אז לפני שאני אשכח מה ראיתי../images/Emo58.gif
מה יש להם עם התינג תינגס?:| נראלי שהם השמיעו אותם בכל פרק בעונה הזו, ואם לא בכל פרק אז כמעט בכל אחד
שיגוונו קצת! ג'ני, אוי ג'ני. מתי תמותי כבר? בכל פעם שאני חושבת שהדמות שלה לא יכולה להפוך למעצבנת יותר, היא מפתיעה אותי מחדש. גנבת מתועבת
וקנאית. שיין- תתעשתי ותזרקי אותה כבר
ובפעם הבאה שאת מרגישה צורך לצחצח שיניים באמצע אחת מהסצינות שלך, תעשי את זה בפה סגור. השבוע האיום (הכפול!) על חייה של ג'ני הגיע מהכיוון של אליס, אבל בדיוק כמו האיום של מקס משבוע שעבר, לא שוכנעתי. אליס לא רוצחת. אני לא סובלת את דילן. היא מציקה לי בעיניים. כולן פחות (טינה) או יותר(בט) ממש יפות, ופתאום היא נתקעת שם. בלעכס. הניגוד בינה לבין הלנה נורא. אהבתי את הסיפור איתן בפרק הזה, במיוחד כשכולן אכלו פופקורן ועקבו אחריה ואחרי ניקי (האנושית בצורה מפתיעה לעומת הפרק האחרון שבו ראינו אותה) ב"חדר האח הגדול" של היט
אבל לצערי לא דאגתי שדילן תבגוד בהלנה, כי דאגו לספיילר לי על הפרק הזה לפני שצפיתי בו
סצינת האהבה האיטית והארוכה שלהן הייתה קצת איטית וארוכה יותר מדי, אחרי כמה דקות היא התחילה כבר להטריד אותי. הפרק היה טוב בהרבה משבוע שעבר, אבל לא טוב מספיק כדי לגרום לי להצטער על זה שהסדרה תכף מסתיימת. אולי אם טאשה תצחק קצת יותר, זה יעזור