606-Lactose Intolerant

vitekriver

New member
דעתי על הפרק

תמותי גני תמותי!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל, מה הקטע כל העירום הפרק? במיוחד הסינית ההיא ואח"כ מקס, מה חטאתי בעולם? כמו שאני אומרת לאחותי מיכל, בחורות עירומים זה חולירע!!!! אח"כ אני חוטפת כאפה ממנה טאשה ואליס נדמה לי שאליס מתחילה להרגיש גלגל 3 ביניהם וחבל כי היא עדיין יכולה להציל את הקשר...נדמה לי. גם לא הבנתי למה שניה אחרי שטאשה רואה את הסינית ההיא עירומה היא רצה לאליס, מה כאילו זה גירה אותה בכללי או שהיא מפנטזת על הסינית? וטוב שלא שעה היא ואליס ביחד, הבנתי את הקטע כמה אפשר למשוך היה לי ממש מביך לראות את זה אני לא מתרגלת לראות קטעים כאלה עם אחותי למרות שגם לבד זה היה מביך והסינית הזאת מה היא מנסה לעשות? תסגרי לעצמך את השמלה חוצפנית גוועלד מקס לראות אותו עירום זה פשוט מצמרר למרות שאם ננטרל את העובדה שמהראש ומטה הוא בחורה ונסתכל רק על הפנים אז הוא גבר ממש ממש יפה ויש לו עיניים כ"כ דומות לאחותי, בולטות מקילומטרים כחולות תכלת ממש ריחמתי עליו שטום ברח לו והוא בהריון ועוד עם ילד מסכן והוא נכנס לפניקה אין מצב שבט וטינה יאמצו את התינוק שלו כי הן צריכות תינוק חלק לא שהאבא-אמא מטר ליד גני שיין ניקי גני גני גני מתי תמותי כבר? מתי???? שונאת אותה!!! היא שוברת שיאים. אין שום תועלת בזה שהיא גילתה לדילן זה פשוט להיות מרושע ושיין חתיכת מטומטמת מה את נשארת איתה? בכללי שיין כרגיל הייתה זונה כשתכננה לבגוד בגני עם ניקי הפעם לא כחברה של גני אלה כבת זוג, אין גבול פשוט מזעזע אותי היא נמאסה עלי כבר מאז הנטישה של כרמן ההקאה על התמונה של מולי הייתה אירונית, אני מקווה שזאת לא דרך של היוצרים להגיד כאילו מולי מנעה ממנה כי היא אוהבת אותה וכל הבולשיט הזה כי הדמות של שיין חייבת להישאר לבד עד סוף הסדרה, שיהיו נאמנים לקו העלילה הבוגדני בט טינה ו....זנזונת בשם קלי בואו נעצור רגע ונודה, בט הייתה נראת פשוט מדהימה!!!!!!!!! א-ל-ו-ה-י-ת!!!!!!!! בפרק!!!! כשהיא עלתה לסדר את המנורה קלי הזבל הזאת "בדקה" אותה! והיא עשתה תערוכה ממש יפה. היא ממש כשרונית, ואהבתי איך היא נישקה את טינה לפני שהיא נסעה לניו יורק, מי שתחזור לעונה ה1 לפרק כשטינה מגלה לה שהיא בהריון תראו שהיא נישקה אותה בדיוק אותו דבר, נשיקות קטנות וחטופות כאלה כזה חמוד ממש נמסתי בט הייתה אדירה איך היא העיפה את הקלי הזאת לקיבינימט כשהיא אמרה לה שהיא איחרה את המועד ב15 שנה ואז היא אמרה אני מאוהבת בטינה ולא נתנה לקלי להיות קרובה בסנטימטר לפנים שלה כולי התמלאתי גאווה ושמחה אני רק מקווה שטינה תאמין לה כי בט לא שקרנית היא אולי פחדנית כשלא סיפרה לגודי אבל תמיד כשהטיחו בה אשמה היא מעולם לא שיקרה ככה שאני מאמינה שטינה תאמין לה איזה זוג חמוד ומושלמות ביחד והקטע עם הקבלנית הזאת הרג אותי היא וטינה כאלה חמודות כשהן צוחקות היא לא יודעת שהיא דייק כי היא ייאייק, כולן חומדות את בט זה ממש תופעה למרות שאני לא מאשימה אותן הלנה ודילן מסכנה הלנה שלנו, עד שהיא מאושרת וכזאת מאוהבת באה גני דה ביטש והורסת הכל אני מאמינה שדילן תסלח לה, ככה זה אהבה זה גם סליחה ואי אפשר להאשים אותה אחרי מה שהיא עברה עם דילן קיט יש קטגוריה לקיט אתן מאמינות?????? בהתחלה כשהבחור ההוא התחיל איתה לא הבנתי מה הקטע שלו רק אח"כ כשהבנתי שהוא הבחור הענקי הדראג הזה קלטתי, הלוואי והם יתחברו שתמצא כבר אהבה וחלאס עם הבייבי סיס או בייבי גירל מגיע לה עלילה גם אם היא יריקה לפני הסוף אני גם רוצה לציין שהיא בדיוק כמו אחותה בט הייתה נראת ממש יפה היום, החמיא לה הגזרה והשיער ומממש מסקרן אותי מי המאפר\ת בסדרה...יצאתי בחורה אני יודעת חחחח דגשים כמו שהמרצה שלי תמיד כותב לסביות סטרייטיות או דו, חבורה של בנות זה קשקשת בלי הפסקה, ה15 דקות הראשונות של הפרק היו שעמום הרגשתי כמו המפגשים שאחותי עושה של כל החברות שלה בסלון כולן מדברות ומדברות זה לא נגמר וגם מצחיק שכולן מדברות על כמה שאיזה בחור הוא זבל ונוטש חחח אליס ושיין מדברות אחרי נשיפת בלון ממש אהבתי השמלה הלבנה של הלנה בתחילת הפרק והקרמל בפתיחת הגלריה - בחירת צבעים מעולה היא ממש מזכירה לי את אחותי בסגנון הלבוש זה לא יתואר בט- הלבוש, השיער, הפנים, החיוך - Drop Dead Gorgeous (לירון אהובתי את יותר יפה ממנה בעיניי אז תביני איזה מושלמת את
) מקס - לראות את החזה שלו זה לחטוף שבץ, מה הדבר הזה? אותו יחד עם הסינית אני בטראומה למרות שיש למקס פנים ממש יפות אני לא מצליחה למצוא סיבה אחת למה גני ושיין עדיין זוג ניקי פשוט זונה אנוכית ולא רואה אף אחד ממטר מחמיא לטאשה סרט בשיער ובכלל ללבוש שחור, היא בחורה יפהפיה ושקטה מה הקטע של הקבלנית של בט וטינה? היא זועקת לסבית זה לא יאומן ואיך היא מחלקת צאפחות לגברים שם, מילא חתיכים אבל ההוא סתם מכוער עוד משהו שרציתי להגיד, הידיד\יזיז\חבר של קלי הוא החור ששיחק את האח ההומו של פייסי בדוסון קריק ואני חייבת לציין שהשנים עשו לו טוב. היום למדתי מילה חדשה שדייק זה כינוי ללסבית בזכות אחותי עוד 2 ונגמר :(

