Angel - 4x08 - Habeas Corpses

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel - 4x08 - Habeas Corpses../images/Emo41.gif

טוב חברה לפי התגובות על הפרק של שבוע שעבר הבנתי שהרבה אהבו את APOCALYPSE NOWISH, ואני מקווה שתאהבו גם את הפרק של היום שהוא לדעתי לא פחות טוב מהפרק הקודם. פרק מספר 74 - "HABEAS CORPSES" - "תודה מאגף הגוויה" (איזה תרגום מוזר...
) תקציר לפרק עצמו נמצא בקישור שלמטה...
והציטוטים: Lilah: Do you have any idea what this thing wants? Connor: Everybody dead. (Edit) Gunn: So what's it say about the Big Bad Wolf if he can just stride right in and suck the energy out of Evil Red Riding Hood? (Edit) Guard: (reporting in) We're kinda...oh no! Oh my God! (screams in pain) Lilah: Tell him to stop whining and make a report. (Edit) Cordelia: I'm just glad everyone is back together. Angel: Me too. Now take your new boyfriend and get out of here. (Edit) Wesley: There is a line, Lilah. Black and white. Good and evil. Lilah: Funny thing about black and white: you mix it together and you get gray. And it doesn't matter how much white you try and put back in, you're never gonna get anything but gray. And I don't see your Texas gal pal wearing that color. Come to think of it, she prefers black. (Edit) Angel: The only way to kill a zombie is to stop its brain activity. Cut off it's head, smash it's skull... luckily, they're slow and stupid so we have a decent chance of beating them. (peeks around the corner at the hundreds of zombies heading toward them) Unless, of course, there's hundreds of 'em. (Edit) Angel: (looking around) Home. She sent us. (sees Cordelia) Oh. (Edit) (Lorne is reading, drinking a martini, looks up when the gang suddenly appear in the hotel, his eyes widen in shock, then he looks suspiciously at his drink.) (Edit) Angel: You know where it is. The Beast. Wesley: Inside Wolfram and Hart. And so is... Gunn: Well, that answers a lot of questions. They're probably having a big sit-down, breaking bread. Wesley: It's killing everything that moves in there. Gunn: I've heard worse news. (Edit) Gunn: I still don't see how you plan on getting us up there. (Angel jumps up the chute) Show off. (Edit) Cordelia: I'm ready to crackle-pop myself. The last 24 haven't exactly been normal. We're all tired. Angel: (without looking up) Wonder why. (Edit) Lorne: (about Angel) The man looks like he was hit by a tank. Gunn: I don't remember seeing him that down after a fight. Wesley: Can't blame him. No one likes to lose, whatever the circumstance. (Edit) Wesley: There is a line, Lilah. Black and white. Good and evil. Lilah: Funny thing about black and white: you mix it together and you get gray. And it doesn't matter how much white you try and put back in, you're never gonna get anything but gray. And I don't see your Texas gal pal wearing that color. Come to think of it, she prefers black. (Edit) Angel: Gavin is a zombie. It's an undead thing. Connor: Like you? Angel: No! Zombies are slow-moving, dimwitted things that crave human flesh. Connor: Like you. Angel: No! (Edit) Lilah: What are you more afraid of, a murderous demon or me? Gavin: Be right back. (Edit) Lilah: (on phone) Find that beast, or I swear to God I will... Gavin: (suggesting sotto voce) Boil you alive. Lilah: Boil. You. Alive. (Edit) Angel: Cordelia, I don't want you there. It's too dangerous, way too dangerous. I can't risk it. Fred! Get a move on. (Edit) Cordelia: I'm just glad everyone is back together. Angel: Me too. Now take your new boyfriend and get out of here. (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

MoGanC

New member
אוי התרגום של השם גאוני!

זה גם פרק טוב,הרבה מוות,תמיד אני חושב שהארועים שקורים שם מתרחשים באיזה 3 פרקים,ואז כשאני רואה אותו אני מבין שהכל קורה בפרק אחד.

Real Fetish

New member
כן התרגום מאוד מתקשר למה שקורה בפרק

רק שהוא לא מתורגם ישירות מאנגלית...

g a g a

New member
חיפוש זריז בגוגל לימד אותי דבר חדש

"habeas corpus" הוא ביטוי לטיני שמשמעותו היא: "you may have the body." עדיין לא ראיתי את הפרק, אני אתאפק ואראה מה הקשר בין שמו לתוכנו

בקשה

כיוון שאני כבר חודש וחצי רכוש צה"ל (וסוגרת המון שבתות) חוץ מהשתיים שלוש הפרקים הראשונים של העונה הרביעית לא יצא לי לראות בכלל את הפרקים בערוץ שלוש. אז היום אני סוף סוף בבית ומתה לראות אנג'ל ואין לי מושג מה קרה עד עכשיו בסידרה (טוב זה לא בדיוק נכון כי כבר ראיתי את כל העונה הרביעית שהיא שודרה בסטאר וורלד, אבל אין לי מושג עד איפה הסדרה התקדמה עד עכשיו).... מישהו מוכן אולי לספר לי (ממש בקצרה) מה קרה ב5 פרקים האחרונים בערך שאני יבין באיזה שלב של העונה אנחנו נמצאים בכלל (מבחינת אירועים לא פרקים
) תודה מראש!

alond

New member
האם זה משעשע שהשומרים בוולפרם

והארט צועקים oh god כשהמפלץ הורג אותם? לילה וווסלי. קצת כמו באפי וספייק. במיוחד היום. הזכיר לי את סצינת הפרידה הסופית בהחלט של באפי מספייק. כמעט אחד לאחד. ספוילר לסוף עונה רביעית ועונה החמישית אחרי הטבח שהיה בפרק היום, לא היה יותר פשוט לאנג'ל להשמיד את וולפראם והארט מאשר להצטרף אליהם?

