AFAC2ON מגייסת!

661994

New member
../images/Emo41.gifAFAC2ON מגייסת!../images/Emo41.gif

רוצה להיות מנהיג עולם? AFAC 2 ON פותחת שעריה בפניכם! AFAC 2 ON היא תת ברית של אפאק הראשית וכל מי שיש לו שלום עם אפאק השלום תקף גם כאן!!!*** רוצה ללמוד את המשחק? רוצה להיכנס לקבוצת חברים שמוכנים לתת הכל? אם התשובה לכך היא כן אז בוא תקשיב למה שאנחנו מציעים ! אנחנו הברית אפאק תומכים מאז ומתמיד, אם זה במנהיגי עולם ואם זה במפקד הצבאות בברית שמבוססת על חברים וגיבוש, אצלנו כולם פעילים ,, אצלנו כולם חברים, אצלנו אתה, חבר הברית , הוא ערך עליון בברית שהברית תעשה הכל כדי להגן עליו ושיהנה במשחק... אז אם אתה רציני, אם אתה מחפש להנות, אם בא לך ברית שתקדם אותך למעלה ! זה המקום שאתה מחפש ! אנחנו ניתן את המקסימום, אנחנו נעמוד על כך שתהנו במשחק ! שתרגישו שווים, שיהיה לכם חופש ביטוי אלה כמובן העקרונות שהברית תעמוד עליהם, כללי הברזל. בעזרתך ובעזרת כל חברי הברית יהיה לכולנו טוב ! אז קדימה ! אז אם אתה חושב שאתה מתאים: לפניות : [email protected] *חשוב להגיד מי אתה בתפוז כינוי קודם כל בשביל לדעת מי אתה: חובה לתת מסנג'ר למסור שם ושם משתמש בתפוז חברי הברית אפאק מאחלים לכולם משחק מוצלח ומהנה ! בברכה,תומר מנהל תת הברית AFAC2 ON

יוסף1122

New member
הקפצההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

r0ei

New member
לא קשה לראות שאתה פרסמתה את

שני המסרים הראשון יצרת משתמש חדש אחר כמה זמן{מחוכם} שלחת תגובה לברית שאתה בעצמך מנהל {אפשר לראות בחתימה שלך}

661994

New member
כלכך קשה להבין

שאני מנהל של התת ברית AFAC 2 0N והוא מנהל של AFAC הראשית?

r0ei

New member
לכן הוא לא יכול להמליץ אנשים

חושבים שהוא באמת ממליץ על הברית זבל הזות

661994

New member
למה ברית זבל? כי אתה בברית אחרת?

איפה אתה באיזה ברית ELARABIATAIWAN? תסביר לי למה זאת ברית זבל בבקשה [email protected] דרך אגב: הברית זבל הזאת***

661994

New member
כן היא חזקה

אנחנו מעל 300 אנשים לפי מה שאני יודע. והברית היא בין החזקות יש לנו הרבה במאייה לפניות: [email protected]

למעלה