Angel-4x03-TheHouseAlwaysWins

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel-4x03-TheHouseAlwaysWins../images/Emo41.gif

פרק שלישי בעונה 4 - פרק שהוא מאוד נחמד ואני אישית אהבתי אותו, טוב לא אהבתי אותו כמו את הפרקים שיבואו עוד בהמשך העונה (שעליהם כבר אין מה לדבר
) אבל עדיין פרק זה הוא פרק טוב.
פרק מספר 69 - "הקזינו תמיד מרוויח". טוב כרגיל, קישור לתקציר נמצא למטה.
והנה הציטוטים: Angel: Not (the Dunes). I mean actual sand dunes. Bugsy used to call 'em 'dung piles.' Angel brings up mobster Bugsy Siegel, who made Vegas the gambling capital it became. (Edit) Gunn: Wait a minute. Hold it. You knew the Rat Pack? Angel and Gunn discuss the famed group of entertainers known as the Rat Pack. The group comprised of Frank Sinatra, Dean Martin, Peter Lawford, Joey Bishop and Sammy Davis Jr. (Edit) Gunn: Man, it has been a while. They tore the Dunes down ten years ago. Gunn is referring to one of the older famous Las Vegas hotels, the Dunes. (Edit) Angel: And maybe afterwards we can check out that Danny Ganz guy I keep seeing billboards for. Angel refers to the multitalented Las Vegas headliner. It also seems that advertising works. (Edit) Cordelia: Argh! Think bobble-head... Cordelia compares her astral form to the fad toy figurines with bouncing heads. (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

otto2222

New member
בקשר לפרק

שימו לב למילות שירו המפורסם של אלביס פרסלי המתנגן בתחילת הפרק וכיצד הן מתקשרות יפה להווי שהוא "אנג'ל".

Real Fetish

New member
האמת אני תמיד מכין דיון מוקדם כי...

לפעמים יש אנשים שרוצים לכתוב על מה הם מצפים מהפרק או יש כאלה שכבר ראו את הפרק וכותבים המלצה אם אסור לפספס את הפרק שהולך להיות משודר בערב או שניתן לראות אותו בהזדמנות אחרת, למרות שבעונה 4 חייבים לראות את כל הפרקים ברצף.

Real Fetish

New member
או סתם לציין אם כדאי לשים לב למשהו

חשוב שקורה בפרק, איזשהו קטע חשוב.

g a g a

New member
אני מאוד בעד הדיון המוקדם../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה

Loves Bitch

New member
בקיצור מאוד מקוצר

בפרק שפתח את העונה הרביעית [אני מניחה שאת מדברת "פרקים קודמים" של העונה הזו] עברו 3 חודשים מאז סיום העונה השלישית. במהלך הזמן הזה, גילינו שפרד וגאן שמרו על קונור והמלון וחיפשו את קורדיליה ואנג'ל שנעלמו, בלי לדעת שקונור למעשה יודע מה קרה לאנג'ל. במשך הפרק, ווסלי, שעובד לבדו ומשום מה שוכב עם ליילה, עשה חיפוש משלו ומוצא את אנג'ל בעזרתה של ג'סטין. אנג'ל חוזר למלון, לפרד, גאן וקונור ומעיף את קונור מהמלון. הם כולם ממשיכים בחיפוש אחרי קורדיליה. בפרק השני, פרק שלא ממש מקדם את העלילה, אנג'ל פונה לווסלי, אומר שהוא סולח לו וווסלי נותן לו את כל המידע שהוא מצא על ההעלמות של קורדיליה. הוא אומר לו שלדעתו קורדיליה לא במימד שלהם והדרך למצוא אותה היא דרך שדה נורא מוזרה שרק אנשים מתים [כדוגמת ערפדים] יכולים להיכנס למאורה שלה. אנג'ל הולך והשדה אומרת לו שכדי למצוא את קורדיליה הוא צריך חפץ כלשהו שמקשר בין המימדים. אנג'ל מוצא את החפץ הזה [שאני לא זוכרת ת'שם שלו משום מה ><] ומבין שקורדיליה הפכה לאחת מ-PTB ושהיא במקום טוב. למרות זאת - הצופים בבית מבינים שמשעמם לה רצח שם במימד הלא ידוע שלה ושהוא רוצה לחזור. לורן בכל הזמן הזה נמצא בלאס וגאס ולא ממש מדבר עם הקבוצה.

charmed marian

New member
פרק טוב, אבל מרגיז אותי שצריכים

לחכות שבוע שלם כדי לדעת מה קרה לקורדי !

פרק טוב מאווווד.../images/Emo168.gif

אני חולה על הכתיבה של דיוויד פיורי. פרק מותח, סבבה, מעניין לאללה, והקטע עם קורדי הורג אותי מהמתח!!!

g a g a

New member
לא לסקול אותי אבל...

פרק ריק וסתמי לעניות דעתי
לורן, כרגיל, הוסיף הרבה מאוד צבע
לסדרה [
], אבל שומדבר מעבר לזה לא גרם לי להגיד במהלך הצפייה WOW או להיקרע בקולי קולות... אני מניחה שמשבוע הבא תהיינה התפתחויות שראויות לפה פעור וקריאות השתאות, אז אני אמתין בסבלנות
אני אשמח לשמוע עוד דיעות
נ.ב: זו רק אני, או שהשירה של אנדי/לורן ממש גרועה?
הוא ממש רצח את "ליידי מרמלד"

talrv

New member
גם אני מסכימה..

היה לי אפילו מוזר לראות את ההתלהבות של הפורום משלושת הפרקים האלה. אל תרימו את הציפיות שלכם לשבועות הקרובים, העונה מתחילה באמת רק מפרק 7. ובקשר לנ.ב. - ממש רצח את ליידי מרמלד. חנק אותה, לקח עוזי וחורר אותה עשרים פעם ואז השאיל מבאפי יתד ותקע לה בלב. עד כדי כך. טל.

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Oh God כל כך קלעת בול. הייתי עדינה איתו, כי בכל זאת, אני לאהוב את לורן

למעלה