ADP נגד TBK

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
הנה ראיון מלפני שלושה שבועות...,

שליטה מצוינת בשרירי הפנים. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54383675

avivs

New member
../images/Emo41.gifADP נגד TBK../images/Emo106.gif

בפורום הרשמי עלה סקר ששאל אנשים איזה אלבום מבין השניים הם מעדיפים יותר, להפתעתי, הפער בין שני האלבומים לא היה כל כך משמעותי. ADP לקח, אבל רק ב10% בערך. מה אתם חושבים? איזה אלבום מבין שתי היציאות האחרונות של טורי הוא המוצלח ביותר?

rfranko

New member
אוי היא ויזואלית נראת נורמאלית פה ../images/Emo2.gif

ואפילו מגיבה לסביבה ומחייכת וכאלה אינלי מושג מה היא אומרת כי אני בעבודה וראיתי את זה על 'מיוט' אפילו תראו בתמונה איזה מותק היא

הליפגלוס שלה...................

אוף,נו מה, זאת רק אני? זאת לא קטנוניות!באמת שלא, זה פשוט
נמאס לי

רעוּת

New member
השאלה צריכה להיות איזה אלבום הוא הפחות

לא מוצלח
ADP, נו

Gremshnit

New member
טרם שמעתי את ADP

מקווה להשיג אותו במהלך החופשה. ובנוגע לביקיפר...אני מאזין לו בלי סוף, ואפילו יותר מדי
, ואדרבה! אפילו ביקשתי כמתנה מיוחדת את הבוטלג מלונדון מהאוריג'ינל סינסואליטי טור (היא מופיעה שם עם מקהלת הגוספל). הופעה מעולה.

אם יש דבר יותר גרוע מ TBK

זה ה-12 בוטלגים המזעזעים של TBK כי אפילו טיר אינ יור האנד הפך ל טייהיהיהיהיהיהיהיהייירייריריהיהיהיהיהיהיהייייייייירררררר איננננננננננננ יוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהווווווווווור האאאאאאאאאאאאאאאאננננננננננדדדדדדדדדדדדדד יהההההההההה אייי ססיייייייייייייייידדדדדדדדדדדדדד (יש לקרוא תוך שאיפת בלון הליום)

noosh

New member
לי יש את של בוסטון

שקניתי בבוסטון (כמה הולם), והוא היחיד השווה כי יש בו את טוטאל אקליפס.

noosh

New member
משום מה גם בבוקר בשעון של האייפיפון

זה היה שעה מאוחר יותר. אבל זה הסתדר מאז. מוזר. Let's do the time warp again.

רעוּת

New member
../images/Emo45.gif בגרסה אובדנית במקום גרסת אייטיז ../images/Emo16.gif.

מצד אחד, הביקיפר עדיף

בגלל שיר הנושא ובעיקר בגלל הביסייד Garlands. מצד שני, בADP יש את Beauty Of Speed שיש בו משהו. אבל אז טורי הורסת את זה. אז הTBK במקרה הזה לוקח. אגב, התמונה החדשה הזו של טורי מחרידה רק אותי? היא נראית מו ברבי בשנות החמישים שמחלימה מאנורקסיה ודיכאון.

יואו זה פשוט מחריד

אולי זה משהו באיך שהיא מחזיקה את הזרועות? לא יודעת, זה נוראי אבל, למה היא הייתה חייבת להוציא את זה, אהאהאהאהאה העור שלה מבריק כמו פלסטיק, היא נראית משומרת כאן, ידעתי שהתאוריה שלי נכונה
.

חחחחחחחחחחח באמת

היא לא נראית כמו בובה שפשוט הציבו אותה שם ואז מארק סידר אותה ושם לה זכוכית מגדלת ביד (סיבותיו שמורות עימו, אך לי יש תאוריה של בעיית גודל מסויימת אצלו).

rfranko

New member
יש פה בעיקר פוטושופ וקצת טורי ובכוונה

בפוטושופ אני מבינה ומה שקורה בתמונות של האלבום הזה זה בכוונה זה לא עושה אותן יותר טובות אבל יש סוג של ריטוש ועיבוד פוטושופ שפשוט מגזים בכמה שהוא מוחק פרטים והופך את הדוגמנית לבובה פשוט, וזו נראת כמו פארפראזה או סוג של מחאה (שלא באמת עובדת) על כל עולם הפוטושופ בפורצלן. כי אני לא מאמינה שמישהו היה משחרר את זה ככה בלי כוונה כי זו עבודה ממש מוגזמת ומוקצנת קשה קשה לי

Gremshnit

New member
חחחחחח אשכרה פוחלץ

בהתחלה הייתי בטוח היא מחזיקה באיזה שוט סאדו-מאזו או משהו!

למעלה