ו-2 הגרושים שלי ../images/Emo58.gif

בכללי. גם הפרק הזה מצטרף ל4 הפרקים הראשונים של הסדרה, הייתי מגדירה אותו כטוב, ולא יותר. (פרק 5 הקודם היה טוב יותר) הלנה ודילן, מאוד אהבתי אותם בפרק הקודם, שמחתי מאוד שהקשר הזה נוצר, וכמובן הצטערתי שהוא פורק הפרק. אך בעצם, לפעמים זה טוב, לראות כמה הוא "נצרך" לפעמים הפרוק עושה רק טוב לקשר. בטוחה שהן תחזורנה. ובניגוד לרובן כאן, אני מאוד אוהבת את הזוג. ג'ני. אל תמותי, הדמות הזו היא מסמר סדרה 6, זה לא רק שהסדרה עוסקת במי הרג את ג'ני, היא פשוט המסובבת את כל הסדרה, תוציאו את ג'ני מהסדרה, ואפשר לעטוף את הסדרה הזו ב"עיתון של חנות דגים"... ושוב אני חושבת שהשחקנית כאן היא ליהוק מעולה. אהבתי איך שהלנה "שנאה" את ג'ני, ה"ריאקטים" שלה היו ממש חמודים. בכלל הלנה מיוחדת לאורך כל סדרה 6. בט וטינה היו חמודות כרגיל אהבתי אותן לאורך כל הסדרות, אך משום מה נראה לי שהסדרה הזו , הקשר שלהן נדחק החוצה, נראה נאמנות אך לא מורגשת כמייה כל כך, מהתרשמות אישית. מקווה מאוד שהפרקים הבאים יוכיחו אחרת. קלי ממש חמודה, אהבתי את המראה שלה. ואני לא מעודדת את "בט" לבגוד, אך הייתי רוצה לראות איזו נשיקונת בינן, נראה לי לא רע, תקראו לי בוגדנית, אך נראה לי נחמד, חבל שהסיטואציה לא מומשה :( מקס, רחמנות, לפעמים בא לי לנענע אותו/ה ולומר לו/ה היי, תפסיק/י עם השטויות, את אמא! כמו שבזמנו אמרה לה קיט, תהיי אישה, כמו שאני לא יכולה לשנות את צבע העור שלי ללבן... זה שהבן אדם גורם לעצמו להיות תלוש ולא שייך לשום מקום, מעצבן. טאשא ואליס לא מעניינות אותי כזוג, גם הצלע השלישית לא מעניינת, שיבגדו, שיחזרו, שיבכו, שייצחקו, גורנישט! מההתחלה אין כימייה בינן. על ההקאה של שיין הייתי מדלגת... אגב, זו הסדרה הראשונה שאני רואה באנגלית בלבד, ואני מאוד מאוד מאוד שמחה על כך. רמת האנגלית שלי משתפרת, וזה שווה :) תודה לכל המסייעים. ואולי בגלל השעה שכחתי משהו, אם אזכר, לא אשכח לשתף :)

