Angel-4x03-TheHouseAlwaysWins

Angelos6

New member
עד הפרק ה7??

מאיפה האינפו? ומה אני אמור לעשות עד אז כל שבת אני מחכה לשעה של אנג'ל... בעסא... אני אוהב תפרקים האפלים, המותחים והמצחיקים ויש הרבה.

buffySpirit

New member
../images/Emo58.gif 4

אני לא ממש זוכר מה יקרה ב2 הפרקים הבאים, אבל לפי מיטב זכרוני הפגום - הם בכלל לא רעים. אבל עזבי את זה עכשיו. אני רוצה להתמקד בציטוט שלך, שלפיו "ספין דה בוטל" - מלחך עשב. now what can you say about that?

talrv

New member
../images/Emo58.gif 4

מי שעוקב אחרי השידורים של ערוץ 3 לא להמשיך לקרוא!! מה קורה בשני הפרקים הבאים? למיטב זכרוני, מנסים לעורר את זכרונה של קורדי ולא מצליחים, והיא עוברת לגור עם קונור (סצינות נגיעה בחזה), קצת דיבורים על הביסט, ליילה בוגדת בווסלי (שולחת את החברה מ-W&H לשאוב לו חלקיק מהמוח). פרק 5 דווקא חביב, עם פרד והפרופסור ששלח אותה לפיילאה, אבל רחוק מהסטנדרד של עונה רביעית. וספין דה בוטל, and you can quote me on that any time, הוא פרק *לא* טוב. מעבר לכמה משפטים מצחיקים, הוא מתחיל ונגמר בשיחות של אנג'ל וקורדי שעוררו בי בחילה, ואפילו לא כתובות ברמה שמתאימה לג'וס. העלילה עצמה לא מחדשת, לא מספיק ברורה, ואין שם הרבה סאבטקסט מעבר לאתנחתות הקומיות. הוא בעיקר נמצא שם בשביל השינוי באופי של קורדי. אחרי הפרק הזה, מתחילה באמת העונה, עם הפאניקה הכיפית שמלווה אותה. טל.

talrv

New member
תיקון קטן (עדיין ../images/Emo58.gif להמשך 4)

ליילה שולחת את החברה מW&F לשאוב ללורן חלקיק מהמוח. ולא לווסלי כמו שהשתמע מההודעה שלי. חס וחלילה שישאבו לווסלי חלקיקים מהמוח. טל.

buffySpirit

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

הו, עכשיו אני ניזכר מה קורה ב2 הפרקים הבאים. ודווקא פרק הפרופסור-פרד די נחמד (נו, אלה פרקי תחילת עונה, הם אמורים להיות כאלה). אבל "ספין" - מעולה. אני ממש לא חושב שהדברים היחידים שטובים בו הם אתנתחות קומיות. יש לנו הזדמנות לראות איך הדמויות היו מתמודדות אחת עם השניה, לפני השינוי הגדול שעבר בחייהם. נכון, טאבולה רסה בהרבה יותר טוב, אבל מה עם ההזדמנות לראות מה היה קורה אם ליאם היה נפגש עם קורדי בגירסת הביצ' (רק חבל שהשיער לא השתנה בחזרה).hell, בעצם רק לראות וללמוד יותר על ליאם, או לקבל לפרק שלם את אותה קורדי של באפי. חוץ מזה, הפרק מגלה לדמויות בדיעבד כמה דברים חשובים, שמתגלים באמת רק אחרי שהזיכרון חוזר. איך עכשיו הדמויות יתמודדו עם גילויי אמת אחרי פרק שכזה? האפקט מאד טאבולה-ראסי (ומה עם אותו רפרנס ג'וסי להפליא להלאווין (מכונית=שד)?) ואאל"ט, ג'סמין התעוררה בגלל הפרק הזה, לא?

