606-Lactose Intolerant

limors2

Well-known member
../images/Emo41.gif606-Lactose Intolerant../images/Emo41.gif

השבוע זה באמת זה
אני מזכירה לכן- תסמנו ספוילרים
למרות שזה שרשור של הפרק.

FFTL

New member
בהורדהההההההההה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

limors2

Well-known member
רק עוד 2 פרקים!../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

היה נחמד. הפלוס הגדול של הפרק היה הצחוק של טאשה, שהופיע רק בסצינה אחת אבל היה שפע ממנו
(לעוקבים אחרי ליז פלדמן וסתם מי שמעוניינת- היום היא מתארחת בתוכנית של ליז באפטר אלן! יהיה הרבה מהצחוק שלה
) אז אם התחלתי על טאשה- הצחיק אותי שהיא לבשה בהתחלה את החולצה של Uh Huh Her, הלהקה של ליישה
וכשהיא קפצה על ליישה אחר ישהיא ראתה את ג'יימי במקלחת, מעניין באמת על מי היא חשבה באותו רגע|מגלגל| אני תוהה אם אליס וטאשה יריבו בניהן על ג'יימי, או שיחלקו אותה. מקס המסכן
לא מספיק שהוא נדפק עם גוף מוזר (שנוטש את הצד הגברי שלו?) ושטום המניאק ברח לו, כולם מזכירים לו במהלך המסיבה המוזרה (עם קולות ההליום של אליס ושיין
) שהוא לבד ויהיה לבד ויגדל את הילד שלו לבד
בטח בסוף בט וטינה באמת יאמצו את התינוק. הצחיק אותי שכשהוא פתח את המתנות, כשהוא הראה לכולם את חליפת התינוק עם הדמות של השטן אליס (נראלי שזו הייתה היא) אמרה "אוו תראו זה נראה כמו ג'ני!"
אבל לפחות הפרק היא לא הייתה לבד עם התיעוב לג'ני! הלנה הצטרפה אליה ולקחה את תפקיד המאיימת השבועית! ומה דילן מתעצבנת עליה. נכון שאולי המבחן הזה לא היה הדבר הכי נחמד שאפשר לעשות למישהו, אבל זכותה של הלנה לעשות מה שבא לה. דילן בגדה בה בצורה ממש מגעילה. לפי איך שהן דיברו על ניו יורק, יש לי הרגשה שבסוף הסדרה בט וטינה יעשו צ'נדלר ומוניקהו יעברו לשם עם הילדים. זה יקרה כמובן אחרי שהן יתגברו על משבר הפפראצי של ג'ני מסוף הפרק
אחרי היום, אני לא יודעת אם אני יותר רוצה ששיין תחזור למולי או שכרמן תחזור אל שיין.

FFTL

New member
אני אענה לך על זה,

כרמן כרמן כרמן כרמן ושוב - כרמן.
אליס ושיין הצחיקו אותי גם עם ההליום. וכנל מצטרפת אלייך אל כל השאר.

vitekriver

New member
מצטרפת

כרמן כרמן!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליה!!! לירון ממש מזכירה לי את כרמן היא גם חמומת מוח כיאה לספרדיה

the l word 10

New member
הייי

את יכולה לישלוח לי את פרק חמש ושש בבקשה אני לא יודעת איפה לחפש אותםם תודה

the l word 10

New member
תודה רבה

תודה לך מאמי אני צריכה את פרק חמש גם שתוכלי תשלחי מחכה....

the l word 10

New member
דחוףףףף

אני חייבת את פרק חמש של העונה השישית הכי דחוף בעולם שתיראי את ההודעה תשלחי לי אותו בבקשהההה

the l word 10

New member
אשמח אם תעזרי ליי

את יכולה לישלוח לי את פרק חמש ושש מהעונה השישית בבקשה

Lady_in_Red

New member
דעתי על הפרק..../images/Emo58.gif

קודם כל. עם כל פרק נראה לי המפיקים רוצים שישנאו את ג'ני בכוח. כמה חוסר טאקט יש לבחורה הזאת!!! אולי כל הבנות הרעילו אותה וככה היא מתה?
זה רק אני או שחשבתי שכל הקטע עם מקס היה מוגזם ומגוחך - מי תכלס עושה מסיבות כאלה??? ואיך הלבישו אותו כמו קוסם LOL ג'ני עם סוכריה בתחילת הפרק בשמלת בובה - רק היה חסר לה קרניים וזנב מאחורה.. לא אהבתי את ה SPEECH של אליס, וגם שכולם תמכו, מה זאת אומרת מקס חייב להישאר לבד? למה מגיע לו? היו צריכים להרים טוסט לזה שהוא ימצא מישהו. למה ככה להעמיד אותו במצב שאין ברירה ואתה לבד בעולם. זהו החיים נגמרו, זה רק אתה והתינוק.
כל הקטע של אימוץ תינוק נוסף בין טינה ובת' הביא אותי מתחילת העונה לחשוב שבטוח מקס נותן להם את התינוק, זה כזה שקוף. הקטע עם שיין שהיא הקיאה בסטודיו ליד ניקי, היה נורא מוזר, כזה לא קשור, בהתחלה חשבתי שהיא עושה את זה בכוונה או משהו בשביל להפחיד את ניקי.. טינה ובת'.... מממ. עכשיו ג'ני תעשה בינהן דרמה בשקל עם התמונה מהפלאפון... לסיכום: לג'ני מגיע מכות!!

Shiri from the block

Active member
זה לא קוסם זה מהסרט וילי וואנקה, סרט משנות ה-70 שעשו לו חידוש לפני כמה שנים עם ג'וני דפ כשחקן ראשי

Lady_in_Red

New member
למה בהכרח

וילי וונקה? היה איזה איזכור לכך? כי אני לא ממש קלטתי שזה זה, חשבתי בטח סתם יענו הלבישו אותו FANCY וחגיגי.

limors2

Well-known member
שיר האומפה לומפה.

אח"כ גם הבגדים שבהם הלבישו אותו, אבל השיר זה מה שבאמת אמר שזה ווילי וונקה.

limors2

Well-known member
חחח רגע בעצם../images/Emo12.gif

היה את השיר בפרק, או שאני סתם מושפעת מהתקציר הפייסבוקי באפטר אלן?

למעלה