goshpanka

New member
../images/Emo58.gif דעתי על הפרק

קודם כל אני לא מאמינה שנשארו רק שני פרקים עד שכל ה-ס-ד-ר-ה-! נגמרת... פשוט טירוף לגבי הפרק זה באמת לא יאמן כמה שג'ני היא גורם מפריע להכל.. אפילו בתחילת הפרק כשכל הבנות היו ביחד במסיבה של מקס הייתה הרגשה שאי אפשר להנות עד הסוף כי ג'ני שם, היא פשוט הורסת לכולן! וכמובן שהיא המשיכה להיות מעצבנת. ד"א לשיין יש כ"כ הרבה מזל בחיים שבנות פשוט מתאהבות בה עד לרמת טירוף כי כשמביאים למישהו או מישהי מתנה אז קונים לה פרחים, דיסק אנא ערף אבל שיין היא לא בנאדם רגיל ובגלל זה כשחברה שלה קונה לה מתנה במקום להביא לה חבילת שוקולד יפה היא מביאה לה סטודיו לצילום חחח! חוץ מהצרות שבנות עושות לה בחיים הן גם קונות לה מתנות מאוד יפות תמיד... מצד אחד כאב לי על אליס בגלל שהסיבה שטאשה באה אלייה דלוקה הייתה ג'יימי (כך קוראים לה נכון?) מצד שני אם זה מעורר להן את הקשר ובסופו של דבר הן לא בוגדות אז זה בסדר לבינתיים מה שהיה יותר נוראי בעיניי הייתה השיחה המאוד אינטימית שהייתה להן בתערוכה כי פה אפשר לראות כבר שמעוברים רגשות נוספים בעניין מעבר לתשוקה וחרמנות.. בטוח תהיה מתישהו שלישיה וזה יהיה לוהט
אני כ"כ אהבתי את בט וטינה בפרק הן כאלה חמודות.. החיכוי של הנגרית שבט עשתה פשוט הרג אותי חחח.. וזה לא הגיוי שקיט לא מזהה את הדראג שעובד איתה כבד די הרבה זמן.. אז מה אם אין לא פאה הוא אותו בנאדם ויש לו אותן פנים כך שזה טיפה לא הגיוני, אבל העיקר שבסוף הם יהיו ביחד לקיט מגיע מישהו איכותי... וגם להלנה שכבר היה לה את דילן ביד אבל בגלל ג'ני הזונה אין לה יותר עאאע איזה מעצבנת ג'ני באמת שאם לא הייתי יודעת שהיא מתה עוד שני פרקים הייתי הורגת אותה בעצמי או משהו חחח.. מה הקטע עם שיין? היא חטפה קלקול קיבה מהצדפות, מהשפיך הגברי חחח?? למה היא מקיאה כך ולמה לעזאזל היא הייתה עם ניקי!? באמת שזה היה סתם.. בקיצור פרק נחמד.. היו יותר חזקים כבר אבל אחלה פרק.