Angelos6

New member
פרק מגניב.. נדמה שבוע שעבר

היה יותר טוב אבל לא ראיתי :[ .... מה זה אפוקליפסה ? ו... מה התרגום האמיתי ??

רצית תשובה קיבלת

אפוקליפסה= חזון אחרית הימים אני זוכר בגלל שהייתי צריך לשנן את זה לפסיכומטרי.

SoulfulSpike

New member
הפירוש של "אפוקליפסה"

הוא זמן של חורבן ומוות, סוף החיים על כדור הארץ, יום הדין, אחרית הימים (איך שתרצה). את התרגום האמיתי של Habeas Corpses אני לא יודע אבל כתבו את הפירוש מלטינית באחת ההודעות בשירשור. אני רק יודע שזה מונח משפטי או צו כלשהו שבית המשפט מוציא אבל אני לא זוכר מה התוכן שלו.

sknr 1

New member
כימעת סוף העולם הגיע...........

כימעת סוף העולם הגיע באנג'ל ! איפה באפי ווילו כשצרכים אותן ??

g a g a

New member
אהבתי. אהבתי. אהבתי.

הדיאלוג הראשון של ווסלי ולילה - פשוט נהניתי
כל השיחה של השחור והלבן והאפור XD אוי גאוני!
תגידו, גם אתם קורנים מאושר כשלורן מחייך? הוא עושה לי טוב על הלב גם אם יש לו שורה אחת בלבד
אני מתגעגעת לקורדיליה של עונות 1 + 2 של אנג'ל
אוף. איך היא השתנתה. כשהיא היתה שטחית ועליזה אהבתי אותה יותר.
החיבוק האבהי עשה לי טוב על הלב
ואני בכלל שונאת את קונור
.
בא לי להיכנס לסדרה, להוריד לגאן כאפה רצינית ולחזור לצפות בפרק. הוא כזה עלוקהההההה. די לריב כמו איזה ילד בכיתה ב'. ג'יזס!!!
שם הפרק בעברית פשוט ענק. אדיר. עצום!
לאורך כל הרומן שלהם, שנאתי את הזוגיות של ווסלי ולילה, אבל הפרק הזה שינה את הגישה שלי. פתאום קלטתי שאיכפת לה ממנו ואיכפת לו ממנה. אבל אין ספק שעדיין רווח לי שזה נגמר בינהם.
Angel: Me too. Now take your new boyfriend and get out of here
יש צורך להגיב על הציטוט הזה? לא נראה לי. תענוג

City Of Angel

New member
יאא The White Room ../images/Emo152.gif

אני מזה הופתעתי כשאנג'ל הזכיר את החדר הלבן של "וולפראם אנד הארט" חשבתי שלעולם לא נראה שוב את הילדה החמודה מ-Forgiving. הוא זוכר בדיוק את הקוד (זיכרון צילומי זה עוד משהו שיש לערפדים?), "נקווה שיש לה מצב רוח טוב", מסך לבן ו... הופ. השד-תיש החביב כבר הגיע לשם. אתם לא מאמינים איך התפקעתי מצחוק. חבל דווקא היה נחמדה כרגיל בבאפיוורס האפוקליפסה היא רק רקע לקשרים הרומנטיים - אז חוץ מקונור וקורדיליה (שמהם אני כמובן מתעלם), גאן יודע כמו לילה שפרד היא הסיבה היחידה של ווסלי לחזור לחבורה והקנאה מתפרצת, ו-ווסלי גומר סופית עם לילה (דווקא זה היה קשר נחמד, ממש לא באפי-ספייק) לא לפני שהוא משיג ממנה מידע פנימי על וולפראם אנד הארט ומשחק מילים מצויין ("אתה תמיד תישאר אפור, חבל רק שהנערה שלך מעדיפה שחור", והופ המצלמה עוברת לגאן). אנג'ל באמת אוהב את קונור שדווקא לא כלכך מכבד את אבא ("זומבים הם מתים-חיים" אה כמוך? "לא, הם יצורים חסרי מוח שתאבים לבשר" אה כמוך!). אני אף פעם לא זוכר את אנג'ל עצבני כל-כך, עד כדי כך שהוא מעדיף להשאיר במלון את קורדיליה הלוחמת המיומנת (על איזה חנות בדיוק צריך לשמור?!). והשד הזה.. מה הוא רוצה? את קונור? את לילה? את כל וופראם אנד הארט? במכה אחת הוא יכול גם להרוג וגם להפוך לזומבי??
רק אני שמתי לב שמאז שאנג'ל זרק אותו קונור התקדם מהומלס, לעליית גג עלובה, ועכשיו הוא כבר בפנטהאוז עם מיטה זוגית וטלוויזיה?
וסליחה על הבורות, אבל מה קונור בכלל יודע על וולפראם אנד הארט?

Angelos6

New member
צודקק ... ונראה לי

שקורדיליה חזרה בגלל השד הזה .. היא והכוחות על שלה . קונור מעצבן.. ואחרי שהיא שכבה איתו אני לא יכול להסתכל עליה, אנג'ל עשה בטוב כשגרש אותה .

סאני 18

New member
מישהו יוכל לתת לי ספויילר לפרק הבא?

וואו איזה פרק היה היום, אני כל כך במתח לשבוע הבא בבקשה שמישהו יגיד לי מה יהיה בפרק הבא, בבקשה:)

למעלה