנינה, חחח. ואני מצטערת, אבל אני בעד אנג'לוס. אם זה הוא או כל אחד אחר מהחבורה, הייתי בוחרת בו. רק שתדעו... אה, ו-City Of Angel : don't worry - אני מבטיחה לך שלא תתאכזב מהפרקים הבאים.

g a g a

New member
ציטוט:

"האמת שממש התאכזבתי. ציפיתי להרבה יותר אקשן ובלגאנים אחרי סוף הפרק הקודם , ובמקום זה קיבלנו דרמה פסיכולוגית." כל מה שהיה לי להגיד על הפרק נאמר כבר בשרשור הזה
ציפיתי וציפיתי וכגודל הציפייה - גודל האכזבה
בכל אופן, הפרק הזה שוב נתן לדיוויד בוריאנז הזדמנות מצויינת להראות למה הוא מסוגל. שחקן אדיר

City Of Angel

New member
איזה כיף מצטטים אותי ../images/Emo163.gif

אבל אני חולק על דעתך (אני עכשיו יתחיל לדבר יפה) - דיוויד לא נתן כזה שמחק מיוחד ושונה מהרגיל, הוא נראה קר ואדיש בדיוק כמו אנג'ל בעל הנשמה
להמשך העונה
ס פ ו י י ל ר אצל כריזמה לעומת זאת, אי אפשר שלא לשים לב לאיך שהיא משחקת שונה את קורדיליה, שהיא עכשיו בעצם ג'אסמין

g a g a

New member
מכיוון שאני "דיסלקטופובית" -

שזו מילה שידיד שלי המציא כי יש לי נטייה (למעשה דחף שאינו בר כיבוש) לתקן שגיאות כתיב וכיו"ב - הרשה לי לשאול : "אני עכשיו יתחיל לדבר יפה"
*אתחיל
ונסכים שלא להסכים בעניין דיוויד. בעניין כריזמה אין לי מושג כי לא ראיתי פרקים מתקדמים.