t i t i13

New member
6X6 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד כזה... ג'ני נדפקה לגמרי וזה סופי מה הקטע שלה בזמן האחרון להרוס לכולם את החיים??? כמה היא יכולה להיות משוגעת?! האמת הלנה הפתיעה אותי (ולא לטובה) שהיא לא הרגה את ג'ני במקום =/ ודילן גם כאן חצופה יותר מדי נכון שמה שהם עשו לא הכי יפה אבל בכל זאת אחרי מה שהיא עשתה להלנה זה עוד כלום והיא הייתה צריכה לסלוח דיי ברור שטאשה והבחורה החמודה הזאת (שכחתי תשם) יהיו ביחד בסוף...מסכנה אליס שלי =[ שיין ממש כלבה שהיא התנשקה עם ניקי...הקטע של ההקאה היה דוחה חח ורואים שהיא מאוהבת עוד במולי...אני כבר מתה לראות מה יקרה שהיא תגלה את המכתב שהיא כתבה לה...ג'ני והיא היו ממש חמודות בסוף שהיא באה לקחת אותה חחח והקטע הכי יפה בפרק שהפאקצה הזאת באה לנשק את בט ובט העיפה אותה חח קורע XD רק לא הבנתי מה האכזריות של ג'ני לצלם אותה קשה לי להאמין שהיא כזאת אכזרית בשביל להראות את זה לטינה או משו ומקס...פשוט מסכן לא הייתי רוצה להתחלף איתו בלשון המעטה ועוד משו....קיט הייתה ממש יפה הפרק חח נראה לי פעם ראשונה שאני כותבת עליה משהו *****עוד 2 פרקים וזה נגמר,קשה לעכל =[*****

grace00

New member
../images/Emo58.gif

אולי אחרי כל מה שעברה ג'ני, ובכלל עם האישיות שלה, היא מרגישה לקראת מה היא הולכת ולכן מחליטה להתנהג בצורה בה היא מתנהגת העונה, לא סתם מתחילים עם הידיעה שהיא מתה וג'ני אמנם חסרת טאקט, אבל היא לא היתה ככה בעונות קודמות יש איזו תפנית קיצונית בדמות, בהתאם, היא דמות כזאת. חבל לי על שיין שצריכה להקרע כך רק כי היא דואגת לג'ני ואוהבת אותה בתור חברה כנראה כל מה שקורה בתוך הנפש של שיין מתחיל להשפיע בצורה פיסית חבל לי על בט וטינה ומה שהולך ככל הנראה להיות, כי בט היתה מופתית ודחפה את הזונה הזאת... אבל אני בספק אם טינה תאמין, בייחוד אחרי מה שהן עברו עם הבגידה של בט והנגרית חייבת לציין שנפלה לי הלסט לרצפה בפרק הזה מהגוף של בט בהכנות לתערוכה לבוש מדהים גוף ארוך ומפוסל, איזה תחת שאלוהים ישמור... לא יכולתי להתרכז באף מילה שנאמרה והייתי צריכה להעביר אחורה כמה פעמים. החברה הזאת של אליס וטאשה גם כן יפה, לא הטעם שלי אבל יפה מאוד והסיטואציה משעשעת הרס אותי מצחוק הקטע עם זו שמשפצת לבט וטינה את הבית, עם הצחוק שלה ו - - איך שבט חיקתה אותה. נפלתי מצחוק גם משעשע שקיט התייחסה ברוע לבחור ההוא הדיג'יי שפשוט התחיל איתה בתור גבר והיא לא זיהתה אותו הלנה בעלת לב זהב, אני אוהבת אותה. חבל שאין לה הרבה מזל והטוב שלה רק הורס לה כבר הרבה זמן... ולסיום, המסיבה היתה מאוד מביכה מביישת משפילה ונוראית בשביל מקס. צר לי בשבילו. גם לראות אותו בעירום מול המראה, מתגלח, זה מאוד חזק ומאוד צובט את הלב. חבל שזו עונה כל כך קצרה.

vitekriver

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gifבכל מה שאמרת על בט

רק שאני מתתי מקנאה כי הלוואי והייתי נראת כמוה את נדמה לי היית מעוניינת בפעילות שונה לחלוטין חחחחח לא שזה רע בקשר לטיבטי אל תדאגי ספוילר לפרק האחרון בט וטינה יהיו מאוהבות ומאושרות ויעברו לניו יורק

limors2

Well-known member
אוי, למה לא התגברתי על עצמי(../images/Emo58.gif לסוף)

נו באמת, למה הם צריכים להיות כ"כ צפויים ולתת לי לנחש כמו שצריך.

למעלה