605-Lactose Intolerant

Shiri from the block

Active member
מסכימה איתך כמעט על הכל לגבי ג'ני- כל כך!!!!!!!!!! בא לי להחטיף לה מכות!!!!! ואליס כזאת חמודה יואו../images/Emo99.gif הסצינת האהבה בין הלנה לדילן באמת הייתה ארוכה ומייגעת../images/Emo67.gif כאילו, get to the point already!!!! לא אבל ברצינות, זה דווקא היה אמיתי כזה.. שלהלנה היה קשה לשכב איתה עקב כל מה שקרה ביניהן.

Shiri from the block

Active member
אוי שיט, ../images/Emo58.gif למעלה../images/Emo67.gif סורי אני עדיין מעופפת מאז ארה"ב../images/Emo9.gif

ו-2 הגרושים שלי ../images/Emo58.gif - כי זו הדרישה :)

בכל אופן מאוד מאוד מאוד אהבתי את הפרק. כמו שכבר אמרתי, אני דווקא מאוד בעד דילן והלנה, אני חושבת שהקשר בינן עמוק למרות הכל. אהבתי גם את המבחן של הבנות, מבחן בהחלט מרשים, שמחתי שעבר בהצלחה, ופתח את הדלת לקשר אמיתי. גם בפרק הזה, והפעם אליס, טענה שהיא "תהרוג את שני". ג'ני - כדמות בסדרה היא ממש משוגעת, אך היא שחקנית מעולה. ובכלליות על הפרק, הייתי מכנה את הפרק "למען הסר ספק", כל הדברים הוצגו באופן קיצוני וברור. - בט וטינה, נאמנות והגנה, ושום "משבר" לא מדגדג להן. -דילן והלנה גם הקשר בינן עושה רושם לקשר יציב ועמוק. -אליס טאשה ו... - קשר על סף פרוק. -שיין וג'ני- גם השיגעון של ג'ני הוצג בפרק באופן קיצוני ביותר, והקשר שמשוגעת מכתיבה,זה נראה כך. תודה לכל המסייעים. יום טוב

ועוד משהו ששכחתי ../images/Emo58.gif

נראה לי שג'ני מאוהבת עד מעל הראש בניקי. סצינות המבטים מאוד נוקבים, וההרגשה שלי היא שאילו היא הייתה יכולה, היא הייתה מחזירה את הגלגל אחורה.

lifie

New member
אוף על העונה הזו../images/Emo58.gif

פרק הרבה יותר טוב מהקודם ... טוב כי הקודם היה שיממון מוחלט ... ניקי- כל הכבוד ... התעלתה על עצמה... אהבתי מאוד את הרעיון של המבחן ... במיוחד את הפופקורן... טאשה ואליס... דיי נו יאללה ... זה נגמר... מספיק למשוך את זה... למרות שהאפשרות לשלישייה... זה יכול להכניס קצת עניין לסדרה... אהבתי דווקא את הסצינת סקס/בכי של דילן והלנה... היה בה משהו אמיתי... נקי... אני חושבת ואני חייבת להודות שעד הפרק הזה לא חשבתי ככה... שהן דווקא זוג יפה... למרות מה שהיה בעבר... עושה רושם בהחלט שדילן אוהבת את הלנה ומוכנה לפצות אותה על הכל ... ג'יין- אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... מה זה הטירוף הזה אלוהים מיה קירשנר בהחלט משחקת אותה מעולה ... אבל ווואייי היא עייפה אותי הפרק הזה יאללה שיין די מספיק.. חפשי את מולי!!!!! שיהיה המשך שבוע נפלא!

FireInsaid

New member
חח אני איתך...

הפרק היחיד מהעונה הזאת שראיתי הוא פרק 1....אני פשוט מפחדת XD

למעלה