רק עוד 2 פרקים!../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif
היה נחמד. הפלוס הגדול של הפרק היה הצחוק של טאשה, שהופיע רק בסצינה אחת אבל היה שפע ממנו
(לעוקבים אחרי ליז פלדמן וסתם מי שמעוניינת- היום היא מתארחת בתוכנית של ליז באפטר אלן! יהיה הרבה מהצחוק שלה
) אז אם התחלתי על טאשה- הצחיק אותי שהיא לבשה בהתחלה את החולצה של Uh Huh Her, הלהקה של ליישה
וכשהיא קפצה על ליישה אחר ישהיא ראתה את ג'יימי במקלחת, מעניין באמת על מי היא חשבה באותו רגע|מגלגל| אני תוהה אם אליס וטאשה יריבו בניהן על ג'יימי, או שיחלקו אותה. מקס המסכן
לא מספיק שהוא נדפק עם גוף מוזר (שנוטש את הצד הגברי שלו?) ושטום המניאק ברח לו, כולם מזכירים לו במהלך המסיבה המוזרה (עם קולות ההליום של אליס ושיין
) שהוא לבד ויהיה לבד ויגדל את הילד שלו לבד
בטח בסוף בט וטינה באמת יאמצו את התינוק. הצחיק אותי שכשהוא פתח את המתנות, כשהוא הראה לכולם את חליפת התינוק עם הדמות של השטן אליס (נראלי שזו הייתה היא) אמרה "אוו תראו זה נראה כמו ג'ני!"
אבל לפחות הפרק היא לא הייתה לבד עם התיעוב לג'ני! הלנה הצטרפה אליה ולקחה את תפקיד המאיימת השבועית! ומה דילן מתעצבנת עליה. נכון שאולי המבחן הזה לא היה הדבר הכי נחמד שאפשר לעשות למישהו, אבל זכותה של הלנה לעשות מה שבא לה. דילן בגדה בה בצורה ממש מגעילה. לפי איך שהן דיברו על ניו יורק, יש לי הרגשה שבסוף הסדרה בט וטינה יעשו צ'נדלר ומוניקהו יעברו לשם עם הילדים. זה יקרה כמובן אחרי שהן יתגברו על משבר הפפראצי של ג'ני מסוף הפרק
אחרי היום, אני לא יודעת אם אני יותר רוצה ששיין תחזור למולי או שכרמן תחזור אל שיין.