../images/Emo141.gifSoulless../images/Emo17.gif

פרק נחמד. אבל אני פשוט לא מבינה למה כולם אומרים שזה פרק מעולה. לא התקדמנו כמעט בכלום. אז כן, ברור שאנג'לוס היה מעולה. אבל חוץ מזה.. טוב, Here I go. קונור נלחם בערפדים אקראיים ברחובות L.A, מזהה שהם לא מהעיר. Welcome to L.A. "תיירים.." זה היה דווקא נחמד, וקונור לא עצבן אותי כמעט בכלל הפרק, שזה כבר הישג כשלעצמו. לורן מודה לקורדי על התמונה של הכלבלבים הממוסמרים(איכס!), אנג'לוס מזמזם לו שיר שמח. זה עובר במשפחה. למי שלא זוכר.. Run and catch, run and catch, the lamb is cought in the blackberry patch. אנג'לוס ו-ווסלי מקשקשים להם.. אנג'לוס נזכר ב"קוטלת הזו", ווסלי מדבר על איזה כבוד זה כצופה לפגוש את אנג'לוס, זה שלמד עליו כה הרבה..Stop, I'm blushing. לורן מצא כינוי חיבה חדש חוץ משמות של מאפים- "קיווי". כמה יצירתי. אנג'לוס מנסה לפגוע בווסלי בכך שהוא מזכיר לו את הסיפור עם פיית'. וראיתי רקלפני כמה ימים את Five by five, וזה בדיוק מה שפיית' אמרה לו. I feel that it is kind of my duty to tell you that if you'd been a better Watcher, I might have been a more positive role model! אנחנו זוכים לראות חיקוי מצחיק ביותר של קורדי ע"י אנג'לוס, ואז גאן ופרד באים אליו.. אנג'לוס תופס את פרד בתנועה אחת מהירה שהקפיצה אותי מהספה לרגע, אומר לה לזוז קצת שמאלה.. קורדי מביאה לקונור חולצה של אנג'ל.if you don't like it, I could ask Lorne. ווסלי ופרד מתנשקים!!! ענק. ווסלי היה ממש גררר בסצנה הזו. בעקבות זה ווסלי וגאן רבים ואח"כ הולכים מכות.. על פרד. ואני יודעת שזה ממש ממש ממש שונה, אבל כשראיתי את זה פשוט עלה לי קול בראש, ולקח זמן עד שהצלחתי לזהות אותו. זה היה ספייק, ב-As You Were, והוא אמר לריילי The girl needs a little monster in her man. וכתוצאה מכך השוויתי מיידית את גאן לריילי ואת ווסלי לספייק, ואם חושבים על זה- ווסלי וספייק? מה בדיוק דומה? אבל תחשבו על המשפט של ספייק קצת, ותראו שאני לא משוגעת. (לא לגמרי).. ואז קונור יורד אל אנג'לוס. וזה מזכיר לו את דרלה, את אמו. ואת הולץ, האיש שהחשיב כאביו. ופוגע בו בעזרת זה. בעזרת עב אכילס הזה. סליחה על ההשוואה שוב, לכל צופי אנג'ל שמתנגדים להשוואה עם באפי, ושאלה 2 תכניות שונות- אני מתנצלת מראש. אבל אני אחת מאלה שכל דבר מזכיר להם את 'באפי', לא את 'אנג'ל', אז סליחה. מה שרציתי להגיד זה שאנג'לוס פה הזכיר לי את דארק ווילו(של סוף עונה6), כי שניהם מוציאים את הנקודות הכי חלשות מהאנשים, ופוגעים בהם כך. דארק ווילו עשתה את זה לדון, בכך שהבטיחה שהיא תחזיר אותה להיות A little energy ball, ודיברה עם באפי על ספייק.. בקיצור, זה עלה לי לראש. אנג'לו סמדבר עם קונור גם על זה שהוא כאילו שוכב עם אמא שלו.. Hm. There should be a play. "מה טוב יותר מסיבוב על מוסטנג"? ותמחשו מה, יש כוהנות מיסטיות עתיקות במרחק 25 דקות. The things you learn. קונור לא מסוגל לסבול את המראה של המשפחה ההרוסה הזו, ויוצא החוצה, דמעות בעיניו. קורדי מדברת איתו על זה ששדים הם שלולית ג'יפה, שערפדים נמוגים לאבק כאילו לא היו קיימים מעולם, והיא גרמה לי לחשוב על זה.. נשמע טפשי, אבל זה המצב. והם חוזרים הביתה. אנג'לוס מקניט קצת את קורדי, ואנחנו מגיעים לסוף. "הנשמה של אנג'ל.."It's gone. מיה.

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את פנטסטית!../images/Emo45.gif

מיה, את כ"כ יודעת לבטא את אשר על ליבנו
"קונור נלחם בערפדים אקראיים ברחובות L.A, מזהה שהם לא מהעיר. Welcome to L.A. "תיירים.." זה היה דווקא נחמד, וקונור לא עצבן אותי כמעט בכלל הפרק, שזה כבר הישג כשלעצמו." My thoughts exactly
והקטע של There should be a play וכל תסביך קונור ואדיפוס היה פשוט מעולה. חוש הומור מופלא

Angelos6

New member
אני מחכה כבר לראות את אנג'לוס

בפעולה .. חבל שהערפדים המגעילים האלה איתו.. שונא אותם . והפרק היה יפה וחזק אבל כמו שit must be bunnies אמרה ו g a g a הסכימה, לא התקדמנו בכלום ...

Rose131

New member
נמנמ...../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

זה לא שלא זכרתי לראות.. פשוט גם לא ראיתי.. הייתי בבית חולים כי נולד לי אח. או חצי אח. איך שתרצו להגדיר. ושמתי הקלטה. ולא ראיתי אותה. אז שאני יראה אותה אני יגיב. נשמע פרק טוב. ועכשיו אני יוצאת מהפורום כי אני יודעת שאני לא אתאפק ויתחיל לקרוא ספויילרים. ביי:)

למעלה