Angel - 4x08 - Habeas Corpses

NimaZ

New member
יצא לי לראות../images/Emo108.gif

[מהאמצע] לא אהבתי את ה"get a move on" של אנג'ל לפרד
עדיף להרוג את קורדי אחרי מה שהיא עשתה עם קונור [תועבה!!!] וגם מה שפרד חמודה. אהבתי את ה"like you" של קונור לאנג'ל אהבתי את החיבוק כשהם נפגשו אהבתי את גאבין. משומה אף פעם לא היה לי משהו נגדו, כי הוא תמיד היה מיניון נחמד.. וגם מה שג'ין מלוסט הוא חמודי>< אהבתי מאוד את ה"i dont give a rats ass" של אנג'ל על הריבים הטיפשיים של ווס וגאן!! לא אהבתי את גאן. הוא עיצבן.. וכל ה-"דגש על ה-was" לא עזר לו. אהבתי מאוד את התמונה עם המבטים של כולם בעיניים כשהביסט מתקרב אליהם בוויט רום. פרק מגניב
אבל מאוד מגעיל.. קשה לי לראות את קורדי מסתכלת על קונור

City Of Angel

New member
גאן תמיד היה קנאי

ה-get a move on בא להדגיש ששאנג'ל לא באמת דואג לשלומה של קורדי (וגם כדי לשמור על שוויון הזכויות בין המינים). קורדיליה בכוונה מדברת כל-כך מוזר? גם לי אין שומדבר נגד גאבין... זה אותו שחקן מ"אבודים"??

פרק מצויין...

אהבתי לגמרי את כל האוירה בפרק, הערפל הזה בבניין, גופות בכל מקום וכאוס, והצילום בפרק היה מצויין. אני דווקא מחבב את הרומן בין ווסלי ל-לילה. אהבתי את הקטע עם השחור ולבן = אפור. הקטע שהם נפרדים בתעלה, היה ממש יפה, לדעתי לילה בעצם רצתה לומר בסוף לווסלי שהיא אוהבת אותו, אבל משתפנת, אבל כבר ווסלי חיכה שהיא תגיד מה שרצתה ולכן היא סיפרה על קונור. פעם ראשונה שאמרתי לעצמי שלילה חמודה (כמה ביצ'יות אפשר). נקרעתי כשאנג'ל אומר לקורדיליה להישאר במלון כי זה מסוכן מדי וכו', ומיד אחרי זה אומר "פרד זוזי", חח המבט של פרד שיעשע אותי. ממ לראות את אנג'ל כל כך עצבני ומדוכא מכל הקטע בין קורדיליה לקונור (פשוט מזעזע, פיכס..), היה צורם. לורן תמיד מוסיף הומור וצבע (חה חה). גאן מתחיל לעצבן עם ההערות לווסלי, ווסלי באמת שאיכפת לו, וגם זה שהציל את גאן מהחיה בפרק הקודם. ופרד כל כך חמודה. כל הקטע בחדר הלבן היה יפה. והסוף, היה פשוט מצויין, מפתיע ומתמצת את מה שאנג'ל מרגיש כלפי קורדיליה.

../images/Emo129.gifHabeas Corpses

אני לא כותבת הרבה כי אני צריכה ללכת, אבל אהבתי את לילה ו-ווסלי בפרק הזה. זה היה מרגש ההקלה שהתפשטה על פניה כשראתה שהוא חי, והחיבוק שהיא נתנה לו. ואהבתי את השיחה על הלב-אפור-שחור. אהבתי כמו כולם את ה-Like you. וזה היה די מטופש להשתמש בקלישאה הזה של זומבים. בכלל אמרו ב-Bargaining הראשון שזומבים לא אוכלים מוח של אנשים.. וציטוט של אניה להוכחה(או סתם כי אני אוהבת אותה)- Zombies don't eat brains anyway unless instructed to by their zombie masters. A lot of people get that wrong. אהבתי את לורן, איך שהוא מסתכל עליהם, ואז על המשקה שלו.. חמוד. הסוף היה טוב. ואני חושת שהפרק הקודם היה אפילו קצת עלוב לעומת הפרק הזה. או שזה פשוט בגלל שבפרק הזה ראו את לילה ו-ווסלי יותר, את לורן יותר, ואת קורדי וקונור פחות.. מיה.

noa131

New member
פספסתי../images/Emo10.gif

מישהו יכול לתת לי תקציר מפורט בבקשה?

למעלה