talrv

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

לגבי ג'סמין - כן, זאת ההשערה הרווחת בקרב המעריצים. בכל מקרה, הבנתי את הרצון להראות את השינוי (לרעה במקרה של קורדי), בין מה שהפאנג גאנג היו פעם לעומת מה שהם עכשיו. אני עדיין חושבת שהפרק היה קומי מדי, וחסר עלילה משמעותית (לעומת טאבולה ראסה, שם היה להם משהו יותר משמעותי להתמודד איתו מאשר "One of us is a vampire"). מבחינתי, הוא מצטרף לפרקי הטרום עונה, כשההנאה האמיתית שלי מהעונה הרביעית מתחילה, כאמור, בפרק 7. BTW, אני מצטערת, אבל מפגש בין ליאם וקורדי של פעם לא מעניין אותי במיוחד. במיוחד שהתכונות של ליאם בכלל לא בלטו בפרק. דברים שפוספסו היו ווסלי של פעם ופרד של פעם (האם הם עדיין מתחברים), גאן ווסלי וגישתם לערפדים, ליאם והיחס שלו לאנשים מסביבו. הכי חיובי בפרק היה ללא ספק קורדי הישנה (What did happen to her hair?!). נצטרך להסכים על לא להסכים? בכל מקרה - דיון מהנה. טל.

buffySpirit

New member
../images/Emo58.gif 4

אני חושב שרצו להראות את היחס שלהם אחד כלפי השני, יותר מאשר את השינוי שעברו. כן, נסכים על זה. בהשוואה לטאבולה, אני יכול להבין אותך, ממש לא אותו דבר. מהנה ביותר

City Of Angel

New member
אויש יש לי סיוט מהשיר הזה

זה היה השיר בריקוד זוגות בהצגת סיום... בעע ולעניינו - אחלה של פרק, לא מדהים/אפל/מקפיץ/מטורף כמו שני הפרקים הראשונים, אבל אני חושב שזה טוב שהעלילה של העונה מתחילה מפרק 7, ממש כמו ב"באפי". לורן באמת דמות מדהימה, לא האמנתי שבאמת לא אכפת לו מהחבורה ("פלאפי"?!) וכמובן שכמו כל מקום תמים שאנג'ל מגיע אליו גם כאן יש כשפים אפלים ("אולי נתקשר לפירמת עורכי-הדין המוזרה הזאת מלוס-אנג'לס?"). ועכשיו הבנתי איך הבתי קזינו עובדים - המכונות מכושפות, הבית תמיד מנצח...

noa131

New member
פרק טוב!!

אבל מה בדיוק קרה לקורדיליה? היא הפרה איזה חוק וחזרה להיות בנאדם נורמלי..?

g a g a

New member
אני מניחה שנקבל תשובה בפרק הבא :)

לא בטוחה, אבל סביר להניח, לא?

פרק בינוני... אהבתי את לורן!../images/Emo79.gif

בטח חלק מכם יסכימו איתי שויויאן השפית ההיא דיי דומה לרובוט אפריל מבאפי... :) אהבתי את פלאפי- הגרסה של לורן. אהבתי שאנג'ל מכיר מפורסמים, ואהבתי את לורן, אחרי שהתגלה לי שהוא לו סנוב כמו שהוא נראה בהתחלה... בקיור, היה בסדר, ציפיתי ליותר, אבל No biggi... מיה.

אוקיי, תמונה מ-ג-נ-י-ב-ה!

מלונדון!!! נכון חמוד לגמרי? תודה ל-sknr שעזר לי להקטין! מיה.

רינת4

New member
לא אחד הפרקים האהובים עלי

אם כי זכרתי אותו כגרוע יותר מזה. אמממ...נקודת אור בפרק: דיויד נראה ממש טוב! (לדעתי כמובן). והיו בו כמה רגעים מענגים כמו פרד וגאן מדברים על אנג'ל שנמצא מאחוריהם ואז בדיוק כשפרד אומרת איזה משפט שאני לא זוכרת אותו, אז השומרים ההם גוררים אותו וזה יוצר מין אירוניה חביבה שאני לא זוכרת אותה (ממש תיאור למופת הא? עכשיו הכל ברור...
. סורי אני ממש עייפה. לכן שמתי תמונה להמחשה). והשירה של לורן - האמת היא שאני אישית אף פעם לא ממש אהבתי אותה... לא מתה על הקול שלו. ודבר אחרון - לדעתי, אם כבר, אז העונה מתחילה דווקא מפרק 6.

LadyHacksAway

New member
אה! אז זה מה שמשעשע בה ../images/Emo2.gif

לקח לי זמן להבין
זה באמת משעשע למדיי
בוקר טוב כולם

למעלה